- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #27.361
canım benim teşekkür ederim inşallah güzel görünürüm ve dediğin gibi emeklerimiz boşa gitmez seninde kilo vermen durmuş olsun en çok 2 hafta durur muhakkak yeniden vermeye başlarsın hazır kilo vermen durduğuna göre metobolizmanı canlandıracak bişeyler yapabilirsin vakit kaybetmezsin detoks gibi forumda araştır istersen yada karpuz detoksu diyorduk 3 günlük yapamadık ama nişandan sonrada ramazan girecek yine yapamayız ramazana kadar sen düşünebilirsin bu tarz bir diyet şekli araştır istersen öpüyorum canım opuyorumnanaktan
İNŞALLAH canım benim daha uzun sürmez umarım,tamam araştırırım başladım bile bakmaya kaydirigubbakcemile5,canım ramazandan sonra yaparsın artık sende nişanın tadını çıkar daha fazla kafa yorma güzelim nasılsa baya verdin ilerde düğünde var İNŞALLAH ozaman incecik olursun,beraber azimle bende öptümmmm opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
slm kızlar nasılsınız?
ben ailem çevrem yüzünden irademi koruyamıyorum bi türlü o yüzden de utanıyorum yazmaya çekiniyorum buraya.diğer arkadaşlarımın da şevki kırılmasın destek olacağım yerde köstek olmayayım diye.annem her sabah istisnasız (misafirlerimizin çocukları sevdiği için)kızartma yapıyor biraz biraz derken kaçırıyorum sürekli.bugün çarşıda cafedeydik kalorisini bile bile milkshake içmek zorunda kaldım herkes ne diyeti sen normalsin nice şişman insanlar var diyerekten moralimi bozuyor.forumda olmasa kendimi sorumlu hissettiğim kimsecikler yok.ferihancımın önerileri üzerine neyseki yemekten önce 3 bardak su içiyorum.2,5 lt ye tamamlamaya çalışıyorum hergün bugün akşam yemeği yok.sporumu da yaptığım zaman dengelemiş olurum sanırımm
hepinize kucak dolusu sevgilerr...
ferihancım önce desteğin için teşekkür ederim canım doğru söylüyosun bende kendimde bi incelme hisseder oldum gerçekten bakalım kaç klio oldum bu hafta CADIARZU:1hug:canım gayet güzel yemişsin kahvaltını hem koşuşturmam var diyorsun ne pişerse az az yemiş olman bu koşuşturma içerisinde erir inşallah kilo yapmaz ama zaten listene döndüğündeyse kilo kaybı göreceksin bence bu hafta inşallah kilo vermiş olalım hayırlısıyla opuyorumnanaktan
evet kızlar ramazanda napacaz yaaaa bende iftarda sıcak pideyi salatanın suyuna batırıp yemeyi çok severim bilmiyorumkismile kendimi nasıl tutucam bilmiyorum gerçekten çok desteğe ihtiyacım olacakkaydirigubbakcemile3canım benimde en korktuğum şey ramazan o mis gibi iftar sofralarında mis gibi sıcacık pideye nasıl dayanacağım ve yemek sonrasında düşen kan şekerini toparlamak için tatlı yemeden nasıl duracağım bilmiyorum duramayacağım büyük ihtimalle ama en azından şunu yapabiliriz hepimiz için söylüyorum sahurda yağsız pişirilmiş omlet yada haşlanmış yumurta ile çok az ekmek yanında bol domates salatalık yeşillik vs yiyerek tüm günü çok acıkmadan enerjimiz bitmeden geçirebiliriz asıl sorun iftar iftarda ise önce çorba yada çok az tadımlık bir yemek belki küçük bir parça pide salata çok mideyi rahatsız etmeden sonra kalkıp aradan 1 saat geçince meyve yada az sütlü tatlı yenilebilir ve bu şekilde kilo alınmaz diye tahmin ediyorum ramazanda böyle deneyeceğim bakalım nasıl olacak merak ediyorum bende öpüyorum canım zaten ramazana kadar herkez bir fikir söyler ona göre besleniriz .opuyorumnanaktan
nişan kalabalık olacaksa çok sade bişey giyme bencecanlarım ben yine günaydın demeden geçmişe yazmaya koyuldum sabah yediklerimi yazamadım günaydın herkeze dün kimsecikler yoktu akşam üstü ben gitmişim herkezler gelmiş neyse iş yoğunluğundan olur bazen ben size bişey danışayım dün forumda aradım taradım fikir edindim ama sizede sormadan edemeyeceğim bu hafta cumartesi sevgilim ailesiyle birlikte geliyor haftaiçinde isteme sonrasında nişan olacak ben bir olacağını düşünüyordum fakat 2 gün arayla olacakmış ben ikisi bir olacak diye tek kıyafet hazırladım siyah dizlerde kolsuz şık ve sade bir elbise ama şimdi ayrı olacağı için bu elbiseyi nişandamı giymem uygun olur istemedemi giymem uygun olur ve nişan için bir elbise almak gerekirse eğer nasıl bir elbise alayım ben hiç bilmiyorum bu işleri başkasına olsa dünya kadar fikir üretirim ama kendime gelince kilitlendim resmen yardımcı olurmusunuz öpüyorum hepinizi değerli fikirlerinizi bekliyorum :))
Allah razı olsun canım ecmain cümlemize inşallahgünaydın kardeşlerim. hepinize sağlıklı ve huzur dolu kazasız,belasız bir gün hatta bir ömür diliyorum. a.s.
selam kızlar bu hafta kilo vermem durdu malesef( ağır yemiyorum kaçamakta yok ama böyle bir dönem oluyor...
arescim hadi diyeti geçtim sana kilo aldırmaya çalışuıyolar sanki :roflol: azmin kırılmasın onları kırmamak için kilo alırsan bide veriyim derken daha çok canın sıkılır çok kalorili olmaması kaydıyle azar azar yiyebilirsin bence ben çok ısrar ederlerse diyet yapmıyorum midem bulanıyor o yüzden yiyemiyorum diyorum napim yoksa dediğin gibi kurtulamıyoruz çevreden kaydirigubbakcemile3:1hug:
ferihancım önce desteğin için teşekkür ederim canım doğru söylüyosun bende kendimde bi incelme hisseder oldum gerçekten bakalım kaç klio oldum bu hafta CADIARZU:1hug:
evet kızlar ramazanda napacaz yaaaa bende iftarda sıcak pideyi salatanın suyuna batırıp yemeyi çok severim bilmiyorumkismile kendimi nasıl tutucam bilmiyorum gerçekten çok desteğe ihtiyacım olacakkaydirigubbakcemile3
nişan kalabalık olacaksa çok sade bişey giyme bence
Allah razı olsun canım ecmain cümlemize inşallah
sıkma canını oluyor böyle arada çok sık tartılmasan daha iyi olur haftada 1 tartılınca değişikliği farkedersin hepimize oluyor kilo vermenin durmasını takma kafaya sen devam et diyete bu hafta olmazsa haftaya olur ne acelemiz varki yeterki kendimizi salmadan düzenli diyet yapalım :içelim::1hug:
İİ GECELER kızlar
nasılsınız
gene ancak gece girebildim
nasıl yoğunum bilseniz
hergün bir davet bir gezme
yazdan nefret ediyorum
hayatım hiç düzenli değil
kışın oohh ne güzel
herşey proğramlı
şimdi birde ramazan geliyor sıcak uzun günler ferihanında dediği gibi nasıl ayarlıycaz kan şekerimizi
hadi gelde yeme
ben her ramazan kilo alırım zaten
neyse bakıcaz artık bir çaresine
buugün karpuz peynir ve ekmekle kahvaltı
öğlen 1 bardak ayran az sebze
akşam malesef 1 adet saç böreği yedim çay karpuz salata 10 gibide 1 top dondurma
öle işte
ne diyeyim
olucak inş.
çekim gücünü uygulayacağım
zayıfım güzelim mükemmelim
her an kalori harcıyorum yağ yakıyorummm...
a e olun..
lmaz: canım benim hep zararlı seyleri çok seviyoruz yemeğin suyu salatanın suyu özelliklede bol yağlıysa yemek hemde pideyi banıp yemek bu kadar zamandır yaptığımız tüm gayreti boşa çıkarır onun yerine çok küçük bir parça nefsini köreltmek için yiyebilirsin bende öyle yapacağım çünkü ramazan bana hep kilo aldırır bu sefer almamak için uğraşıcam inşallah olumunekankayizsmile
evet ferihancım tabi tutucam kendimi ama çok güzeller yaaaaa :kedi:
şaka şaka bu kadar zamandır yapıyorum bırakmaya hiç niyetim yok azimliyim heleki eşim bana çok kilo aldın dediği günden beri 63 k,loya düşmeden rahat nefes almak yok bana
doğru canım herşeyin hayırlısı, sağlıkla gönlümüzce olsun dilediklerimiz opuyorumnanaktan olumunekankayizsmileinşallah canım kilo almayayımda şimdilik böyle durması ve almamak bile büyük bir başarı diye düşünüyorum tabi vermeye çabalamak daha iyi ama neyse artık hayırlısı herşeyin opuyorumnanaktan
arescim hadi diyeti geçtim sana kilo aldırmaya çalışuıyolar sanki :roflol: azmin kırılmasın onları kırmamak için kilo alırsan bide veriyim derken daha çok canın sıkılır çok kalorili olmaması kaydıyle azar azar yiyebilirsin bence ben çok ısrar ederlerse diyet yapmıyorum midem bulanıyor o yüzden yiyemiyorum diyorum napim yoksa dediğin gibi kurtulamıyoruz çevreden kaydirigubbakcemile3:1hug:
ferihancım önce desteğin için teşekkür ederim canım doğru söylüyosun bende kendimde bi incelme hisseder oldum gerçekten bakalım kaç klio oldum bu hafta CADIARZU:1hug:
evet kızlar ramazanda napacaz yaaaa bende iftarda sıcak pideyi salatanın suyuna batırıp yemeyi çok severim bilmiyorumkismile kendimi nasıl tutucam bilmiyorum gerçekten çok desteğe ihtiyacım olacakkaydirigubbakcemile3
nişan kalabalık olacaksa çok sade bişey giyme bence
Allah razı olsun canım ecmain cümlemize inşallah
sıkma canını oluyor böyle arada çok sık tartılmasan daha iyi olur haftada 1 tartılınca değişikliği farkedersin hepimize oluyor kilo vermenin durmasını takma kafaya sen devam et diyete bu hafta olmazsa haftaya olur ne acelemiz varki yeterki kendimizi salmadan düzenli diyet yapalım :içelim::1hug:
canım motivasyonumuzu kaybetmeyelim burda desteğiz birbirimize baktın iş yoğunluğundan karpuz detoksunu yapamadın iş yerinde yapabileceğim şeyler bulacaksın bir ara bende bir detoks bulmuştum yapmak kısmet olmadı ama yapan arkadaşlar vardı 3 gün yapılan pirinç lapası detoksu yapmasıda yemeside kolay üstelik yoğurtla karıştırılıp yeniyor ben tarifini bulsam beraber yapsak olurmu pirinç lapasını belli bir ölçüde pişiriyorsun sonra üzerine 2 kaşık yoğurtla mis gibi yiyorsun benim giibi pirinç sevenler için lezzetli olsa gerek eğer istersen yaparız birlikte karpuzu işe getirmek sıkıntılı ama pirinç bir kapalı kasede kolayca getirilir ne dersin aklinialirimsmile
vallahi doğru söylüyorsun canım anlamak mümkün değil bunları :uhm: benim eşimde kilodan nefret eder ama tabi ilk önce kendimizi iyi hissetmek için zayıflamamız gerek hayatım sen bakma nişanlına zayıflaman senin için çok iyi olur herşeyden önce sağlık için tabi hamileliğinin rahat geçmesi içinde bu gerekliah şu eşler ne varmış kilo almışsanklava: onlar göbeklendiği zaman kadınlar hiç laf etmiyor neyse sen eşinin söylediğine bakma sen kendin için dikkat edeceksin kendi sağlığın kendi güzelliğin kendi özgüvenin için hepimiz öyle bende kilo verince sevgilim beğenmiyor beni çirkin olmuşsun diyor gerçekten bir değişik bu erkekler olsun ben güzel hoş bir gelin olayım diye kilo vericem ve sağlıklı bebişler dünyaya getirmek için inşallah önce kendimizi mutlu edelimki eşlerimiz sevgililerimizde mutlu olsun yeni sloganım bu canım öpüyorum .opuyorumnanaktan
ii akşamlar
yanıyoruz sıcakttaann
bolbol suu içiyorum banamısın demiyooorr
bugünü de iyi kapattımm sayılır
kilom aynı 84.5 okmi ferihancım
regl oldum bugün acaip şişim.. offfff
ne zaman şöyle incecik ve zarif olucazz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?