- 6 Nisan 2010
- 4.439
- 15.906
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #274.601
Hoşgeldin canım.32 yasindayim ogretmenim.. 6.5 ve yakinda 4 yasina girecek 2 çocuğum var. dogumlardan sonra kilolari kolay veremedim. 2016 basinda azmettim ve 70 e düştüm. ama gecen sene verdigim tum kilolari geri aldim yine 80 oldum. hedefim ilk once 70 sonra 65 olmak. zor degil biliyorum ama bu sene cabuk pes ediyorum... 1/2 kilo veriyor dikkat etmeyince fazlasiyla aliyorum.
Uyumuşum. Yeni uyandım. Şimdi markete gidip alışveriş yapıp zeynoya hazirlik yapmam lazım. Yarın akşam da temizlik. P.tesi eve gelen misafirlerim olur temiz olsun:)Ay neredesiniz kızlar çok sesiz buralar
Kolay gelsin canımUyumuşum. Yeni uyandım. Şimdi markete gidip alışveriş yapıp zeynoya hazirlik yapmam lazım. Yarın akşam da temizlik. P.tesi eve gelen misafirlerim olur temiz olsun:)
Olalim gulden cim de sen beni ezersin tatlim yaa senin insulin direncin de gitti bense su ara sigaradan dolayi sabit gelmeyi bile ozler oldum ama en azindan motive oluruz cnm senin ortagin varsaMerhaba Şahnurcuğum,
Orti olabiliriz istersen. Çok sevinirim.
Carsamba gun de yuruyus icin konusuruz tatlim buyuk ihtimal saligun narkoz alacak ufaklik beni.Eğer işyerim ile ilgili bir yoğunluk olmazsa Çarşamba günü birlikte yürüyebiliriz. Çok iyi olur. Yine haberleşelim bir gün öncesinden. Sevgiler.
Sağol tatlımKolay gelsin canım
ALLAH kolaylık versin kaptanım. Bu çocuklar bizi ne çok hırpalıyorCarsamba gun de yuruyus icin konusuruz tatlim buyuk ihtimal saligun narkoz alacak ufaklik beni.
Ayy sorma aysecim ya pek suslu bi de disciden korkmasa tam olurdu daALLAH kolaylık versin kaptanım. Bu çocuklar bizi ne çok hırpalıyor
Yakisikli artistime de geçmiş olsun.
Hakan aklıma gelince hep giyinip süslenip bize selfy göndermesi geliyor. Çok tatlı yaaa...
Ayy sorma aysecim ya pek suslu bi de disciden korkmasa tam olurdu da
Nıye ördeğim neyımız varmış bızımm
Nilgün'e takılıyorsun ya genelde. İkinizin rakip olması hoş olmuş anlamında dedim serveyimNıye ördeğim neyımız varmış bızımm
hosbuldum..Hoşgeldin canım.
cok guzel bir liste afiyet olsunHadi günün ilk menüsü benden gelsin
Kahvaltı dukan krep ( 2 yumurta 2 yk kaşığı yulaf kepeği 1 yk yoğurt 3 dilim hindi füme 2 kk peynir ile ama yarısını yedim)
Ara sade Türk kahvesi 2 dilim ananas
Öğlen 1 tabak kabak yemeği 3 yk borulce yemeği 2 dilim çavdar ekmeği
Ara 3 kupa ananas çayı( ananas kabuğu kabuk tarçın yeşil çay)
Ara 6 dilim hindi füme
Akşam 1 tabak kabak yemeği 1 kase yoğurt marul roka
Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş
afiyet olsun hersey cok guzelBenim ortim gayet güzel bi menü paylaşmış. Bende paylaşayım bari
Kahvaltı
Dukan krep 1kk kesi peyniri ve 3dilim hindi füme
Öğlen
Izgara tavuk şiş ve ayran
Akşam
4kofte yoğurt
Şimdilik 1.5lt su 2.5a tamamlanacak
2 sade nescafe o da mecburiyetten.
Dünkü menüyü de yazayım. Onu da paylaşmadım galiba
Kahvaltı yok maalesef geç kaldım sabah
Öğlen
Patlicanli tavuk salata
Akşam
Balık salata
1kepce mercimek çorbası
2.5lt su
Ara
1/2 ayva
2kucuk mandalina
Bugün hiç ara yapmadım. Akşam yemeğini 17de yedim. Şimdi acıktım gibi ama....
bence guzel bir menu olmus. afiyet olsunIyi aksamlar
Menü
Sabah 2 dilim tam buğday
1.5 yumurta haşlanmış
Biraz peynir yeşil biber 2yk domates sosu
Öğle yok
Akşam ızgara ciğer
Bol salata
Çok az lavaş benzeri bisey soğan midemi yaktı.
Ara 3 yaş hurma küçük oluyorlar
2 ceviz
Saatlerce avm .planda leslie var yaparsam eklerim
onu iptal ettim
herkes kendine orti seçecekmitivi önemli
Çok sevindim Şahnurcuğum.Olalim gulden cim de sen beni ezersin tatlim yaa senin insulin direncin de gitti bense su ara sigaradan dolayi sabit gelmeyi bile ozler oldum ama en azindan motive oluruz cnm senin ortagin varsa
Ptesi itibari ile menu ve spor paylasimi yapacagim bende ortim
Hoşgeldin canım.Selam kızlar bu saatte kimse yoktur tabi doğal olarak.
Memleketteyim, o kadar yoğun geçiyor ki günler. Bugün sabahtan akşama kadar ya misafir geldi ya da biz misafirliğe gittik. Neyse tatlı telaşlar tabi, tek derdimiz bu olsun :)
Ben de bugun ancak girebildim bu yoğunlukta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?