Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ne 5 km si bizim baksan camdan cama muhabbeti isin gercegi aradan bir yol geciyo sadece

Allah kolaylik versinn. Mobilyacilari neden geziyorsunuz? Var miydi guzel seyler?

Bende yimirtali salata yicem

Leslie hic yapmadim ismi hosuma gitmiyor. Onyargima gel

Bende kimsenin numarasi yok stalklayamiyorum
Ben sana ver numaranı dedim yok arar şu kadar kilo verdim diye kafamı şişirirsin dedin hatırlatırım sen kaşındın yaneeee

Nasıl oluyor canm kılo yarısı mı :)
Her cuma bildirdiğimiz kiloların yüzdelerini hesaplayor. Takım ortalamaları alınıyor. En çok yüzde ile kilo veren takım 1.oluyor. yüzde 3ün altında kalan takımlar nota alıyor. 2 nota 1 sarı kart demek. Sari karti olan takima ceza uygulaması var bu arada. Şimdi o kadar detaya girmeyeceğim. 2. aşamada da en çok kilo verenler bireyselde sıralanıyor. 2hafta sabit gelene uyarı, 3.hafta zorunlu izin. 2 hafta artı gelende diskalifiye. Zaten 1 hafta artı gelince biz burada aldığı kiloya ve menüleri ne göre ceza veriyoruz. bazı elde olmayan hastalık gibi durumları bunun dışında. O kadar da gaddar değiliz
Kilo alanları gben eskiden imzasında ifşa ederdi. Şimdi kendini ifşa ediyor

Bugünkü menüm
Kalkınca
500ml su ve 2ceviz 5tn kuru kayısı
Kahvalti
Bol dereotu, maydanoz,roma, 3 cherry domates ve 2yk lor ile salata
1dilim tbe
Öğlen
2yk mantarlı hindi site
Salata 1 çinekop buğulama
Akşam
Bol yeşillikli domates salatası
1kofte, 1 tavuk baget
1kepce yoğurt çorbası
2.5lt su. 2.8-3lt olur
1 kupa yeşil çay
1 sade Türk kahvesi
Spor şimdilik yok ama birşeyler yapmayı planlıyorum. Yapınca yazarim

İnşallah o günleri de göreceğiz canım sonra senle Turist Ömer moduna bağlayıp sabahtan akşama gezeceğiz
Bol bol resim çekip mükemmel bir gün geçireceğiz

Bak o güne kadar azimle devam ona göre az kaldı Temmuza
Aslında müze kartı alıp ayda bir yada iki kere de müze gezisi mi yapsak senle

Ayşem menün süper bence
Yarın karşılığını bol eksi olarak alacaksın inşallah da şu ödemlerden ikimizde kurtulmuş olacağız

Wayyy anamm wayyydesenize halaya hoşgeldim

Sabah
1haslanmıs yumurta
1turp
20 gram peynir
1bardak sekersiz cay
6zeytın

Oglen
Suda light ton balıgı
1turp

Ara
Beyaz leblebi

Aksam
Kuru fasulye

2 litreyi gecgin su 11bin adım yuruyus
8km

Aksam yorgunlugu filtre kahve içeçegim insallah ayaklarımı uzatıp bı kuafore girdim kızlar 3 4 saatte cıkamadım canm cıkto

Wayy hem romayi hemde bi siteyi mi yedin

Saka saka
Guzel menu cnm boleksi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…