- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #27.441
mrblar
nasılsınıoz arkadaşlar pek gelen giden yok gene
olsun bakalım
malum yaz hrs tatil modunda
bu sabah çok sıcak gene kahvaltı yerine 15 16 tane kiraz yedim birazdanda bir çorba içicem kepekli ekmekle domates çorbası birazda salata
öyle işte a e olun..
ad1 cim teşekkür ederim canım evet aynen öyle yanıyoruz resmen sadece suuuu istiyor canım aslında çokta şikayetci değilim doğrusu :=)):1hug:
yok canım şikayet etmiyorum çok şükür su gerçekten bize bahşedilmiş en büyük nimetlerden biri takımda olmasam bu kadar azimli olurmuydum o da muamma doğrusu hepinize teşekkür ederimoh ne güzel hayatım ya bol bol su iç en güzeli. benim acil sıcağı hissedeceğim bir yere gidip bol bol su içebilmem gerekiyor. yoksa olacak gibi değil
kesinlikle şikayet etme canım. insanın amacına isteği dışında ulaşması nasıl birşey sende gördüm hayatım. vereliniortak alkisalkisalkis
geçmiş olsun canım yaa bak yiyemesem dedin öyle oldu işte :) herşeyin başı sağlık sağlığımız yerinde olsunda kilolar geçici inşallahgünaydın.
gerçi öğlen olmak üzere.
inşallah herkesler iyidir. ben bugün biraz rahatsızım canlar. hiç keyfim yok,birşey yiyesimde yok. meyve atıştırıyorum sadece. buralarda olurum hepinizi öpüyorum.
honeycim afiyet olsun canım.
slm kızlarr
nasılsınız keyifler ne alemde?ben bu hafta diyet namına bişey yapmadım.yarın cuma malum büyük gün.bugün dikkat edeyim bari dedim her zamanki gibi uyanır uyanmaz 3 bardak su içtim.1 krep,2 kaşık labne,domates,3 bardak şekersiz çay içtim kahvaltıda.öğlene doğru soda içtim bakalım akşam napıcaz.hepinizi kocaman öpüyorummmm
ne yalan söyliyim aynı durumdayız. ama benim birde stres olayım var moralim bozulduğu zaman sıkıntıdan yiyorum,açıkçası salıyorum kendimi. valla canım biz diyete giriyoruz. insanlara dert oluyor. ben sadece benim gibi sıkıntıda olan kişilere diyorum başkalarına da ''bugün gelmeden çok abarttım fazla yiyemem diyorum.'' kaydirigubbakcemile3tayoncum maş sen hep buralardasın
nöbetçi olalım bu sıcak ve yoğun günlerde
ad1 cim valla benim iştah tamamen psikolojik
istersem yerim istemezsem yemem ama sevdiğim birşeyde oldumu tutmam kendimi
çünki orda yemezsem evde çıkarıyorum acısını
hemde herkes gene diettemisin demiyor bu sayede:)
canım inşallah şimdi iyisindir. sıcaklar yüzünden ne yapacağımızı bilemiyoruz.slm kızlar nasılsınız ben iyiym biraz yorgunum
bugün havuza gittik
acaip soğuktu suyu kapalıda olunca ısınma şansı yok
baya bi üşüdük bu soğuğu ararız diyede bol bol yüzdük
ama boğazım baya ağrıyor
inş. artmaz
pek abartmadım yediklerimi
biraz abur cubur karıştı ama
sıcak bir çorba tercih ederdim ama neyse
kilomu bildir4eyim sıcaktan uyuyamıyorum
4 5 gibi ancak yatıyorum o yüzden geç kalabilirim sabahki kilom 84.400
şimdiden bildireyimde sorun olmasın
birde ben kendi adıma ramazanda kilo veremem
şu ana dek de verdim denemez ama
napıcaz ramazanda
izinlimi olsam acaba diyorum
takımı olumsuz etkilemek istemiyorum
siz ne yapmayı düşünüyorsunuz a e olun
Allah kavuştursun canım. kayınvalide deyince hemen kedi gibi tüylerim kabarıyor. anlaşabiliyorsan ne ala. Allah bozmasın dilerim. diğer türlüyse Allah kurtarsın diyorum.arkadaşlar eşim istanbula gitti bende kayınvalidemle kalıyorum evde korkuyorum yalnız kalmaya :=) ordada net yok yarın öğleye kadar yetiştiremem belki o yüzden kilomu şimdi bildireyim
kilommmm 68.60
çok bişi kalmamış inşallah
kesinlikle haklısın canım,su büyük nimet. takım ruhu çok önemli tabiki ama sende iradede var arkadaşım. harikasın maşallah diyorum.yok canım şikayet etmiyorum çok şükür su gerçekten bize bahşedilmiş en büyük nimetlerden biri takımda olmasam bu kadar azimli olurmuydum o da muamma doğrusu hepinize teşekkür ederim
geçmiş olsun canım yaa bak yiyemesem dedin öyle oldu işte :) herşeyin başı sağlık sağlığımız yerinde olsunda kilolar geçici inşallah
ne demek canım benim,keyifle geliyorum. sağolun sizlerde beni yalnız bırakmadınız.ferihanımız kaptancımızın olmayışı valla hissediliyor sağolasın ad1 cim sürekli geliosun takımımızla ilgileniyosunn:)
herkese iradeli günler diliyorummm
slm kızlarr
nasılsınız keyifler ne alemde?ben bu hafta diyet namına bişey yapmadım.yarın cuma malum büyük gün.bugün dikkat edeyim bari dedim her zamanki gibi uyanır uyanmaz 3 bardak su içtim.1 krep,2 kaşık labne,domates,3 bardak şekersiz çay içtim kahvaltıda.öğlene doğru soda içtim bakalım akşam napıcaz.hepinizi kocaman öpüyorummmm
kızlar listenizi paylaşıma bırakıyorum. herhangi birşey söylemek isteyen varmı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?