Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hadi sizi anladik digwrleri nerde yaww

Merhaba toplight,

Kaç gündür yazamadım. Sonunda taşındım yeni eve. Taşındım ama öldüm yorgunluktan. Zaten 3 gün temizlik ve ev yerleşme derken telefonu elime bile alamadım. Üzerine direncim düşünce ağır grip oldum ve düzenim çok bozuldu. Geçen Cuma 63.9 dum bu hafta yine şekersiz, glutensiz ve sütsüz beslenmeme devam ettim ancak, koşturmalar ve yorgunluktan olsa gerek düzensizliğim oldu. Hafta başında 64.9 u gördüm. Dün kendime hafif bir menü yaptım ve arınmaya çalışıyorum.

Dün sabah tartılmamıştım. Akşam yemekten sonra tartılmak aklıma geldiğinde 64.7 çıktım. Yani hafif menü bir nebze de olsa işe yaramış görünüyor. Birde sabah tartılıp görmek lazım.

Bu arada dünkü menümü de paylaşayım:

Sabah;
-yeşil elma, limon, armut, zencefil, medine hurması, portakal suyu ve sütle smoothie yaptım
-otlu omlet yedim

Ara;
-aynı smoothieden 1 bardak içtim

Öğle;
-salatalık ve lor peyniri

Ara;
-yeşil çay

Akşam;
-4 köfte
-1 tabak kereviz yemeği

Sabah: 1 haşlanmış yumurta ,1 dilim çavdar ekmeği

Öğlen: fırında tavuk, yoğurt

Akşam:3 kaşık makarna, yoğurt, bol salata ,1küçük browni

Su: 2 lt spor: 50 dk yürüyüş
Browni, makarna, 50dk yürüyüş. Bence 10dk da ip atlanan lazımdı bugünü kurtarabilmek için. Neden? Cislari akşam yenmişsin. Bu cisları sabah yada öğlen yapsaydın akşama kadar kurtarma şansın olurdu. Ama akşam yapmayalım şu kaçamakları lütfen.

Ya persembe olduuYulafli yogurdu kabizlik icin yiyorum kacgundur ama etki etmedi yarin kayisi kurusunu yoldasim yapcam yoksa cumaya koca bir arti bekleyin anaciiim
Yol yapma, yol yapma.... artıymış. Sen artı, ben arti. Bu takımı kim kurtaracaktı?
Yaa sorma kaçamaksız günü bitiremiyorum resmen çok fenayım bu aralar spor ,su açısından bir sıkıntım yok .Tek sıkıntım şu boğazıma hakim olamamaak
Göz görmeyince boğazda durur. gben doğru demiş. Alma eve öyle şeyler.
Bu arada pişmanlık kilo verdirmiyor.

Günaydın kızlar
Günaydın gben . Bu sabah temiz bi foruma gelemedim. Ortalıkta browniler makarnalar uçuşmuş. Siz birbirinize makarnamı attınız?
Kızlar ben uyuyouyuyorum galiba. Bana müsaade

Sabah: 1 haşlanmış yumurta ,1 dilim çavdar ekmeği

Öğlen: fırında tavuk, yoğurt

Akşam:3 kaşık makarna, yoğurt, bol salata ,1küçük browni

Su: 2 lt spor: 50 dk yürüyüş
canim kizlar söylemiş ama bende uyarmak istedim makarna ve brovni hic olmamis bence sabah yada alsam farketmez buradaki amacimizi unutmayalim lütfen

Olur olur, seve seve... geç mi kaldım ?
yok canim gec kalmadin kimse nenimle yarismayi göze alamadi zaten hala rakipsizim bu arada hayirli ugurlu olsun yeni evin oooohh misler gibi huzurla otur inşallah

Günaydın kızlar
Günaydın gben . Bu sabah temiz bi foruma gelemedim. Ortalıkta browniler makarnalar uçuşmuş. Siz birbirinize makarnamı attınız?
Günaydın canim sen erkenci ben erkenci
Yok yeme olayıda kesicem zamanla insallah

Günaydın 5. Takimin sürekli kacamak yapan kizlari
Hani kacamaksiz yarismaniz kimsenin menüsünün altinda kacamak yapilmadi yazmiyo yok çok şiştim yok odemim varkizlar bi toparlanalim yaaa
Yarışmalarda güm olmuş kimin kiminle yaristiginin farkinda bile değilim
Farkindamisiniz bilmem ama mart geldi koca kış geçti ciddi yol kateden bi arkadaşımız olmadi bile herkes burayi çok sevdi gitmemek için zayiflamiyor galiba kizlar yanlis anlamayin ama ben 38 bedenim küçücük bi göbeğim var sadece eritmeye çalıştığım geldigimden beri bi hafta sonu kaçamağı yaptim uyariyi aldim ceki duzen verdim kendime nerde oldugumu amacimi ve buranin bi takim oldugunu veren arkadaslara haksizlik yapmamam gerektigini anladimya burdan gidicektim yada kurallara uyucaktim
Ben bu kiloma ragmen kalmayi tercih ettim. Ama bakiyorumki kimsede ayni ozveriyi göremiyorum. Kimse kimsenin menüsünü tam anlamiyla elestirmiyor. Surekli bi kereden bisey olmaz yarin dengelersin yorumlari görüyorum. Anlıyorum amacimiz tabiki birbirimizi kirmak değil ama bidaha yapilmamasi icin en uygun bicimde elestirilmeli herkes. Ben aysenin bana yaptigi elestiriyle kendimi topladim ki asla ona kizmiyorum cok hakliydi birileri cabalarken birilerinin keyfine bakmasi hic hos bo durum degil inanin cuma gunleri yarisma sonuclarina bakarken kim nekadar vermis diye bakmiyorum. Acaba takimin yuzdesi kac olmus kaçıncı olmusuz diye bakiyorum simdi gercekten bi kendimize gelelim lütfen yoksa grup zayiflama yarismasi olmaktan cikti benden söylemesi.
Kaptaninm yanlis telafuzlarda bulunduysam affola ama durumumuz bu malesef

Yulafli yogurdun icine kuru kayisi ve kuru erik koy sen daha etkili olur
Tamamdirr oyle yapiyimm
Yaa sorma kaçamaksız günü bitiremiyorum resmen çok fenayım bu aralar spor ,su açısından bir sıkıntım yok .Tek sıkıntım şu boğazıma hakim olamamaak
zZaten ondan buraya geldik ya, o yuzden kurallara uymak lazim
Canim hosgeldinn hayirli olsun yeni evin guzel gunlerde oturun

Yol yapma, yol yapma.... artıymış. Sen artı, ben arti. Bu takımı kim kurtaracaktı?

Göz görmeyince boğazda durur. gben doğru demiş. Alma eve öyle şeyler.
Bu arada pişmanlık kilo verdirmiyor.
Keske verdirseydi diig mi Yol yapmiyorum durumumu bildiriyorumm ac karna yesil cay ictim sabah sabah, ki icmiyorum normalde bekleyelim bakalim
Günaydın kızlar
Yaa bir daha yapmicakkk diig mi M morrigann
Ufff o kadar haklisin kii. En basiti ben girdigimden beri ala vere ala vere 2 kilo veremedim

Haklısın Ebru. Bu laflardan sonra diyecek birşey yok. Tartıdan önce son çıkış bugün. Dengeleme toparlanma her ne ise bu dün daha özen göstermek lazım. Az yada çok amaç kilo vermek. O zaman ver kurtul diyoruz

ben gercekten bu takimda kilo vermek isteyen bunun icin ciddi caba harcayan yaptigi sporla birbirine nispet yapan bayanlar görmek istiyorum. Birnirimizi kıskanalım birnirimizden ilham alalim ben saha iyisini yaparim diyelim ve birbirimizin en ufak kacamagini bile gözardi etmeyelim lütfen...

Günaydın kuzular, kızlar haklı valla. Kendim de dahilim bu eleştirilere çünkü olmam gereken yer şu an koruma olmalıydı. Ye ye nereye kadar. Yemekler kaçıp gitmiyor, bence bizim sorunumuz yemek yememekten korkmak. Sevdiğimiz şeylerden mahrum kalacağız diye ödümüz kopuyor! Sizde değilse de bende durum bu. Artık nedenini bilmem ama geçen sene bu zamanlarda olduğumdan daha az kiloyla yaza fit olmak için uğraşıyordum, şimdi? Yine aynı şeyler. Bitsin kurtulup, kurtulmak isteyenlere yardımcı olalım artık.

Bazen bana da öyle olur bazı şeyleri çok yiyince tiksinme gelir

MERHABA KIZLAR DÜN YAZAMADIM MENÜMÜ ŞİMDİ YAZIYORUM
KAHVALTI: HAŞ YUMURTA, 1 TK MARMELAT, 1DLM KÖY EKMEĞİ, 1TK KAYMAK
ÖĞLE: 7TANE MERCİMEK KÖFTESİ, 2 SB AYRAN
AKŞAM:2 TABAK BAKLA YEMEĞİ, 1 KASE YOĞRT
ARA ÖĞÜN: MUZ, 6TANE HURMA,6 FINDIK
SPOR YOK, SU: 1,5 L
İSHALİM HALA DEVAM EDŞİYOR BU ARADA :/
AKŞAM ÇOK GAZIM DA OLDU BAKLA GAZ YAPAR MI ACABA

Geçmiş olsun yorgunluktandır güle güle otur yeni evinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…