- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #275.201
Ne 5 km si bizim baksan camdan cama muhabbeti isin gercegi aradan bir yol geciyo sadeceBizim ise koca istanbulda herkes ayrı bir köşede. en yakın @inatettimolacak özge onunla aram 10km vardır herhaldefancynancy ile işyerime 5km. ama trafikten dolayı 30dk sürer. @moni şim zaten tekirdağ il sınırında oturuyor Ama bizde bu c.tesi buluşuyoruz inşALLAH
Zaten bende ona bozuldum yaNe 5 km si bizim baksan camdan cama muhabbeti isin gercegi aradan bir yol geciyo sadece
inş canımHarika, o zaman yeni bir başlangıç yapıyorsun bugünden itibaren daha çok sporla ve kadınlar kulübüyle
Özletme kendini.
Allah kolaylik versinn. Mobilyacilari neden geziyorsunuz? Var miydi guzel seyler?
Bende yimirtali salata yicem
Leslie hic yapmadim ismi hosuma gitmiyor. Onyargima gel
Bende kimsenin numarasi yok stalklayamiyorum
Ben sana ver numaranı dedim yok arar şu kadar kilo verdim diye kafamı şişirirsin dedin hatırlatırım sen kaşındın yaneeeeAllah kolaylik versinn. Mobilyacilari neden geziyorsunuz? Var miydi guzel seyler?
Bende yimirtali salata yicem
Leslie hic yapmadim ismi hosuma gitmiyor. Onyargima gel
Bende kimsenin numarasi yok stalklayamiyorum
He canlı yayın yaptım peynir yaparken sonrada veysiş parmak kanal açtıOooo... ne partiler günler düzenliyoruz biz de senden saklıyoruz. Geçen gün hep birlikte peynir yaptık. İnek sağdık
@servey ile karşılıklı kahve içtik
12 takım var canım. Onlarla yarışıyoruz aslında. Ama motivasyon amaçlı birbirimizle de yarışıyoruz.Kızlar guruplar arası da mı yarısıyoruz
Nasıl oluyor canm kılo yarısı mı :)12 takım var canım. Onlarla yarışıyoruz aslında. Ama motivasyon amaçlı birbirimizle de yarışıyoruz.
Her cuma bildirdiğimiz kiloların yüzdelerini hesaplayor. Takım ortalamaları alınıyor. En çok yüzde ile kilo veren takım 1.oluyor. yüzde 3ün altında kalan takımlar nota alıyor. 2 nota 1 sarı kart demek. Sari karti olan takima ceza uygulaması var bu arada. Şimdi o kadar detaya girmeyeceğim. 2. aşamada da en çok kilo verenler bireyselde sıralanıyor. 2hafta sabit gelene uyarı, 3.hafta zorunlu izin. 2 hafta artı gelende diskalifiye. Zaten 1 hafta artı gelince biz burada aldığı kiloya ve menüleri ne göre ceza veriyoruz. bazı elde olmayan hastalık gibi durumları bunun dışında. O kadar da gaddar değilizNasıl oluyor canm kılo yarısı mı :)
Teşekkür ederim tatlım
ah banuşum ah
bu yaz bitecek kilo derdi ve biz artık korumada olucazinşallah aminnnn
ben çok sıkıldım bu durumdan,ver al ver al
mall of da yürüdüm ilk gün,dün ikea daydım
bahar gelsin seninle yürüyerek İstanbul turu yaparız
ay evet ya yakın olmalıydık seninle
yüzme ye ben evden katılırım size,aynı günler bayanlar günü bizde
hayırlı olsun canım. güle güle oturun,kolay gelsin
doğru söze ne denir ki
dünkü yediklerim
uyanınca
1 bardak su
sabah
1 dilim süzme peynir
maydanoz ve 2 çeri dometes
yeşil çay
ara
yeşil çay
öğle
somon,buharda sebze(ikea, 300 kalori)
ara
yeşil çay
2 kuru kayısı
ara
1 aktivia ananaslı
akşam
zeytinyağlı pırasa
1 kaşık yoğurt
ara
yeşil çay
1 dilim ananas
ara
türk kahvesi
su:3 litre
spor:7000 adım avm de yürüyüş
Wayyy anamm wayyyHer cuma bildirdiğimiz kiloların yüzdelerini hesaplayor. Takım ortalamaları alınıyor. En çok yüzde ile kilo veren takım 1.oluyor. yüzde 3ün altında kalan takımlar nota alıyor. 2 nota 1 sarı kart demek. Sari karti olan takima ceza uygulaması var bu arada. Şimdi o kadar detaya girmeyeceğim. 2. aşamada da en çok kilo verenler bireyselde sıralanıyor. 2hafta sabit gelene uyarı, 3.hafta zorunlu izin. 2 hafta artı gelende diskalifiye. Zaten 1 hafta artı gelince biz burada aldığı kiloya ve menüleri ne göre ceza veriyoruz. bazı elde olmayan hastalık gibi durumları bunun dışında. O kadar da gaddar değiliz
Kilo alanlarıgben eskiden imzasında ifşa ederdi. Şimdi kendini ifşa ediyor
Wayy hem romayi hemde bi siteyi mi yedinBugünkü menüm
Kalkınca
500ml su ve 2ceviz 5tn kuru kayısı
Kahvalti
Bol dereotu, maydanoz,roma, 3 cherry domates ve 2yk lor ile salata
1dilim tbe
Öğlen
2yk mantarlı hindi site
Salata 1 çinekop buğulama
Akşam
Bol yeşillikli domates salatası
1kofte, 1 tavuk baget
1kepce yoğurt çorbası
2.5lt su. 2.8-3lt olur
1 kupa yeşil çay
1 sade Türk kahvesi
Spor şimdilik yok ama birşeyler yapmayı planlıyorum. Yapınca yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?