Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu menüde bi tuhaflık var. Çözemedim. Pilav değil ama.
Buldum. Sebze ve salata yok
Gerisini biliyorsun zaten. Su az.

Ben artık sustum. Ana oğul arasına girmeyeceğim
Cacığı salatalıktan saymıyor musun bacımmmmm. Bol salatalıklıydı.
Lahana diyetine başlıycim sebze kusarım artık, üzülme sen

Yanlış kalmış aklımda, artık aşmış tabi

Yazık ama çocuklara. Ben ödeve karşıyım zaten. Okulda güzelce anlatıp öğretiversinler. Nedir bu ezbercilik, sinir oluyorum. Zaten çocuklara değil velilere veriliyor o ödevler.

BEN DE SÜREKLİ FRAGMAN ÇIKTI MI DİYE BAKIP DURDUM AKŞAM

Regl den dolayı öyle olmuştur monişim. Eh hareketsizlikte ödem yapar. Sen halledersin cumaya canım.

gıcık mısın yaaaaa atalım bu zayıfı (boyu 1,68di yanlış bilmiyosam)
Hmm sen boyumu öyle hatırlamaya devam et o zaman
Kişşkkeee biniimmm olsaaaa. Nazar değdirmeden mümkünse

Yeni uye basvurusuuu
Hoşgeldinnn
Ilk sayfada kurallarımız yazıyor, okuyup kabul ettiğini yazar mısın? :)
Bir de biraz kendinden bahseder misin? Kaç kilosun, hedefin kaç gibi gibi :)

Selam kızlar 33 yaşındayım iki çocuk annesiyim 67 kilo ile ilk hamileliğimi geçirdin mi 86 kilo ile hamileliğimi sonlandırdım ikinci hamileliğimde de 76 kilo ile başladım 86 kilo ile yine doğumu sonlandırdım 2 sene öncesine kadar 65 kiloya kadar düşmüştüm lakin Hormonlu spiral Mirena artı bir senelik antidepresan tedavisi ve üzerine Yüzümdeki akne tedavisinden kaynaklanan roaccutane kullandım Metabolizmamı her şeyim vücudun beynim alt üst olmuştu sürekli bir şeyler yiyordum aldığım hiç boş durmuyor dur sürekli sürekli bir şeyler yiyordum endi kendime İnsülin direncinin olmadığını düşük olduğunu o söyleyerek tatmin ediyordum en son 2 hafta önce İnsülin direnci mi baktırdım da bütün tahlillerim de herşeyin normal olduğunu gördüm ve artık yemenin Ben de bir rahatsızlık olmaya başladığını fark ederek diyete başladım 70 66 100 kilogramla başladım diyete şu an 74 kilo 100 gram da devam ediyorum her sabah yaklaşık 45 dakika eliptik bisikletle spor yapıyorum artı ek paket programları ile hareketler yapıyorum imkanın olduğu sürece günde minimum 5 10000 adım atmaya çalışıyorum kalori hesabı yapıyorum uyku düzenimi düzenli tutmaya çalışıyorum çünkü düzenli uyku uyumanın hem vücuda hem de diyet programlarına çok güçlü desteği olduğunu düşünüyorum hedefim 63 65 kilogram arası
O zaman seni biraz tanıyalımm :)
Ben kaptan yardımcısıyım, 28 yaşındayım. 9 aylık bir oğlum var. Araştırma görevlisiyim :)

Son düzenleme:
hoşgeldin canım,inşallah hep birlikte çok güzel kilolar veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…