Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eliptikten canlı olarak sesleniyorum.
Sevgili ortim,yol arkadasım ve rakibim lydznp bugun spor planın var mı?
Dün eve 4de girdim. Bugün de muhtemelen o saatlerde evde olurum. Eşim evi aupurecekmis. Bende gidince yemeği ocağa koyup evi silerim. Sonra yarına yetişmesi gereken böreklerin kalan yarısını sararım. Ütü yapacağım
Spor olarak sadece sabahtan yürüdüğüm 30dk. Eve giderkende uzun yoldan gidip 20-30dk daha yürüşü yapmayı düşünüyorum

Selam kızlar ah hayatımda hiç bu kadar iradesiz olmamıştım herşeyi saldım gidiyor kızımın Doğum gününü atlayıp ciddi anlamda düzenli bir şekilde diyet ve spora başlayacağım ve takıma katılımımı arttıracağım ama bu bir hafta içinde bayağı yoğunum ama kendime gelme vaktim çoktan geldi ve geçiyor aynalarda. Nefret eder oldum çünkü hepinizi öpüyorum

Hangi akla hizmet veysişi rakip şeçtiysem
Aklından ne geçiyordu acaba
0zlem sen ne alemlerdesin? Ne sporlar yapmışsındır sen şimdi

Canım salma kendini. Toparlan biraz. Hadi artik

iyi aksamlar hanimlar
menumu yazayim hemen
kahvalti;
uarim haslanmis yumurta
domates salatalik
4 zeytin 2 ufak parca peynir
oglen;
1 kase mercimek corbasi
1 tbk zeytinyagli kereviz
az yesil fasulye bol salata

1.5 litre su ama yatana kadar 2 olur
yine gezmelerdeyiz o yuzden simdilik spor yapmadim ama yaparsam yazarim

Arkadasim gaza geldi yarın sabah birlikte yurucez. Ogleden sonra okulda toplantı var. Oraya yuruyerek gitmeyi dusunuyorum. Yani yarın bol bol yürümüs olcam insallah.
-
Spor belli oldu. En az yukarida belirttigim sekilde olacak. Ekstrada olabilir. ip+eliptik...
-
Beslenme olarakta yarin sp yapicam..
Hadi hayırlısı hepimiz icin güzel bir gün olur insalllahhhh.

Öncelikle aramıza hosgeldin..
Yarım yumurta yemissin ama yumurtayı 1 tane yiyebilirsin canim yumurtadan zarar gelmez.
Aksam yemegini yazmayi mi unuttun yoksa aksam yemek yemedin mi?

Arkadaşlar affedin okuyamadım yazamadım. Annemlerdeki telaşı bitirip birkaç saatlik yolculukla kayınvalidemlere geldim. Yorgunluktan tükendim inşaallah yarınki tartıma yansır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…