Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canm oglen baslayıp 15 kadar yurıyusum suruyor o yuzden oglen tam destek veremiyorum
Ozaman kahvalti hazirlarken ya da aksamdan oglen yemegini hazirlayacaksin
Yiyip cikacaksin canim ogun atlamakta kilo vermede engel
Aksamdan bi sebze yemegi yap yaninda yogurt la meyveyle yer cikarsin yada yanina elma falan al aksama kadar bos durmasin miden
Bende bi ara boyle gunde 12 km yuruyordum ama yeme duzenime hic dikkat edemedim ve okadar yuruyuse sadece 4 kilo verebildim ama spor ve menu oturtunca bu 7-8 kilolara cikti

Akşam üstü biraz yürüdüm ama çok az
olsun canim sonucta hareket etmişsin hicbir hareketi küçümsemiyoruz

Ya bazen bende öyle oluyorum önden birkaç dilim hindi füme kurtarıcı oluyor haberin olsun
ayyy ben artik hindi fume yiyemiyorum. Dukana ilk başladığımda yemistim ilk defa cok beğenmiştim ama o ara Cok yedigim icinsimdi ismine bile tahammül edemiyorum

Canim bu tur durumlar icin cantada kuru kayisi badem findik koyabilirsin aksam yemegin 8 deyse saat 6 gibi bir kuru kayisi 6-7 badem yiyebilirsin bu durumda da aksam yemege saldirmazsin
yanimda hurma vardi canim 2 adet hurma attim agzima ama kesmedi. Beyaz leblebi aticam cantaya o daha tok tutuyor

Canm oglen baslayıp 15 kadar yurıyusum suruyor o yuzden oglen tam destek veremiyorum
yani ben bu işi yürüyüşle sporla cozucem diyosun

bende katiliyorum ayseye sabah ise 15 dk erken kalkiyorum sirf ip atlayipta cikmak için herseye zaman buluyoruz dizilere bile sporada pek ala bulabiliriz vebu konuda ip tam bir kurtarici

Gelsin o zaman menüm
Sabah
Cilekli activia yogurt
3 adet hurma
Ara
Yesil cay
Sade nescafe
Öğle
Sehriyeli salata(arkadasimda karsimda su boregi götürdü dönüp bakmadim)
Ayran
Ara
3 hurma
Yesil cay
2 adet turk kahvesi
Aksam
Kiymali yumurta
1 dilim ekmek
Yogurt

3 lt su
40 dk yürüyüş ogle arasi tempolu
Sabah ip atlayamadim simdi atlicam yazarim adedini

Evet aslinda biraz benim hatam

Yok yeme olayıda kesicem zamanla insallah

Sütün azalmaz canım, tabi ciddi diyetler yapmamalısın o ayrı. Kararında yersen problem olmaz, bebeğinin de besine ihtiyacı var sonuçta. Şekerli ve paketlenmiş gıdalardan uzak dursan ve dengeli beslensen yeter. Sütü en çok arttıran sudur şekerim. Bol bol su iç. Benim kadın doğumcum ısırganotu çayı içiriyordu bana. İçtim de epey aktardan alıp demleyip demleyip. Bana faydası oldu, istersen denersin. Hatta doktoruna danışıp denersin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…