Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

boyun kaç ki

en iyisi gezmeye e gitmemek sanırım gidince önümdfe güzel güzel şeyler dururken hayur diyemiyorum
güzel mamalara da hayır denmiyor .ben de eğer gezmeye gideceksem . akşam yemeği yemiyorum .ama orada ne varsa yiyorum. ikramlık şeylere karşı zaafım var

Bizim en az yarimsaat yuruyus veya eliptik birde aylik sporumuz var pilates bantiylada calisacaz oda en fazla 15 dakika tutar
Beslenmede
Ozetle sebze protein iki meyve meyve oglen 2 ye kadar bitecek
Ekmek yok
2 porsiyon probiyotik alinabilir
Yesilcay ve 3 lt su

en iyisi gezmeye e gitmemek sanırım gidince önümdfe güzel güzel şeyler dururken hayur diyemiyorum

Bir şeyler yiyip gidebilirsin o zaman ikramları geri çevirme şansın olabilir :)
boyum 170 .
normalde kilom 52-53 dür .
3. doğumdan sonra hala o kiloya düşemedim .
Canım 1,70 boya 52-53 kilo az değil mi
Hele de 3 çocuktan sonra eğer sadece 3 kilo fazlan varsa bence çok çok normal :)
Benim boyum 1,72 şu an 62 kg'yum beni topa tutuyor buradakiler. Benim de 1 çocuğum var, ideal kilomun 60 oldugunu düsünüyorum. Gerci herkes kendini farklı kiloda mutlu hissedebilir ama bence kendini hiiiç kötü hissetme, kilon gayet normal :)

aslında evde bi hafta sonu lesli yapayım dedim . 2 mil yapabildim . çocuklardan fırsat bulamadım . özellikle küçük olan 2 buçuk yaşında. çok rahatsız ediyor böyle şeyler yaparken .
o gün lesli sonrası kızla çarşıya indik. oğlanları evde bıraktım .
ama kızı kucakta taşıdım. eve geldim diğer çocuklara yemek vs . ev işleri derken dilim dışarı çıkmıştı akşam . dayanamadım biraz yattım hatta.

arkadaşım benden 10 kilo fazla ama hiç kilolu görünmüyor . çünkü kemikli kadın . yağı yok . kası çok ve kemikleri ağır .
ben ise ince kemikliyim . yani ben 62 kilo olduğumda lıkır lıkır oluyorum . her yerim yağlı oluyor .
o yüzden .

canım Son zamanlarda yapılan araştırmalarda ve bu Canan Karatay'ın yaptığı çalışmalarda da 2 ogun beslenmeye tavsiye ediyorlar ben o yüzden iki ögün beslenmeyi Alıştırdım gibi kendimi bazen üç öğün yediğim oluyor ama o zaman da günü çok şişkin geçiriyorum Filtre kahve kullanıyorum bazı gunlerde Filtre kahve yaptıktan sonra yaptığım kahvenin telvesini de yiyorum inanılmaz tok tutuyor metabolizmayı hızlandırıyor diye biliyorum ve çok lezzetli

ac gezmekten kastim porsiyonlari cok azalttim ve protein agirlikli beslenicem tum gün ac degil yani

canim menunun begenmedim hem pasta hem pizza var diyet menusu gibi değil

boyum 170 .
kilon kac dicektim kuzlar sormus canim sen sakamisin ne isin var buralarda bide 3 kilo fazlam var diyosun benim boy 1.60 55 olmaya çalışıyorum sen bence abartiyosun. Eger yagli oldugunu dusunuyorsan bence diyet degilde saglikli beslenerek spor yap senin icin yeterli olur

aslinda cok duydum cevremde hafta sonlari bende 2 öğün yiyiyorum evde oldugum icin ama calisirken zor gibi 6 da gun basliyor benim icin

Kızlar akşam telefonumu araçta unutmuşum O yüzden akşam Yazamadım Şimdi dünkü menümü yazıyorum

Sabah kahvaltı
bol yeşillik sebzeli omlet
(Bu arada sebzeli omlet Mini içinde kırmızı sarı biber ve yeşil soğan var denemenizi tavsiye ederim inanılmaz lezzetli oluyor)
iki üç bardak şekersiz çay

öğlen
karnıbahar yemeği
Bir kase yoğurt

akşam
bir adet sufle
bir bardak şekersiz nescafe

su miktarı mi 2 litreye geçik

aslinda cok duydum cevremde hafta sonlari bende 2 öğün yiyiyorum evde oldugum icin ama calisirken zor gibi 6 da gun basliyor benim icin
Yaz tatilinde mesela 3 ogun beslenmeye geçtim 11 kilo aldım Aslında çalışırken daha kolayıma gidiyor benim canım çünkü zaman çabuk geçiyor evde biraz daha zor geliyor enerjinin düşük oluyorsa almanı tavsiye ederim Ben şu an vitamin takviyesiyle alıyorum spor yaparken de enerjimi yükseltiyor

aşkolsun .
herkesin kendini iyi hissettiği bir kilo vardır illa ki.
seni 55 mutlu eder .
beni 53 mutlu ediyor . ki kendini en hafif en enerjik hissettiğim kilo bu.

geçtiğimiz yaz 53 kiloya düşmüştüm aslında. ücretsiz izin alıp evi boya badana yapmıştım. temizlik vs derken 53 kilo olmuştum da . işler bitince yine abur cuburlara başladım .ve yine arttım

boyum 170 .
abowww
bacım sen yanlış mı geldin
barındırmazlar seni burada saçını neym çekerlerkıskanırız ortadan cartt diye çatlayıveririz
biz burada ortalama 1,50- 1,60 arası boylarda,60-100 kg ler de, kendi halimiz de top misali yuvarlanan bol yağlı hatuncuklarız
hoşgeldin canım

anne ördeğim hadi iyisin kurtuldun elimizden yolacak yeni çıtırımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…