- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #275.041
Piko gozunden kacti herhaldevuhuuu superrr
Menun kacamaksiz gayet iyiyeni basladin zamanla protein karbonhidrat ve yag dengesini tutturursun ogunlerdee
Hic su icmedinmi menunde yoktaBugunku menum:
Sabah: 2 kk peynir, 5 zeytin, 1 tbe
Oglen: 1 tabak karnibahar, 1 bardak ayran, 1 tbe
Aksam: 1 tbk menemen, 1 kase yogurt, 2 tbe
Aralar: 5 findik,5 badem, yulafli yogurt
Eee mecburBen yeşil çayı hiç içemiyorum ya ,siyah çay bağımlısıyım resmen .Onun dışındaki tüm çaylar bana çok kötü geliyoor
Turk kadininin %80 inde hep demir eksikligi varEee mecbur
Piko değil eti petitoPiko gozunden kacti herhalde
Aklimda piko kalmis petito yuda genelde benim cocuklar yiyorPiko değil eti petito
Pikoyu geçen ben yedim onu kaldı aklındaAklimda piko kalmis petito yuda genelde benim cocuklar yiyor
Piko gozunden kacti herhalde
Hic su icmedinmi menunde yokta
Piko değil eti petito
Aklimda piko kalmis petito yuda genelde benim cocuklar yiyor
Pikoyu geçen ben yedim onu kaldı aklında
Himm belki dePikoyu geçen ben yedim onu kaldı aklında
Sende merak edip yeme sakinhahahaha bilmiyorum ki piko ne petito ne, diyetimsi birseydir dedimkendine ele verisinnnn nilsub
Yok canm pirinç kalori hesabı yapıyorum hergunCok kötüymüş canim yaaa ben sabah 9 aksam 6 çalışıyorum cumartesi pazar tatil yarim gun izinler izinden sayilmiyor tam gün alirsak yıllık izinden kesiliyor maas kesintisi yok bizde. Sende öyle yazinca bastan iyi bisey anladim o ayrıcalığıaaa böyle bisey vardi benmi bilmiyorum diyorum
ise canim
bendeeeeee zor gidicem eve
umarim bulgur pilavidir o pilav
3litreye yakın su miktarım gecmiş nile olabilirim sabah 40dk eliptik bisikletle calişiyorumTatlim sabah iyi ama ogle olmamis aksamki pilav ustu kuru ne kadardi 1 tabak kuru 2 kasik pilav daha guzel olurdu
Ogleyin leblebi yerine sebze yemegi yada tavuklu balikli salata olsaydi daha bir guzel olurdu
Spor cok guzel 14 km ama su miktari nasil
Canm oglen baslayıp 15 kadar yurıyusum suruyor o yuzden oglen tam destek veremiyorumCanim cok guzel spor yapmissin tebrikler :)
Ama menunlede bunu desteklemelisin
Spordan once kh spor sonrasindada protein yersen daha dogru bir tercih yapmis olursun
Bugun ogle ogununu atlamissin bir sebze yemegi az vaktin varsa basit akternatifler tercih edebilirsin
Aksam yedigini hatta olculu bi sekilde oglen yiyip aksam tavuk salata yada hafif bir sebze yemegi yaninda yogurt olarak yapabilirsin
Suyum 3 litreyi geciyor cnmÖğlen yok gecistirmissin. Arada yapmadığın için akşama çok acıkmışsındır.
Suyumuzu da eklemeyi unutmuyoruz. spor da menü de görünsün canım
Beyaz leblebi işte canım. Tuzsuz galiba
Afiyet olsun. Dolu dolu güzel bir diyet menü işte
Diyet demek tüm gün aç yaşamak demek değil. Sağlıklı beslenme demek. Bir daha hatırlatayım istedim.
Tesekkurler cnmVaay tebrikler
Insallah cnm alişicamvuhuuu superrr
Menun kacamaksiz gayet iyiyeni basladin zamanla protein karbonhidrat ve yag dengesini tutturursun ogunlerdee
yok kız yediğim gün yazdım zaten itiraf etmiştimhahahaha bilmiyorum ki piko ne petito ne, diyetimsi birseydir dedimkendine ele verisinnnn nilsub
Haklısın canım yaaCanım zahmete sokma kendini. Bizden başka kimse kullanmıyor ona biraz bozuğum galiba. Sizinde sporu göremeyince yazdım. Senin rahatsız olduğunu biliyorum. Şimdi daha iyisin
Çok teşekkür ederim canım arkadaşım.Geçmiş olsun canım aynı zamanda ishal olmuşuz ikimiz de, benim de 2gündğr menüm patates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?