- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #275.061
Ozaman kahvalti hazirlarken ya da aksamdan oglen yemegini hazirlayacaksinCanm oglen baslayıp 15 kadar yurıyusum suruyor o yuzden oglen tam destek veremiyorum
Beni cikolata grubu pek cekmiyor, cips grubunun mudavimiyim maalesef. Su an mutfak masasinda acilmis yarim paket duruyor, icimde bir irade savasiSende merak edip yeme sakin
olsun canim sonucta hareket etmişsin hicbir hareketi küçümsemiyoruzAkşam üstü biraz yürüdüm ama çok az
ayyy ben artik hindi fume yiyemiyorum. Dukana ilk başladığımda yemistim ilk defa cok beğenmiştim ama o ara Cok yedigim icinsimdi ismine bile tahammül edemiyorumYa bazen bende öyle oluyorum önden birkaç dilim hindi füme kurtarıcı oluyor haberin olsun
yanimda hurma vardi canim 2 adet hurma attim agzima ama kesmedi. Beyaz leblebi aticam cantaya o daha tok tutuyorCanim bu tur durumlar icin cantada kuru kayisi badem findik koyabilirsin aksam yemegin 8 deyse saat 6 gibi bir kuru kayisi 6-7 badem yiyebilirsin bu durumda da aksam yemege saldirmazsin
yani ben bu işi yürüyüşle sporla cozucem diyosunCanm oglen baslayıp 15 kadar yurıyusum suruyor o yuzden oglen tam destek veremiyorum
bende katiliyorum ayseye sabah ise 15 dk erken kalkiyorum sirf ip atlayipta cikmak için herseye zaman buluyoruz dizilere bile sporada pek ala bulabiliriz vebu konuda ip tam bir kurtariciHaklısın canım yaa
Sağlıklı beslenmek kadar hareketli olmak da önemli kilo verme sürecinde.
Vallahi ben squatgirl uygulamasında denk geliyorum, hep çocuklular, bebekliler, hamileler, 10 dakika boşluk bulunca evde egzersiz yapıyorlar.
Egzersizleri kaydetmek de motivasyon açısından çok faydalı.
Ne olur duyun sesimizi.
Hak veriyorum ben arkadaşım @lydznp haklı.
Bahane değil spor yapmak için fırsat yaratalım. İstemek yeterli.
Evet aslinda biraz benim hatamOzaman kahvalti hazirlarken ya da aksamdan oglen yemegini hazirlayacaksin
Yiyip cikacaksin canim ogun atlamakta kilo vermede engel
Aksamdan bi sebze yemegi yap yaninda yogurt la meyveyle yer cikarsin yada yanina elma falan al aksama kadar bos durmasin miden
Bende bi ara boyle gunde 12 km yuruyordum ama yeme duzenime hic dikkat edemedim ve okadar yuruyuse sadece 4 kilo verebildim ama spor ve menu oturtunca bu 7-8 kilolara cikti
Yok yeme olayıda kesicem zamanla insallaholsun canim sonucta hareket etmişsin hicbir hareketi küçümsemiyoruz
ayyy ben artik hindi fume yiyemiyorum. Dukana ilk başladığımda yemistim ilk defa cok beğenmiştim ama o ara Cok yedigim icinsimdi ismine bile tahammül edemiyorum
yanimda hurma vardi canim 2 adet hurma attim agzima ama kesmedi. Beyaz leblebi aticam cantaya o daha tok tutuyor
yani ben bu işi yürüyüşle sporla cozucem diyosun
bende katiliyorum ayseye sabah ise 15 dk erken kalkiyorum sirf ip atlayipta cikmak için herseye zaman buluyoruz dizilere bile sporada pek ala bulabiliriz vebu konuda ip tam bir kurtarici
Gidicem orticim gidicemDoktora gittin mi? Eliptik yapabilmene sevindim ortim dikkat et kendine..
---
Simdi gordum gitmemissin!!!! En kısa surede gitmelisin!! Saglık bu sakaya gelmez!!
Sütün azalmaz canım, tabi ciddi diyetler yapmamalısın o ayrı. Kararında yersen problem olmaz, bebeğinin de besine ihtiyacı var sonuçta. Şekerli ve paketlenmiş gıdalardan uzak dursan ve dengeli beslensen yeter. Sütü en çok arttıran sudur şekerim. Bol bol su iç. Benim kadın doğumcum ısırganotu çayı içiriyordu bana. İçtim de epey aktardan alıp demleyip demleyip. Bana faydası oldu, istersen denersin. Hatta doktoruna danışıp denersin canım.Günaydın kızlar menülerinize bakıyorum da çok az geliyor gözüme ya, şimdi midem iyi olmadığı için iki gündür giyemiyorum ama öncesinde en az iki katını yiyordum sizinkilerin, sizin gibi yapmaya çalışırsam sütüm azalır mu acaba diye korkuyorun
Yeme sakıın bak ben browniye karşı olan mücadelemi kaybettim acayip pişmanımBeni cikolata grubu pek cekmiyor, cips grubunun mudavimiyim maalesef. Su an mutfak masasinda acilmis yarim paket duruyor, icimde bir irade savasi
Canimm beni sahgul kaptan durdurdu bak canin boyle bir sey istediginde asagidaki linki kullanip sesini duyurYeme sakıın bak ben browniye karşı olan mücadelemi kaybettim acayip pişmanım
Canimm beni sahgul kaptan durdurdu bak canin boyle bir sey istediginde asagidaki linki kullanip sesini duyur
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/biri-beni-durdursun-diyet-gruplari.780296/page-73
sen browniyi nerden buldun gece geceAa hiç bilmiyordum böyle bişey olduğunuu çok güzelmiş ,bir dahakine diyeti bozmadan yazarım artık
Yulafli yogurdun icine kuru kayisi ve kuru erik koy sen daha etkili olurYa persembe olduuYulafli yogurdu kabizlik icin yiyorum kacgundur ama etki etmedi yarin kayisi kurusunu yoldasim yapcam yoksa cumaya koca bir arti bekleyin anaciiim
Bu haftaki yarista uctumu brownielerleAa hiç bilmiyordum böyle bişey olduğunuu çok güzelmiş ,bir dahakine diyeti bozmadan yazarım artık
Tamamdir kocumYulafli yogurdun icine kuru kayisi ve kuru erik koy sen daha etkili olur
Ya hic baslattigimiz seyin devamini getiremiyoruz sankiBu haftaki yarista uctumu brownielerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?