- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #274.901
Simitli kushanla. Mi daha fazla olmasin aman diyimYa gelirim eksi merak etmeyin bugünlük bir çıldırmaydı
Biz mi dedik +8 gel diyesorma ,her yerden üstüne üstüne geliyorlar kızın olmaz ki canım
Ben hayrıma yazmasam bugün daha iyi söyledim dürüstçe çok kötü bir gündü midem hala bulanıyorwendy nilsub moni 0zlem lydznp prensesss016 balpamuk @bluedolphin besbb9 gben menuler nerde bir eds04 yazdi sanirim menu yu digerleri nerede
wendy nilsub moni 0zlem lydznp prensesss016 balpamuk @bluedolphin besbb9 gben menuler nerde bir eds04 yazdi sanirim menu yu digerleri nerede
Bende 8 Mart potansiyeli olarak menümü paylaşayımHadi sizi anladik digwrleri nerde yaww
Ne yedinnnn bakimmmAyy kızlarrr çok fena bir kaçamak yaptımmm
Sabah: 1 haşlanmış yumurta , 1 dilim çavdar ekmeği
Öğlen: domates çorbası , bulgur pilavı
Akşam: tavuk dürüm, soda
Su:2 lt spor: 1 saat yürüyüş
Callanetics ablayı isteyenler indirsin lütfen :)
adresine bana da atar mısınız arkadaşlar...Canımgben linkini attı dur bulup paylaşayım.
Ne yedinnnn bakimmm
moniciim tuhh. Halledersin ne kadar olsa da, hem odemse cabuk giderr.Hastalıklardan dolayı geçirdiğim kötü haftadan sonra toparlanma çabasındayken, sabah tartıda 83,9 u gördüm
dün regl oldum.kötü ,sancılı , ağrılı bir o kadar da ödemli geçiyor
ben artık kendime,bünyeme, kör talihime diyecek bir şey bulamıyorum
cumaya kadar ne kadarını halledebilirim hiçbir fikrim yok
bak yaaa sopalik bu kizzGünaydınlar
Tartıldımmm
61.0 kg çıktımmm
ortimm konuss atalim bence degıcık mısın yaaaaa atalım bu zayıfı (boyu 1,68di yanlış bilmiyosam)
hosgeldiiiinnnYeni uye basvurusuuu
merhaba, ben 68bucuk kiloyum, hedef 58. 9 aylik bebegim var emzirme kilolarim icin ugrasiyorum ama bir yandan da yiyorum iste maalesef.Selam kızlar 33 yaşındayım iki çocuk annesiyim 67 kilo ile ilk hamileliğimi geçirdin mi 86 kilo ile hamileliğimi sonlandırdım ikinci hamileliğimde de 76 kilo ile başladım 86 kilo ile yine doğumu sonlandırdım 2 sene öncesine kadar 65 kiloya kadar düşmüştüm lakin Hormonlu spiral Mirena artı bir senelik antidepresan tedavisi ve üzerine Yüzümdeki akne tedavisinden kaynaklanan roaccutane kullandım Metabolizmamı her şeyim vücudun beynim alt üst olmuştu sürekli bir şeyler yiyordum aldığım hiç boş durmuyor dur sürekli sürekli bir şeyler yiyordum endi kendime İnsülin direncinin olmadığını düşük olduğunu o söyleyerek tatmin ediyordum en son 2 hafta önce İnsülin direnci mi baktırdım da bütün tahlillerim de herşeyin normal olduğunu gördüm ve artık yemenin Ben de bir rahatsızlık olmaya başladığını fark ederek diyete başladım 70 66 100 kilogramla başladım diyete şu an 74 kilo 100 gram da devam ediyorum her sabah yaklaşık 45 dakika eliptik bisikletle spor yapıyorum artı ek paket programları ile hareketler yapıyorum imkanın olduğu sürece günde minimum 5 10000 adım atmaya çalışıyorum kalori hesabı yapıyorum uyku düzenimi düzenli tutmaya çalışıyorum çünkü düzenli uyku uyumanın hem vücuda hem de diyet programlarına çok güçlü desteği olduğunu düşünüyorum hedefim 63 65 kilogram arası
canim hosgelmissin sendeeehoş buldum.evet daha önce katılmıştım.az çok biliyorum tekrar okuyayım bi.33 yaşındayım 2,5 ve 1 yaşlarında iki oğlum var.doğum kilolarım birikti. kilom 70 hedefim 57.kamuda çalışıyorum.benden şimdilik bukadar.teşekkür ederim bu arada.
guruluga layik olman lazim artik ortiay ben guru oldum hala mezun olamadım
cok havaliii20.000 beğeni almışım, kk bana guru diye ödül vermiş.
Takimda 20 kisi var belki burda kimse yok
tum gun disardaydim giremedim tlfun sarji bitip geldim aksam eve. Bebeyi uyuturken bende uyumusum simdi uyandimevet kızlar nerelerdesiniz medusa38 arkadaşımız doğruyu söylüyor
Calisirken insan daha tertipli duzenli oluyor nedenseBenim biiiiirrr sürü işim var kuzular. Arada bakıyorum. Kızkardeşim formasyon aldığı için onun çocukları da bende pazartesi salı günleri. Birde okul görüşmelerine gidiyorum. İlkokul araştırması kızım için. Eh Evi derle topla, çocukları yıka giydir yedir içir, yiyip içtiler bir daha topla. Ütüsü bulaşığı çamaşırı bitmiyor arkadaş bitmiyor. Ya da yetiştiremiyorum ben, çalışmaya mı başlasam naaapsam yaaa. Offfff
bir kot bir tisort giyip cikmak istiyorum hem fit hem sadeeSiz yoktunuz 9.takima aktim geldim. Mefkurem gunun konusunu belirlemis
Zayiflayinca yapacaniz seyler istekler falan bizde mi boyle konular acsak
Biraz hayallesek mi
Yazin nasil olmak istiyoruz
yazilmamam lazimmmBu haftaki yaristawendy seni tutuyorum
Bu hafta ogleden sonra bolbol vaktim var
Cuma gunu en cok kilo vereni ve en az vereni tum takimlarda paylasacagim benim imzam yok mesaj yazarim
canim ortim yaaa hayalimiz bile ayniBenim hayalim; Yazın düz kotlarımın üstüne siyah/beyaz düz basic tişörtler giyip çıkmak istiyorum mesela ben.
Göbeğim çıktı diye üstüme bol bişiler ya da hırka gibi bişi almak istemiyorum.
evet ya emzirmiyor gibi basliyim diyete sute bisey olmaz zaten. Sadece kendime bahane emzirmekk. Morordek bana ilham olsunnnapiyim menuleri ilk gözümün önüne gelen veee napim ben emziriyorum diyen sendindilime doladım seni kurtulamazsin artik benden
ah hayırlısı canim insallah
Yumurta menusude nedir acep
geçmiş olsun canim boşver haftaya toparlarsin
süpermiş yaaa bu arada boy kac
yok canim emzirmiyorum ben trafik karışmış
aynen
iste bizde gündüz çalışıp aksam ders yapiyoruz çok ihtiyacımız varya
kaptanim merak etme tilkinin donup dolasip gelecegi yer kurkcu dukkaniiHadi sizi anladik digwrleri nerde yaww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?