- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #274.801
İnşallah canım inşallahhoşgeldin canım,inşallah hep birlikte çok güzel kilolar veririz
Hoş gördümHosgeldin
hoşgeldin canımmerhabalar.daha önceki yıllarda katılmıştım ve 6. gruptayım.şuna için ne yapmam gerekiyor bilgi verecek arkadaş varmıdır acaba
inşallah ferahım ,bıktımRegl den dolayı öyle olmuştur monişim. Eh hareketsizlikte ödem yapar. Sen halledersin cumaya canım.
canım kazenden ilk sayfayı düzenleme yetkisi istiyorsun o sana verince sen düzenliyorsunSelamın Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Şükür kavuşturana
Sağ olsun büyük kızım 1 haftadır bilgisayarda kendi projelerini çizdiği için kaldım telefona
Cadı Öğretmenin önerdiği çizimi kabul etmemiş ve ne yapıp ettiyse Öğretmeni ikna etmiş bütün sınıf adamın verdiği projeyi çizerken bizimki kendi projesini çiziyorMillet normal bine çizer bizimki yuvarlak kültür merkezi tasarlıyor ve kaç gündür kafayı yiyecek gibi olsa da inatla o projeyi bitireceğim diyor neymiş ya tam olacakmış yada hiç öyle herkesin yaptığını yapmak ona tersmiş
Bir yandan çok hoşuma gidiyor bir yandan tabi öyle olunca ben açıkta kalıyorum
İnşallah ileride çok güzel yerlerle gelir de bu sıkıntılarına değer
Umarım herkes iyidir ve çok güzel bir hafta olur hepimiz için
@toplight kuzuummm yaaa sana zahmet şu ilk sayfadaki mesajı ( baktım her takım kendi kurallarını yazmış ) nasıl yapıyoruzbirde senin şu liste olayına bayıldım cidden Bende bizim takım için şöyle güzel bir liste yapayım diyorum kim ne zaman ne kadarla geldi ve mezuniyet kilosu kaç diye hem elimizin altında bulunur hemde gelenlere motivasyon olur
Hay aklınla bin yaşa
monim o 79 gelecek bu hafta olmazsa haftaya çok inat etti ama sıkma canınıhoşgeldin canım1. sayfada kurallarımız var öncelikle okuyup kabul etmen gerekiyor
takım kaptanımıztoplight yardımcıları morordek ve inatettimolacak
bize kendini tanıtırmısın? güncel kilon ve hedef kilon nedir?
Ben Ayşe,47 yaşındayım
inşallah kaptanımmonim o 79 gelecek bu hafta olmazsa haftaya çok inat etti ama sıkma canını
Hmm sen boyumu öyle hatırlamaya devam et o zaman
günaydın hanımlar
bende menümü yazayım;toplight
yumurta diyeti 1. gün;
sabah: 2 haşl. yumurta, 2 dilim greyfurt, nescafe
öğle: 3 dilim patates, 1 elma, nescafe
akşam; tavuk, 1 activia, kalan greyfurt
su; 1,5 lt
spor; ev işlerinden fırsat kalamadı
Hoşgeldin canımm, ben de zeynep.Eki Görüntüle 2113562 bu baslangıc olcumlerim
Yumurta diyeti tam olarak nasıl oluyor canım? Bence güzel bir menü olmuş . Günde bir greyfurt da zayıflamaya çok yarıyormuş diye duymuştum
Senin patates nasıldı peki haşlama mı, fırında mı ?
Patatesin haşlama ve fırında hali çok da zararlı değil diye biliyorum ben. Sadece fazlası zarar, kilo aldırır diye yazıyorlar.patates haşlamaydı. minik bi patates diyebilirim totalde. epeydir yemiyodum ama diyette olunca vardır bi bildikleri dedim :)
Patatesin haşlama ve fırında hali çok da zararlı değil diye biliyorum ben. Sadece fazlası zarar, kilo aldırır diye yazıyorlar.Eki Görüntüle 2113597
Ben çok da sevmem zaten ama bişey bulamayınca arada yiyorumglisemik indeksle ilgili bişiler vardı, tam araştırmadım ama genelde uzak durulur işte :)
ayy soğukta dışarı yürümeye çıkmaya da korkuyorum yine bi yerim tutulcak diye
eşime dedim beni bi avm ye atıver bari orada yürüyeyim dönüşte de alırsın
hazırlanıp çıkıyorum ben
depresyondayımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?