- 29 Ocak 2017
- 4.457
- 8.510
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #275.101
HAKLISIN CNM YA SÜREKLİ DİYET HALİNDE OLMAK ÇOK CAN SIKICI, İDEAL KİLOMUZA ULAŞIP MEZUN OLALIM TEZ ZAMANDAGünaydın kuzular, kızlar haklı valla. Kendim de dahilim bu eleştirilere çünkü olmam gereken yer şu an koruma olmalıydı. Ye ye nereye kadar. Yemekler kaçıp gitmiyor, bence bizim sorunumuz yemek yememekten korkmak. Sevdiğimiz şeylerden mahrum kalacağız diye ödümüz kopuyor! Sizde değilse de bende durum bu. Artık nedenini bilmem ama geçen sene bu zamanlarda olduğumdan daha az kiloyla yaza fit olmak için uğraşıyordum, şimdi? Yine aynı şeyler. Bitsin kurtulup, kurtulmak isteyenlere yardımcı olalım artık.
NE ÖDEVİN VARDI CANIMBen bu saate kadar ödev yapıyordum. liseliler gibi ödev yapıyoruz hala, çok şükür bitti sonundauyuyacam artık yarın da erkenciyim zaten. İyi geceler herkeseee
BORVNİ GÜZELİM DİYET MENÜYÜ BOZMUŞ, KEKLER HİÇ MASUM DEĞİLLER YA KALORİ BOMNBASI HEPSİSabah: 1 haşlanmış yumurta ,1 dilim çavdar ekmeği
Öğlen: fırında tavuk, yoğurt
Akşam:3 kaşık makarna, yoğurt, bol salata ,1küçük browni
Su: 2 lt spor: 50 dk yürüyüş
Veeee tüm bu yazılanların üstüne dışarıda işlerim var ama yediklerime ekstra dikkat edeceğim ve mutlakaa sporumu yapacağım.
canim suyun az 2.5-3 lt ye cikartmalisin onu. Sporda eklersen daha iyi sonuclar alırsın.MERHABA KIZLAR DÜN YAZAMADIM MENÜMÜ ŞİMDİ YAZIYORUM
KAHVALTI: HAŞ YUMURTA, 1 TK MARMELAT, 1DLM KÖY EKMEĞİ, 1TK KAYMAK
ÖĞLE: 7TANE MERCİMEK KÖFTESİ, 2 SB AYRAN
AKŞAM:2 TABAK BAKLA YEMEĞİ, 1 KASE YOĞRT
ARA ÖĞÜN: MUZ, 6TANE HURMA,6 FINDIK
SPOR YOK, SU: 1,5 L
İSHALİM HALA DEVAM EDŞİYOR BU ARADA :/
AKŞAM ÇOK GAZIM DA OLDU BAKLA GAZ YAPAR MI ACABA[/QUOTE
Benim bir arkadaşım dizi izlerken bir yandan TV karşısında egzersiz yapıyormuş.olsun canim sonucta hareket etmişsin hicbir hareketi küçümsemiyoruz
ayyy ben artik hindi fume yiyemiyorum. Dukana ilk başladığımda yemistim ilk defa cok beğenmiştim ama o ara Cok yedigim icinsimdi ismine bile tahammül edemiyorum
yanimda hurma vardi canim 2 adet hurma attim agzima ama kesmedi. Beyaz leblebi aticam cantaya o daha tok tutuyor
yani ben bu işi yürüyüşle sporla cozucem diyosun
bende katiliyorum ayseye sabah ise 15 dk erken kalkiyorum sirf ip atlayipta cikmak için herseye zaman buluyoruz dizilere bile sporada pek ala bulabiliriz vebu konuda ip tam bir kurtarici
Bence cokta güzel yapıyormuş. Benim ipimde hep salonda sehpanin uzerinde durur hic kaldirmam her her boslukta atlarim. Hatta en kisa zamanda eliptik alicak hatta salonumda durucak. Diyet bigun viticek ama bence spor ömür boyu sürmeli zaten o zaman bidaha diyet yapmayada gerek kalmazBenim bir arkadaşım dizi izlerken bir yandan TV karşısında egzersiz yapıyormuş.
Dizi izlerken dizüstü bilgisayarda egzersiz videosunu sessiz olarak açıyormuş. Zaten devamlı yaptığı için hareketleri ezberlemiş. Hem dizi izliyorum, hem spor yapıyorum diyor.
Günaydın kuzular, kızlar haklı valla. Kendim de dahilim bu eleştirilere çünkü olmam gereken yer şu an koruma olmalıydı. Ye ye nereye kadar. Yemekler kaçıp gitmiyor, bence bizim sorunumuz yemek yememekten korkmak. Sevdiğimiz şeylerden mahrum kalacağız diye ödümüz kopuyor! Sizde değilse de bende durum bu. Artık nedenini bilmem ama geçen sene bu zamanlarda olduğumdan daha az kiloyla yaza fit olmak için uğraşıyordum, şimdi? Yine aynı şeyler. Bitsin kurtulup, kurtulmak isteyenlere yardımcı olalım artık.
canim kizlar söylemiş ama bende uyarmak istedim makarna ve brovni hic olmamisbence sabah yada alsam farketmez buradaki amacimizi unutmayalim lütfen
yok canim gec kalmadin kimse nenimle yarismayi göze alamadi zatenhala rakipsizim bu arada hayirli ugurlu olsun yeni evin oooohh misler gibi huzurla otur inşallah
Günaydın canim sen erkenci ben erkenci
Kesinlikle haklısın.ben gercekten bu takimda kilo vermek isteyen bunun icin ciddi caba harcayan yaptigi sporla birbirine nispet yapan bayanlar görmek istiyorum. Birnirimizi kıskanalım birnirimizden ilham alalim ben saha iyisini yaparim diyelim ve birbirimizin en ufak kacamagini bile gözardi etmeyelim lütfen...
Evet canım, kesinlikle.Bence cokta güzel yapıyormuş. Benim ipimde hep salonda sehpanin uzerinde durur hic kaldirmam her her boslukta atlarim. Hatta en kisa zamanda eliptik alicak hatta salonumda durucak. Diyet bigun viticek ama bence spor ömür boyu sürmeli zaten o zaman bidaha diyet yapmayada gerek kalmaz
Bakla gaz yapar canım. Hemde gazın babasını yaparMERHABA KIZLAR DÜN YAZAMADIM MENÜMÜ ŞİMDİ YAZIYORUM
KAHVALTI: HAŞ YUMURTA, 1 TK MARMELAT, 1DLM KÖY EKMEĞİ, 1TK KAYMAK
ÖĞLE: 7TANE MERCİMEK KÖFTESİ, 2 SB AYRAN
AKŞAM:2 TABAK BAKLA YEMEĞİ, 1 KASE YOĞRT
ARA ÖĞÜN: MUZ, 6TANE HURMA,6 FINDIK
SPOR YOK, SU: 1,5 L
İSHALİM HALA DEVAM EDŞİYOR BU ARADA :/
AKŞAM ÇOK GAZIM DA OLDU BAKLA GAZ YAPAR MI ACABA
Teşekkür ederim tatlımTeşekkür ederim canım arkadaşım.
Bugün nasılsın, iyi misin?
Sevgiler.
ah banuşum ahSelamın Aleyküm kızlarrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Bugün yine ayağı yanmış kedi modundaydım 18.00de ancak eve girdim
amaaaa misafirliğe rağmen kaçamaksız döndümmmmhatta bizimle diyetisyene giden arkadaşa da yedirmedim gerçi o ben görene kadar bir parça börek götürmüştü ama neyse
Canım bende sendenimeve geldim regl başladı
Ya Ayşem farkındamısın biz 1 aydır aman bahtsız bedeviyiz moduna girdiğimizden beri hiç eksi yüzü göremedik gibi bir şey daha doğrusu hep ödemlerle boğuşuyoruz
Nazar Nazar diyoruz ama acaba en büyük nazarı kendi kendimize mi deydiriyoruz yıldızımız düşük dedikçe
Güzel düşünelim güzel olsun herşey
Bol bol suyumuzu içelim de cumaya güzel rakamlar görelimHadı kuzum ben sana güveniyorum o ödemler mi bizi hedefimizden uzak tutacak
Kız her defasında bizim buraya mı geliyorsun yoksa her yürüyüşün farklı AVMdemi oluyorOlmadı bir gün AVM yürüyüşüne arkadaş olayım diyeceğim ama biz oturup kahvenin yanına hangi pastadan alsak demeyelim sonra hani regl de var
Şaka bir yana ama şu havalar biraz ısınsa da açık alanda yürümek istiyorum
Bu arada keşke daha yakın olsaydınDilekle yüzmeye yazılmaya karar verdik belediye tesislerine salı perşembe sabah 11de tabi bakalım ne zaman sıra gelir hem rahatlayalım hemde sıkılaşalım diyoruz
hayırlı olsun canım. güle güle oturun,kolay gelsinMerhaba toplight,
Kaç gündür yazamadım. Sonunda taşındım yeni eve. Taşındım ama öldüm yorgunluktan. Zaten 3 gün temizlik ve ev yerleşme derken telefonu elime bile alamadım. Üzerine direncim düşünce ağır grip oldum ve düzenim çok bozuldu. Geçen Cuma 63.9 dum bu hafta yine şekersiz, glutensiz ve sütsüz beslenmeme devam ettim ancak, koşturmalar ve yorgunluktan olsa gerek düzensizliğim oldu. Hafta başında 64.9 u gördüm. Dün kendime hafif bir menü yaptım ve arınmaya çalışıyorum.
Dün sabah tartılmamıştım. Akşam yemekten sonra tartılmak aklıma geldiğinde 64.7 çıktım. Yani hafif menü bir nebze de olsa işe yaramış görünüyor. Birde sabah tartılıp görmek lazım.
doğru söze ne denir kiben gercekten bu takimda kilo vermek isteyen bunun icin ciddi caba harcayan yaptigi sporla birbirine nispet yapan bayanlar görmek istiyorum. Birnirimizi kıskanalım birnirimizden ilham alalim ben saha iyisini yaparim diyelim ve birbirimizin en ufak kacamagini bile gözardi etmeyelim lütfen...
İnşallah canım.HAKLISIN CNM YA SÜREKLİ DİYET HALİNDE OLMAK ÇOK CAN SIKICI, İDEAL KİLOMUZA ULAŞIP MEZUN OLALIM TEZ ZAMANDA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?