Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu menüde bi tuhaflık var. Çözemedim. Pilav değil ama.
Buldum. Sebze ve salata yok
Gerisini biliyorsun zaten. Su az.
Kıyamıyoruummmm
Ben artık sustum. Ana oğul arasına girmeyeceğim

Günaydın kızlar. Dün p.tesi p.tesi yolda çıktım. Tabiki bende bi servey olamadigim için cumayı bilemiyorum. Bu sabah kalktım ama sanki dün çok ağır spor yapmışım gibi bacaklarım ağrıyordu. Bu aralar çok yoruluyorum. En kısa zamanda spora başlayacağım inşALLAH

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Şükür kavuşturana
Sağ olsun büyük kızım 1 haftadır bilgisayarda kendi projelerini çizdiği için kaldım telefona
Cadı Öğretmenin önerdiği çizimi kabul etmemiş ve ne yapıp ettiyse Öğretmeni ikna etmiş bütün sınıf adamın verdiği projeyi çizerken bizimki kendi projesini çiziyor Millet normal bine çizer bizimki yuvarlak kültür merkezi tasarlıyor ve kaç gündür kafayı yiyecek gibi olsa da inatla o projeyi bitireceğim diyor neymiş ya tam olacakmış yada hiç öyle herkesin yaptığını yapmak ona tersmiş
Bir yandan çok hoşuma gidiyor bir yandan tabi öyle olunca ben açıkta kalıyorum

İnşallah ileride çok güzel yerlerle gelir de bu sıkıntılarına değer

Umarım herkes iyidir ve çok güzel bir hafta olur hepimiz için

@toplight kuzuummm yaaa sana zahmet şu ilk sayfadaki mesajı ( baktım her takım kendi kurallarını yazmış ) nasıl yapıyoruz birde senin şu liste olayına bayıldım cidden Bende bizim takım için şöyle güzel bir liste yapayım diyorum kim ne zaman ne kadarla geldi ve mezuniyet kilosu kaç diye hem elimizin altında bulunur hemde gelenlere motivasyon olur
Hay aklınla bin yaşa

selam canim hosgeldin aramiza ben ebru. Kilolarimiz cok yakın dun sabah itibariyle 58 im hedefim 55 yarisabilirim seninle aslinda ama sen emziriyormussun. Ben emziren annelere pek güvenmiyorum emzikliyim deyip deyip götürüyorlar motivasyon kalmaz @gben

Emzirin emzirin. Bende emziriyorum, morordek te emziriyor. servey gben prensesss016 da. Unuttuğum varsa affola
Benimki 2 yaş 2 ay oldu.
yok canim yaaa benimki 7 yaşında emmesin bi zahmet emzirmiyorum yani ben

günaydin canim bende dün itibariyle basladim spora yoksa ip elden kacicak..basla bence sende bian once

Gunaydin kizlar dünkü menümü paylasayim dün aksam paylaşamadım. Oglumun 7 de baslayan ödevleri 11 de bitti çünkü. Aksam baya bi kaynadim ögretmene tabi icimden ilk okul 1. Sinif cocuguna verilicek odev değildi. Saygim var ögretmenlere ama oglum resmen son sayfayi yaparken ağladı. Birak yapma dedim artık ögretmenede not yazip gönderdim. Neyse ne kadar dolmusumki aksam icimi döktüm biraz
Sabah
Dukan krep
Peynir
6 adet zeytin
1 bardak süt
Ara
Yesil cay
Sade nescafe
Ögle
2 kasik barbunya
Ton balikli salata
1 dilim kepek ekmegi
Ara
3 gün kurusu
Aksam
Yogurt corbasi
Salata

2.5 lt su
800 ip atladim

Gunaydin kizlar dünkü menümü paylasayim dün aksam paylaşamadım. Oglumun 7 de baslayan ödevleri 11 de bitti çünkü. Aksam baya bi kaynadim ögretmene tabi icimden ilk okul 1. Sinif cocuguna verilicek odev değildi. Saygim var ögretmenlere ama oglum resmen son sayfayi yaparken ağladı. Birak yapma dedim artık ögretmenede not yazip gönderdim. Neyse ne kadar dolmusumki aksam icimi döktüm biraz
Sabah
Dukan krep
Peynir
6 adet zeytin
1 bardak süt
Ara
Yesil cay
Sade nescafe
Ögle
2 kasik barbunya
Ton balikli salata
1 dilim kepek ekmegi
Ara
3 gün kurusu
Aksam
Yogurt corbasi
Salata

2.5 lt su
800 ip atladim

Bak yaaa bi de beni etiketlemis Ama bir sey diyemiyorum cok haklisin

ben şimdi onu bi de ufak tefek cinayetler ile yaşıyorum :)

hedefte iyiymiş, sanırım benim için hayal.

Öğlen: 2 haşlanmış yumurta, biraz lor, 2 dilim ekmek

Akşam: çok az sulu patates, 1 dilim ekmek ,bol salata ,yoğurt .

Su:2 litreye yakın , spor: 90 dk yürüyüş

azıcık net bi menü. dur bende yazayım sen yorumla. akşam az daha protein ağırlıklı olsaymış keşkepatates yerine köfte falan gibi.

yok canim yaaa benimki 7 yaşında emmesin bi zahmet emzirmiyorum yani ben

ahahaha, içine mi doğdu acaba prenses :) bebiş gelince artık.

Günaydın kızlaar

günaydın canlar

Hastalıklardan dolayı geçirdiğim kötü haftadan sonra toparlanma çabasındayken, sabah tartıda 83,9 u gördüm
dün regl oldum.kötü ,sancılı , ağrılı bir o kadar da ödemli geçiyor
ben artık kendime,bünyeme, kör talihime diyecek bir şey bulamıyorum
cumaya kadar ne kadarını halledebilirim hiçbir fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…