Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

HAKLISIN CNM YA SÜREKLİ DİYET HALİNDE OLMAK ÇOK CAN SIKICI, İDEAL KİLOMUZA ULAŞIP MEZUN OLALIM TEZ ZAMANDA

Sabah: 1 haşlanmış yumurta ,1 dilim çavdar ekmeği

Öğlen: fırında tavuk, yoğurt

Akşam:3 kaşık makarna, yoğurt, bol salata ,1küçük browni

Su: 2 lt spor: 50 dk yürüyüş
BORVNİ GÜZELİM DİYET MENÜYÜ BOZMUŞ, KEKLER HİÇ MASUM DEĞİLLER YA KALORİ BOMNBASI HEPSİ

Veeee tüm bu yazılanların üstüne dışarıda işlerim var ama yediklerime ekstra dikkat edeceğim ve mutlakaa sporumu yapacağım.

canim suyun az 2.5-3 lt ye cikartmalisin onu. Sporda eklersen daha iyi sonuclar alırsın.

Benim bir arkadaşım dizi izlerken bir yandan TV karşısında egzersiz yapıyormuş.
Dizi izlerken dizüstü bilgisayarda egzersiz videosunu sessiz olarak açıyormuş. Zaten devamlı yaptığı için hareketleri ezberlemiş. Hem dizi izliyorum, hem spor yapıyorum diyor.

Bence cokta güzel yapıyormuş. Benim ipimde hep salonda sehpanin uzerinde durur hic kaldirmam her her boslukta atlarim. Hatta en kisa zamanda eliptik alicak hatta salonumda durucak. Diyet bigun viticek ama bence spor ömür boyu sürmeli zaten o zaman bidaha diyet yapmayada gerek kalmaz

Aynen katılıyorum canım. Hepbirlikte başaralım inşallah. En büyük dileğim.

Menümü yazayım kaptaniçem kızmasın toplight

Sabah; 1 yeşil elma, 1 activia

Ara; şekersiz türk kahvesi

Öğle; 2 yumurtalı az ıspanak

Ara; Nescafe, 2 hurma, 3 kayısı (regl'den heralde neden yedim bilmiyorum )

Akşam; 2 kabak kavurma 3 yk yoğurt ile kabaklı salata.

su:1,5 bile olmama ihtimali var.

şu anda çok ağrım var, çok kötüyüm

Çok teşekkür ederimmm... Bu haftayı atlattık sayılır. Haftaya eşleşelim artık bari. Cuma’dan itibaren başlayalım mı? Daha iyi olmaz mı sen ne dersin?

Kesinlikle haklısın.
Sevgiler.

Evet canım, kesinlikle.

Bakla gaz yapar canım. Hemde gazın babasını yapar
İshaline göre beslenmediğini söylemek zorundayım. Yumurta, kaymak, hurma. İyice bozacaksın tatlım mideni. Patates haşla ya da tuzsuz yağsız lapa yap onu ye. Evet diyet yapıyorsun ama önce sağlık. Zaten abartmazsan birşey de olmaz. Sabah sadece ekmek ve yağsız ya da yarım yağlı peynir yeseydin mesela daha iyi olurdu.
İshal su ve mineral kaybettirir. Bol bol sıvı al canım.

Teşekkür ederim canım arkadaşım.
Bugün nasılsın, iyi misin?
Sevgiler.
Teşekkür ederim tatlım

ah banuşum ah
bu yaz bitecek kilo derdi ve biz artık korumada olucazinşallah aminnnn
ben çok sıkıldım bu durumdan,ver al ver al
mall of da yürüdüm ilk gün,dün ikea daydım
bahar gelsin seninle yürüyerek İstanbul turu yaparız
ay evet ya yakın olmalıydık seninle
yüzme ye ben evden katılırım size,aynı günler bayanlar günü bizde

hayırlı olsun canım. güle güle oturun,kolay gelsin

doğru söze ne denir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…