Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hımmm.
kaçayım ben o zaman .

geçtiğimiz yaz 53 kiloya düşmüştüm aslında. ücretsiz izin alıp evi boya badana yapmıştım. temizlik vs derken 53 kilo olmuştum da . işler bitince yine abur cuburlara başladım .ve yine arttım
Canım O bu abur cubur işi işte insanı kötü bozuyorBen de aynı o şekilde oldum sürekli bir şeyler yiyordum Ama yaklaşık iki hafta kendini kısarsan Abur cuburu kesersen vücudun Ona göre kendini ayarlıyor şu anda mesela tatlı yemeden çikolata yemeden duramazdın hiç yemediğim günler oluyor ağzıma sürmüyorum sürekli tatlı tuzlu bir şeyler yiyordum hiç duymuyordum Ama şu an o isteklerim de tamamen gitti

evet . öyle. benim tek düşkünlüğüm abur cubur .ondan kurtulamadım .
yoksa gayet sağlıklı şeyler yerim içerim vs . öyle işte.

Kurabıye turp al ınanılmaz tok tutuyor leblebıde tavsıye ederım bem turp dograyıp cantama alıyorum atıstırmalık ıhtıyacım olunca ondan yıyorum

Kurabıye turp al ınanılmaz tok tutuyor leblebıde tavsıye ederım bem turp dograyıp cantama alıyorum atıstırmalık ıhtıyacım olunca ondan yıyorum
aslında evde turp var .sen nasıl tüketiyorsun . okulun serasını boşalttılar . oradan baya verdiler . evde duruyor.
leblebi yedim 4-5 gün . ama çok abartılı yediğim için işe yaramadı bende. 1 avuç yemek lazımmış

harika görünüyorsun canım
kuzularına da maşallah

hoşgeldin tekrar,buradan iyi hissettiğin kilo ile ayrılacaksın inşallah
ben Ayşe 47 yaşındayım,bir kaç aydır 80-83 arası gidip geliyorum.
sağ ol . teşekkür ederim Ayşe
Ben de Dilek .
inşallah herkes istediği kiloya ulaşır .
sağlık için inşallah.

Oncelikle hosgeldin canim. Bence kilon iyi ama saglikli beslenerek ve aramizda olarak ilerde kilo almayi engellemis olursun.

Aynen 1 avuc beyaz leblebı dene turpu bıldıgın kabugunu soyup dograyıp yıyorum elma gıbı saclarada cok faydalı hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…