- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #274.881
Artık listedesin öyle bi lüksün yok.Ay bugün dışardaydım kıtlıktan çıkmış gibi bir saldırdım+8 çıkarım yarın sabaha çüş ay midem bile bulanıyor
+8 cikarsan 8. Takimda ilk olarak seni yazacamAy bugün dışardaydım kıtlıktan çıkmış gibi bir saldırdım+8 çıkarım yarın sabaha çüş ay midem bile bulanıyor
Primim doldu valla yaşım tutsa emekliyim. Evde olmayı artık hakediyorum zati. Ama evde çok durmadığımdan aslında bu kadar iş. Hani boş gezenin boş kalfası gibi gözüktüm sen öyle diyince ama evden de eşim için çalışıyorum biliyorsunuz. Daha önce bahsetmiştim. Sadece ev işiyle kalsam ne güzel olurdu canım.Tamam sen gidip utu yap ben senin yerine hayal kurarim
Fancnancy bolbol ev isi yapsin yaptigi isler spor yerine gecsin bir ayda 5 kilo versin yazada fit ev hanimi olsun
İsleri azalsin gunu ona kalsin insallah
Ay bugün dışardaydım kıtlıktan çıkmış gibi bir saldırdım+8 çıkarım yarın sabaha çüş ay midem bile bulanıyor
Gelirim merak etmeArtık listedesin öyle bi lüksün yok.
Yarın +8 gelirsen cumaya -9 gelmek durumundasın
Ben esprisine yazdim canim oyle yoksa muhasebeci oldugunu biliyorumPrimim doldu valla yaşım tutsa emekliyim. Evde olmayı artık hakediyorum zati. Ama evde çok durmadığımdan aslında bu kadar iş. Hani boş gezenin boş kalfası gibi gözüktüm sen öyle diyince ama evden de eşim için çalışıyorum biliyorsunuz. Daha önce bahsetmiştim. Sadece ev işiyle kalsam ne güzel olurdu canım.
Regli olacağım birde birkaç gündür hafif bir ağrım var dışarıda çıkınca dikkatim dağıldı neyse olan oldu dikkat etmeye devam+8 cikarsan 8. Takimda ilk olarak seni yazacam
Artik listedesin cnm ya yanina birseyler alsaydin ya yada arada ayran falan ocseydin niye okadar ac gezdin acaba
Ya inanmazsın geçen çamaşır yıkadım bi kaç ütü çıkarmışım :) aklıma ferah geldi :)
Valla ben menüde var diye yedim yoksa yemem hayatta. O değil de tarif süper.
Bilmez miyim. 15 yıl çalıştım bebeyim. Çocuklar olunca ara vereyim dedim. Oğlum anasınıfına başlayınca birkaç planımız var eşimle.canım menün güzel ama dikkat ediyorum hiç spor yapmıyorsun bence yapsan daha hizli kilo verorain ve vücudun şekillenir. Ben sadece diyetin vücudu sarkittigina deriyi bollastirdigina inananlardanim bence birazda spor kat diyetine
vavvvvv sen baya manken falan olmuşsun
bosver canim ya ne çalışması biz calisiyoruzda ne oluyor ayni isleri isten gelince yapiyoruz. Bak yoldayim daha eve gidip yemek yapicam sora cocugun derslerini yaptir makineye camasir at yatmadan ser onlaricok yorucu yani
valla hemde en büyüğünden bir işmiş gerçekten.Ben esprisine yazdim canim oyle yoksa muhasebeci oldugunu biliyorum
Hem bende ev hanimiyim ogretmenlikte yan meslegim
Ev hanimligida buyuk bir is bence herkesler yapamaz
Ya gelirim eksi merak etmeyin bugünlük bir çıldırmaydıBana Nilgün listede hiç artı gelmedi hep eksi gelirdi çok başarılıydı demişlerdi
Ya gelirim eksi merak etmeyin bugünlük bir çıldırmaydı
Yarın kuşhan amcaya başlayayımHadi yap bi mucize :)
ne oldu sizin dukan amca maceralarınızYarın kuşhan amcaya başlayayım
Amma gitmisizBana Nilgün listede hiç artı gelmedi hep eksi gelirdi çok başarılıydı demişlerdi
Yok ondan digil uc koldan yazdik yaben kötü bişi yazmadım, üstüne gittiğini düşenenler düşünsün
Regli olacağım birde birkaç gündür hafif bir ağrım var dışarıda çıkınca dikkatim dağıldı neyse olan oldu dikkat etmeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?