Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhabalar.daha önceki yıllarda katılmıştım ve 6. gruptayım.şuna için ne yapmam gerekiyor bilgi verecek arkadaş varmıdır acaba
hoşgeldin canım1. sayfada kurallarımız var öncelikle okuyup kabul etmen gerekiyor
takım kaptanımız toplight yardımcıları morordek ve inatettimolacak
bize kendini tanıtırmısın? güncel kilon ve hedef kilon nedir?
Ben Ayşe,47 yaşındayım

canım kazenden ilk sayfayı düzenleme yetkisi istiyorsun o sana verince sen düzenliyorsun
haa tablo işi güzel o konuda da saolsun ördeğim halletti ben onun üzerinde düzenleme yapıyom değilse tablo beni aşıyor

monim o 79 gelecek bu hafta olmazsa haftaya çok inat etti ama sıkma canını

Yumurta diyeti tam olarak nasıl oluyor canım? Bence güzel bir menü olmuş . Günde bir greyfurt da zayıflamaya çok yarıyormuş diye duymuştum
Senin patates nasıldı peki haşlama mı, fırında mı ?

Yumurta diyeti tam olarak nasıl oluyor canım? Bence güzel bir menü olmuş . Günde bir greyfurt da zayıflamaya çok yarıyormuş diye duymuştum
Senin patates nasıldı peki haşlama mı, fırında mı ?

patates haşlamaydı. minik bi patates diyebilirim totalde. epeydir yemiyodum ama diyette olunca vardır bi bildikleri dedim :)

Ayy paylaştığın resim beni gülümsetti. Sağolasın. İyi etmişsin AVM'de dolaşmak iyi gelir, hava değişimi olır.
Bugün ben de depresyondayım. Sabah çok kötüydüm, tansiyonum düşüktü. Midem bulanıyordu öğlene kadar işe gidemedim. Şimdi dolmuştayım işyerime gidiyorum. Dün yediğim birşey dokundu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…