- 6 Nisan 2010
- 4.418
- 15.860
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #275.661
Bu baykuşlu yastıklardan değişik kumaş ve renklerde yapmışlar. Hepsi çok şirindi.Yaa kafes firinda yastik da mi satiliyor jeton simdi dustu genclik caddesinde de var yarin oraya bir sorayim
Günaydın canımGunaydinlar guzel bir gun olsun hepimize
Telefonuma "squatgirl" uygulamasını yükledim canım. Tavsiye ederim. İnsanı çok olumlu motive ediyor.Squatgirl uygulamasini nerden izliyorsu bende mi baslasam
Benimde o kadar fazlam var malesef ama gitmiyor takildimerhaba , günaydın . güzel paylaşımlar var . sevdim burayı. fikir edinmek için de güzel . tarif vs .
benim de fazla 3 kilom var . çok değil ama gitmiyor
güzel paylaşımlar var . sevdim burayı. fikir edinmek için de güzel . tarif vs .
uyguladığım harika bir yöntem yok.Benimde o kadar fazlam var malesef ama gitmiyor takildiiyice azattim yemegi artik aç gezmeye karar verdim activiteyi çoğalttım bakalim ne olucak seninde uyguladigin bi yontem varsa paylas canim
PAZARTESİ DE TARILIYOR MUYUZ NORMALDEYarin sabah herkes bir tartilsin bakalim ne durumdasiniz bu haftasonunun bize maliyeti ne olmus
katılmak isterim . ama başarabilir miyim bilmiyorum. spor y apmaya vaktim kalmıyorGunaydin kizlar
Kizlarla bir ayda degisim programimiza basladik hayirli ugurlu olsun
Ozlem
Wendigo
Balpamuk
Nilsub
Medusa
İydznp biraz yogun bu sira belki katilir aramiza
Katilmak isteyen olursa aramiza aliriz tabiiki
Haftalik listeler ve sporumuz olacak
Bu haftaki listemiz 17 gun diyetinin 1. Evresini bir hafta yapacagiz
Guzel sonuclar bol eksiler olsun
NASIL BİR UYGULAMA CANIM SPOR İÇİN MİTelefonuma "squatgirl" uygulamasını yükledim canım. Tavsiye ederim. İnsanı çok olumlu motive ediyor.
Blogu da var.
http://www.squatgirl.com/tr/
Ben de bir arkadaşımın tavsiyesiyle tanıştım Doris Hofer ile ve squatgirl uygulamasıyla.
ŞİMDİKİ KİLON Kaç canım kaça inmek istiyorsun, bir türlü gitmiyor demişsin de dikkat ediyor musun gitmesi içinmerhaba , günaydın . güzel paylaşımlar var . sevdim burayı. fikir edinmek için de güzel . tarif vs .
benim de fazla 3 kilom var . çok değil ama gitmiyor
güzel paylaşımlar var . sevdim burayı. fikir edinmek için de güzel . tarif vs .
nasıl bir değişim programıGunaydin kizlar
Kizlarla bir ayda degisim programimiza basladik hayirli ugurlu olsun
Ozlem
Wendigo
Balpamuk
Nilsub
Medusa
İydznp biraz yogun bu sira belki katilir aramiza
Katilmak isteyen olursa aramiza aliriz tabiiki
Haftalik listeler ve sporumuz olacak
Bu haftaki listemiz 17 gun diyetinin 1. Evresini bir hafta yapacagiz
Guzel sonuclar bol eksiler olsun
pzt tartılıyor muyduk?? ben bilmiyordum, sorryGünaydınlar
Uyanalı cok oldu ama ancak girebildim
Pazartesi bildirimlerini pek göremedim hanımlar tartılmadınız mı?
Canım bu tarz menülerle kilo veremezsin kiDÜNKÜ MENÜM
KAHVALTI: 3YK ÇEMENLİ YUMURTA, 4YK DOMATES BİBER SORE, 1 DLM PEYNİR, 2ÇB ŞEKERSİZ ÇAY
ARA ÖĞÜN:2DLM BİSKÜVİ PASTASI, 4 HURMA,YARIM PORTAKAL, YARIM ELMA
AKŞAM:3/4 LAVAŞTAN PİZZA, 2 SB AYRAN
2 LT SU, SPOR YOK
şimdiki kilom 55.7 ,yaşım 40 . 1 ay sonra 41 hatta.ŞİMDİKİ KİLON Kaç canım kaça inmek istiyorsun, bir türlü gitmiyor demişsin de dikkat ediyor musun gitmesi için
Kontrol amaçlı tartılıyoruz canım cumaya hazırlık :)pzt tartılıyor muyduk?? ben bilmiyordum, sorry
yarın sabah tartılsam kurtarır mı
gezmeye gidince bu tarz şeyler ikram ediyotrlar , dayanmayıpyiyorum yaaCanım bu tarz menülerle kilo veremezsin kiprotein ağırlıklı beslensen hem hemen acıkmazsın hem de vücudun için de gerekli besinleri almış olursun. Emzirirken vücut depolardan çok harcıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?