Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İNŞALLAH canım benim daha uzun sürmez umarım ,tamam araştırırım başladım bile bakmaya kaydirigubbakcemile5,canım ramazandan sonra yaparsın artık sende nişanın tadını çıkar daha fazla kafa yorma güzelim nasılsa baya verdin ilerde düğünde var İNŞALLAH ozaman incecik olursun,beraber azimle bende öptümmmm opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

inşallah canım kilo almayayımda şimdilik böyle durması ve almamak bile büyük bir başarı diye düşünüyorum tabi vermeye çabalamak daha iyi ama neyse artık hayırlısı herşeyin opuyorumnanaktan

arescim hadi diyeti geçtim sana kilo aldırmaya çalışuıyolar sanki :roflol: azmin kırılmasın onları kırmamak için kilo alırsan bide veriyim derken daha çok canın sıkılır çok kalorili olmaması kaydıyle azar azar yiyebilirsin bence ben çok ısrar ederlerse diyet yapmıyorum midem bulanıyor o yüzden yiyemiyorum diyorum napim yoksa dediğin gibi kurtulamıyoruz çevreden kaydirigubbakcemile3:1hug:
ferihancım önce desteğin için teşekkür ederim canım doğru söylüyosun bende kendimde bi incelme hisseder oldum gerçekten bakalım kaç klio oldum bu hafta CADIARZU:1hug:
evet kızlar ramazanda napacaz yaaaa bende iftarda sıcak pideyi salatanın suyuna batırıp yemeyi çok severim bilmiyorumkismile kendimi nasıl tutucam bilmiyorum gerçekten çok desteğe ihtiyacım olacakkaydirigubbakcemile3
nişan kalabalık olacaksa çok sade bişey giyme bence
günaydın kardeşlerim. hepinize sağlıklı ve huzur dolu kazasız,belasız bir gün hatta bir ömür diliyorum. a.s.
Allah razı olsun canım ecmain cümlemize inşallah
selam kızlar bu hafta kilo vermem durdu malesef ( ağır yemiyorum kaçamakta yok ama böyle bir dönem oluyor...

sıkma canını oluyor böyle arada çok sık tartılmasan daha iyi olur haftada 1 tartılınca değişikliği farkedersin hepimize oluyor kilo vermenin durmasını takma kafaya sen devam et diyete bu hafta olmazsa haftaya olur ne acelemiz varki yeterki kendimizi salmadan düzenli diyet yapalım :içelim::1hug:

herkese iyi geceler arkadaşlar kayınvalidem biraz daha iyi oldu şükür geceleri kalmıyorum artık orda ama gündüzleri iş çıkışı gidip yapılacak işler felan varsa yapıyorum kayınbabam yapıyor ama oda yaşlı istemiyorum yorulmalarını zaten ömürleri çalışarak geçmiş dinlensinler biraz

diyet listeme tam olarak dönemedim ama işe gerii döndüğüm için abur cubur yeme şansım kalmadı yanıma bişi almıyorum çünki işyerinde canım sıkılınca yemek yiyorum o yüzden beslenme çantam boş

yürüyüşüme devam ediyorum diyet uyguluyorum tabiki ama düzenli listem yok sadece şimdilik

neyse herkese iyi geceler Allah rahatlıık versin inş.

İİ GECELER kızlar
nasılsınız
gene ancak gece girebildim
nasıl yoğunum bilseniz
hergün bir davet bir gezme
yazdan nefret ediyorum
hayatım hiç düzenli değil
kışın oohh ne güzel
herşey proğramlı
şimdi birde ramazan geliyor sıcak uzun günler ferihanında dediği gibi nasıl ayarlıycaz kan şekerimizi
hadi gelde yeme
ben her ramazan kilo alırım zaten
neyse bakıcaz artık bir çaresine

buugün karpuz peynir ve ekmekle kahvaltı
öğlen 1 bardak ayran az sebze
akşam malesef 1 adet saç böreği yedim çay karpuz salata 10 gibide 1 top dondurma

öle işte
ne diyeyim
olucak inş.
çekim gücünü uygulayacağım
zayıfım güzelim mükemmelim
her an kalori harcıyorum yağ yakıyorummm...

a e olun..

günaydın arkadaşlar çok stresli bir gün birde regl olucam ha bugün ha yarın onunda stresi nişan stresi kıyafetimi nasıl ayarlayacağım bilmiyorum offff felaket gerginim ben bu sabah utanarak söylüyorum börek yedim utanıyorum çünkü baya uzun zamandır kendimi tutuyordum yemiyordum bu sabah kahvaltıda yapmamış olmanın verdiği rahatlıkla yedim cezalıyım bugün sadece yoğurt hatta akşamıda böyle hafif bişeyler yiyerek geçiricem çok büyük yanlışlık bu kadar zaman tut kendini yarın tartılma günümüz bir gün öncesinden ye böreği hiç olmazsa haftasonu küçük bir parça yenilebilirdi ama bugün hemde dışarıdan yağlı yağlı yememeliydim yazarım bunları sizede belki daha çok utanır ve bir daha bu hatayı yapmam diye yazıyorum bu kadar ....

lmaz: canım benim hep zararlı seyleri çok seviyoruz yemeğin suyu salatanın suyu özelliklede bol yağlıysa yemek hemde pideyi banıp yemek bu kadar zamandır yaptığımız tüm gayreti boşa çıkarır onun yerine çok küçük bir parça nefsini köreltmek için yiyebilirsin bende öyle yapacağım çünkü ramazan bana hep kilo aldırır bu sefer almamak için uğraşıcam inşallah olumunekankayizsmile

karpuz yazın vazgeçilmez meyvesi ve içinde şeker olsada ben çok zararlı olduğunu düşünmüyorum sık sık bir dilimi geçmemek üzere yiyorum haa bana kalsa daha çok yerim ama bir dilim ideal diye düşünüyorum . ramazanıda sıcaktan çok yememeye çalışarak atlatıcaz sadece tatlı yerine sık sık karpuz yiyebiliriz yada başka bir meyve ama tatlıda yersek sütlü tatlılardan az miktarda yenebilir sanırım ramazan sonrasındaysa sıkı bir diyete girip yeniden düzelmemiz ve bu fazlalıklardan kurtulmamız lazım benim önümde bir senem var kendime bir sene biçtim bu süre içinde istediğim ideal kiloya düşmek istiyorum en azından oldukça yaklaşmış olmak istiyorum yapabilirim inşallah canım birde daha sıkk paylaşımda bulunmaya çalışırsan iyi olur diğer arkadaşlara yorum yaparsan iyi olur opuyorumnanaktan

evet ferihancım tabi tutucam kendimi ama çok güzeller yaaaaa :kedi:
şaka şaka bu kadar zamandır yapıyorum bırakmaya hiç niyetim yok azimliyim heleki eşim bana çok kilo aldın dediği günden beri 63 k,loya düşmeden rahat nefes almak yok bana

ah şu eşler ne varmış kilo almışsan klava: onlar göbeklendiği zaman kadınlar hiç laf etmiyor neyse sen eşinin söylediğine bakma sen kendin için dikkat edeceksin kendi sağlığın kendi güzelliğin kendi özgüvenin için hepimiz öyle bende kilo verince sevgilim beğenmiyor beni çirkin olmuşsun diyor gerçekten bir değişik bu erkekler olsun ben güzel hoş bir gelin olayım diye kilo vericem ve sağlıklı bebişler dünyaya getirmek için inşallah önce kendimizi mutlu edelimki eşlerimiz sevgililerimizde mutlu olsun yeni sloganım bu canım öpüyorum .opuyorumnanaktan

canım takımım ben cumartesi itibariyle izin aldım iş yerinden ağustosun 9 una kadar yokum aşkım geleceği için ve nişandı istemeydi alışverişti epey koşturmaca olacağı için çok uğrayaamyacağım ama eminim sizler idare edersiniz yarını hayırlısıyla atlatalım inşallah haftaya cuma günü için takımdan bir arkadaş listeleri yapmaya yardımcı olmalı ve kardeş takıma paylaşıma sunması için vermeli ben yinede yarın konuşacağım kardeş takımımızla yardımcı olacaklarına inanıyorum sadece haftaya cuma sıkıntımız olur ben olamam burda aranızdan biri listeleri hesaplayacak gönüllü olursa sevinirim arkadaşlar teşekkürler ..

inşallah canım kilo almayayımda şimdilik böyle durması ve almamak bile büyük bir başarı diye düşünüyorum tabi vermeye çabalamak daha iyi ama neyse artık hayırlısı herşeyin opuyorumnanaktan
doğru canım herşeyin hayırlısı, sağlıkla gönlümüzce olsun dilediklerimiz opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

canım hergün sabahları tartılıyorum tartılmassam çatlarım yaa :kedi: haklısın canım en önemlisi sağlık acelemiz hiç yok şükür ben tatilide atlattım kaydirigubbakcemile2 yavaş yavaş versekte olur yinede çok yaavaş olmasın ozaman yıpranırız belki nefsimize yenik düşeriz eyvahedigeldismile emeklerimiz boşa gitmesinde opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

kaptanım pirinç lapasıyla detoks muydu yoksa hızlı kilo verme konusunda bişey miydi?

merhaba bayanlar, bu ara işte pc başında olamadığım için, olsam da deli gibi çalışmak zorunda kaldığım için yazamıyorum.
dün eşim beni havuza yüzmeye götürdü ve 1,5 saat yüzdüm zemuszemus süper bi spor oluyor yüzmek. bundan sonra haftada 2 kere gitmeye karar verdik umarım uygulayabiliriz. yürüyüş yapamıyorum bari yüzmeye gideyim. yemek konusunda da akşamları çok az yiyerek veya yemeyerek diyeti devam ettiriyorum. şu aşırı yoğunluk bi geçsin 1 hafta sonra biraz rahatlayacağımı düşünüyorum, sonrasında eski programıma geri döneceğim.
desteğiniz için teşekkürler..

ii akşamlar
yanıyoruz sıcakttaann
bolbol suu içiyorum banamısın demiyooorr

bugünü de iyi kapattımm sayılır
kilom aynı 84.5 okmi ferihancım
regl oldum bugün acaip şişim.. offfff

ne zaman şöyle incecik ve zarif olucazz...

vallahi doğru söylüyorsun canım anlamak mümkün değil bunları :uhm: benim eşimde kilodan nefret eder ama tabi ilk önce kendimizi iyi hissetmek için zayıflamamız gerek hayatım sen bakma nişanlına zayıflaman senin için çok iyi olur herşeyden önce sağlık için tabi hamileliğinin rahat geçmesi içinde bu gerekli

canım hergün sabahları tartılıyorum tartılmassam çatlarım yaa :kedi: haklısın canım en önemlisi sağlık acelemiz hiç yok şükür ben tatilide atlattım kaydirigubbakcemile2 yavaş yavaş versekte olur yinede çok yaavaş olmasın ozaman yıpranırız belki nefsimize yenik düşeriz eyvahedigeldismile emeklerimiz boşa gitmesinde opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile [/QUOTE]
doğru canım ama tut kendini tartılma haftada bir tartılırsan farkedersin değişikliği

olacaz inşallah banucum az kaldı görsünler bakalım azim neymiş :lepi:

tekrar selam kızlar ,akşama kadar çok yoruldum kızlar bu boyun düzleşmesi beni mafediyor kızım MAŞALLAH yeni yeni yürüyor onun peşinde koşmaktan iyice halsiz bitkin duruma geldim akşam kendimi tutamadım kızdım bebişime oda titreyerek uyandı korktu nasıl vicdan azabı duyuyorum anlatamam moralim çok bozuk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…