- 6 Nisan 2010
- 4.425
- 15.878
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #275.161
Görüşelim en kısa zamanda inşallah canım.bu arada kızlar öğleyin tesadüfen bluedolphin arkadaşımla karşılaştık o beni tanıdı valla ayaküstü konuştuk o yürüyüşe gitti ben oğlumla ilgilendiğim için gidemedim
ama en kısa sürede bir araya gelmeye karar verdik
Ben imkanim olsa simdi atacagim disari kendimi az daha yuruyecemde cocuklar varBende birazdan yürüyeceğim, halim pek yok ama 30 dk falan yürüsem de kar.
Akşamda hafif olması için 1 yk zeytinyağı ile kabak sotelerim, yoğurtlu yerim mis gibi.
Ben koşarak geliriiim canım.Kahve yaptım gelinnnn
Ben imkanim olsa simdi atacagim disari kendimi az daha yuruyecemde cocuklar var
Bende leslie yapmam hic benim oldugum yeri sivas caddesi gibi dusun hee yer cadde magaza market bakmak istersem ic yoldan sadece yurumek istiyorsam protokol yolunu kullaniyorum o yolda lcwaiki ve defacto outletlere variyor ordada biraz goz atip yokus yukari donuyorumBende kızımı bırakıp çıkamıyorum yaa yoksa yürüyüşe hiç üşenmem. Ama Leslie ye çok üşeniyorum.
Benim anlamadigim seni nerden tanidiBenden habersiz tum grup bulusup birbirinizle konusup beni araniza almiyorsunuz galiba
BurdayııımAnkaraya bahar geldi kizlar kimler burada el kaldirsin
Lutfen yalanci bahar olmasin
selam kızlar ben geldim beni biraz fırçalarmısız iyice boşladım
Allah kolaylik versinn. Mobilyacilari neden geziyorsunuz? Var miydi guzel seyler?Bende simdi iciyorum yeni oturdum walla sabah 8:30 dan beri ayaktayim
Buyuk oglum okula gidince kahvalti yapip ciktik esimde vardi nevresim falan degistirdim mobilyacilari dolastik eve gel yemek hazirla cocuklari doyur masayi topla esimi ise gonder yeni oturabildim
Daha da bi suru is bekler beni
Bende yimirtali salata yicemBende birazdan yürüyeceğim, halim pek yok ama 30 dk falan yürüsem de kar.
Akşamda hafif olması için 1 yk zeytinyağı ile kabak sotelerim, yoğurtlu yerim mis gibi.
Leslie hic yapmadim ismi hosuma gitmiyor. Onyargima gelBende kızımı bırakıp çıkamıyorum yaa yoksa yürüyüşe hiç üşenmem. Ama Leslie ye çok üşeniyorum.
Ay ilahi gben ciğim , alemsin. Bak benim sezgilerim, 6. hissim filan çok kuvvetli, öyle böyle değil.
Ben görünce hissettim, dedim, işte kaptanım.
Whatsapp profilindeki fotoğrafından tanıdım kendisini.
Vestiyer bakiyorum cnm 2 sene once ev aldik ama esyalari yenilemedim yavas yavas basliyoruz var guzel seyler tabi olmamiAllah kolaylik versinn. Mobilyacilari neden geziyorsunuz? Var miydi guzel seyler?
Bende yimirtali salata yicem
Leslie hic yapmadim ismi hosuma gitmiyor. Onyargima gel
Bende kimsenin numarasi yok stalklayamiyorum
Pardon taniyamadikselam kızlar ben geldim beni biraz fırçalarmısız iyice boşladım
Evet canim cok guzeldi havaBurdayııımÇok güzeldi bugün hava canım. Günlük güneşlik.
Sevgiler.
Fırsatı kaçırmadık biz de yürüyüşe çıktık oğluşlaEvet canim cok guzeldi hava
bi ara görünmez oldum galibaSen nerelerdesin? Ben mi göremedim yoksa görünmez mi oldun bu aralar
beslenmemi çok bozmadım ama sporu ve burayı boşladımBen geldiiiiim. Fırçam hazır.
Yepyeni bir sayfa açbesbb9 arkadaşım. Eskileri siliyoruz fırçayla.
Bugün başlıyoruz sağlıklı beslenmeye ve hareketli, sağlıklı yaşama.
haklısınız unuttunuz beni :) geldimmm büşra ben :)))Pardon taniyamadikkimsiniz
Güneşli hava olsun da, çok seviyorum ben, içim açılıyor.Evet canim cok guzeldi hava
Hayirli olsun eviniz, hep saglikla oturun insaallahVestiyer bakiyorum cnm 2 sene once ev aldik ama esyalari yenilemedim yavas yavas basliyoruz var guzel seyler tabi olmami
Yarasinn acik havaa ohhFırsatı kaçırmadık biz de yürüyüşe çıktık oğluşla
Hiii evett bende oyle hatirlamistim, nasilsin Kubrabi ara görünmez oldum galiba
beslenmemi çok bozmadım ama sporu ve burayı boşladım
haklısınız unuttunuz beni :) geldimmm büşra ben :)))
Saol cnm insallahHayirli olsun eviniz, hep saglikla oturun insaallahEvet birbirinden guzeller ya benimki de soru
Yarasinn acik havaa ohh
Hiii evett bende oyle hatirlamistim, nasilsin Kubra
Saka bir yana nasilsin canim? Gecti mi is yogunlugun
Bende bende yaz insaniyim gercektenGüneşli hava olsun da, çok seviyorum ben, içim açılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?