- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #274.841
Tamam sen gidip utu yap ben senin yerine hayal kurarimGidip ütülerimi yapayım gazımı alır belki
Bu haftaki yaristawendy seni tutuyorum
Bu hafta ogleden sonra bolbol vaktim var
Cuma gunu en cok kilo vereni ve en az vereni tum takimlarda paylasacagim benim imzam yok mesaj yazarim
Bu kadar gaza ben yuruyorsam kosarimHeyt gaza geldim :)
Hosbuldumm teswkkurler canmoo maşallah, bi fıstık daha katılmış aramıza :) hoşgeldin.
pess, utanmasa hem 1,80 hemde 50 kilo olacak.
manken misin kızım sen, anasın ana.
cok soguk napıyımÇok geçmiş olsun Gülden'cim
Depresyon arada iyidir
Yok ben çıkmıyım bi çıktım yamuldum hala kendime gelemedim
kız FBI arananlar listesinde misin bide gözlük taksaydın
(deniz kıyısında yürüyen evlaefe yi kıskanan moni)
tekrar hoşgeldin canım,kuzucuklarını Allah bağışlasın
benimde 11,5 aylık torunum var
sevimmm koşşşş
kızlarr bu anne ördeki tek tek mi dövüyoruz
Sogukta yurumek 2 kati kalori yaktirir bir saat yuruduysen 2 saat gibi oldu simdicok soguk napıyım
Yaa bak onu bilmiyodum ıkı bucuk saat yurudum yakılan 1187 kcal dıyo sımdı kullandıgım programdaSogukta yurumek 2 kati kalori yaktirir bir saat yuruduysen 2 saat gibi oldu simdi
Demek gözüme oyle gorunmediCacığı salatalıktan saymıyor musun bacımmmmm. Bol salatalıklıydı.
Lahana diyetine başlıycim sebze kusarım artık, üzülme sen
Hoşgeldin canım. Bende Ayşe. 43 yaşımdayım. 97den 76ya kadar geldim çok şükür. Şimdi kaç olduğumu bilmiyorum. InşALLAH istediğimiz kilolara geleceğiz hepbirlikteSelam kızlar 33 yaşındayım iki çocuk annesiyim 67 kilo ile ilk hamileliğimi geçirdin mi 86 kilo ile hamileliğimi sonlandırdım ikinci hamileliğimde de 76 kilo ile başladım 86 kilo ile yine doğumu sonlandırdım 2 sene öncesine kadar 65 kiloya kadar düşmüştüm lakin Hormonlu spiral Mirena artı bir senelik antidepresan tedavisi ve üzerine Yüzümdeki akne tedavisinden kaynaklanan roaccutane kullandım Metabolizmamı her şeyim vücudun beynim alt üst olmuştu sürekli bir şeyler yiyordum aldığım hiç boş durmuyor dur sürekli sürekli bir şeyler yiyordum endi kendime İnsülin direncinin olmadığını düşük olduğunu o söyleyerek tatmin ediyordum en son 2 hafta önce İnsülin direnci mi baktırdım da bütün tahlillerim de herşeyin normal olduğunu gördüm ve artık yemenin Ben de bir rahatsızlık olmaya başladığını fark ederek diyete başladım 70 66 100 kilogramla başladım diyete şu an 74 kilo 100 gram da devam ediyorum her sabah yaklaşık 45 dakika eliptik bisikletle spor yapıyorum artı ek paket programları ile hareketler yapıyorum imkanın olduğu sürece günde minimum 5 10000 adım atmaya çalışıyorum kalori hesabı yapıyorum uyku düzenimi düzenli tutmaya çalışıyorum çünkü düzenli uyku uyumanın hem vücuda hem de diyet programlarına çok güçlü desteği olduğunu düşünüyorum hedefim 63 65 kilogram arası
Hoşgeldin canımmerhabalar.daha önceki yıllarda katılmıştım ve 6. gruptayım.şuna için ne yapmam gerekiyor bilgi verecek arkadaş varmıdır acaba
Bende bezdiminşallah kaptanım
Bence bozulur. Baştan girmek gerekirayy soğukta dışarı yürümeye çıkmaya da korkuyorum yine bi yerim tutulcak diye
eşime dedim beni bi avm ye atıver bari orada yürüyeyim dönüşte de alırsın
hazırlanıp çıkıyorum ben
depresyondayımmm
Dikkat et. Gecen hafta
sevimmm koşşşş
kızlarr bu anne ördeki tek tek mi dövüyoruz
Fancy ve ütüleriGidip ütülerimi yapayım gazımı alır belki
ördekime maşallah
Fancy ve ütüleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?