Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Piko gozunden kacti herhalde

Hic su icmedinmi menunde yokta

Piko değil eti petito

Aklimda piko kalmis petito yuda genelde benim cocuklar yiyor

Pikoyu geçen ben yedim onu kaldı aklında

hahahaha bilmiyorum ki piko ne petito ne, diyetimsi birseydir dedim kendine ele verisinnnn nilsub

Yok canm pirinç kalori hesabı yapıyorum hergun

Tatlim sabah iyi ama ogle olmamis aksamki pilav ustu kuru ne kadardi 1 tabak kuru 2 kasik pilav daha guzel olurdu
Ogleyin leblebi yerine sebze yemegi yada tavuklu balikli salata olsaydi daha bir guzel olurdu
Spor cok guzel 14 km ama su miktari nasil
3litreye yakın su miktarım gecmiş nile olabilirim sabah 40dk eliptik bisikletle calişiyorum

Canm oglen baslayıp 15 kadar yurıyusum suruyor o yuzden oglen tam destek veremiyorum

Suyum 3 litreyi geciyor cnm

Canım zahmete sokma kendini. Bizden başka kimse kullanmıyor ona biraz bozuğum galiba. Sizinde sporu göremeyince yazdım. Senin rahatsız olduğunu biliyorum. Şimdi daha iyisin

Haklısın canım yaa
Sağlıklı beslenmek kadar hareketli olmak da önemli kilo verme sürecinde.
Vallahi ben squatgirl uygulamasında denk geliyorum, hep çocuklular, bebekliler, hamileler, 10 dakika boşluk bulunca evde egzersiz yapıyorlar.
Egzersizleri kaydetmek de motivasyon açısından çok faydalı.
Ne olur duyun sesimizi.
Hak veriyorum ben arkadaşım lydznp haklı.
Bahane değil spor yapmak için fırsat yaratalım. İstemek yeterli.

Geçmiş olsun canım aynı zamanda ishal olmuşuz ikimiz de, benim de 2gündğr menüm patates
Çok teşekkür ederim canım arkadaşım. Sağolasın.
Sana da çok geçmiş olsun. Halsiz bırakıyor insanı hastalık. Acil şifalar diliyorum.
Muz çok iyi geldi toparlama evresinde, potasyum içeriyormuş ondan sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…