Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay bugün dışardaydım kıtlıktan çıkmış gibi bir saldırdım +8 çıkarım yarın sabaha çüş ay midem bile bulanıyor
+8 cikarsan 8. Takimda ilk olarak seni yazacam
Artik listedesin cnm ya yanina birseyler alsaydin ya yada arada ayran falan ocseydin niye okadar ac gezdin acaba

Tamam sen gidip utu yap ben senin yerine hayal kurarim

Fancnancy bolbol ev isi yapsin yaptigi isler spor yerine gecsin bir ayda 5 kilo versin yazada fit ev hanimi olsun
İsleri azalsin gunu ona kalsin insallah
Primim doldu valla yaşım tutsa emekliyim. Evde olmayı artık hakediyorum zati. Ama evde çok durmadığımdan aslında bu kadar iş. Hani boş gezenin boş kalfası gibi gözüktüm sen öyle diyince ama evden de eşim için çalışıyorum biliyorsunuz. Daha önce bahsetmiştim. Sadece ev işiyle kalsam ne güzel olurdu canım.

Ben esprisine yazdim canim oyle yoksa muhasebeci oldugunu biliyorum
Hem bende ev hanimiyim ogretmenlikte yan meslegim
Ev hanimligida buyuk bir is bence herkesler yapamaz

+8 cikarsan 8. Takimda ilk olarak seni yazacam
Artik listedesin cnm ya yanina birseyler alsaydin ya yada arada ayran falan ocseydin niye okadar ac gezdin acaba
Regli olacağım birde birkaç gündür hafif bir ağrım var dışarıda çıkınca dikkatim dağıldı neyse olan oldu dikkat etmeye devam

Bilmez miyim. 15 yıl çalıştım bebeyim. Çocuklar olunca ara vereyim dedim. Oğlum anasınıfına başlayınca birkaç planımız var eşimle.
Ama çalışınca insan daha planlı programlı oluyor, ben öyleydim. Yorucuydu ama ev daha yorucu inanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…