- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #275.721
Doğrudur, benim de kemiklerim iridir mesela. O yüzden 60'ın ideal oldugunu düsünüyorum kendimi iyi hissediyorum o kiloda :)arkadaşım benden 10 kilo fazla ama hiç kilolu görünmüyor . çünkü kemikli kadın . yağı yok . kası çok ve kemikleri ağır .
ben ise ince kemikliyim . yani ben 62 kilo olduğumda lıkır lıkır oluyorum . her yerim yağlı oluyor .
o yüzden .
Gayet fitsin canım53 kilo iken böyle görünüyorum . kötü değil sanki.
Yaşasınanne ördeğim hadi iyisin kurtuldun elimizdenyolacak yeni çıtırımız var
buldun kendinden zayıfı göndermezsin dimiDoğrudur, benim de kemiklerim iridir mesela. O yüzden 60'ın ideal oldugunu düsünüyorum kendimi iyi hissediyorum o kiloda :)
Gayet fitsin canım
Yaşasın
@demirleke sen hiç gitme aramızdan yoksa gene oklar bana yönelecek
Yok vallahi göndermem :)buldun kendinden zayıfı göndermezsin dimi
Sana meydan okuyorum morrigan, yarış yapalım mı, kilolarımız da yakın, hedef 55 benim, seninli kaçBir sürü mesaj birikimişhepsini okumadan önce kilomu yazayım. Cuma günü ile aynıyım 61.1
Doğrudur, benim de kemiklerim iridir mesela. O yüzden 60'ın ideal oldugunu düsünüyorum kendimi iyi hissediyorum o kiloda :)
Gayet fitsin canım
Yaşasın
@demirleke sen hiç gitme aramızdan yoksa gene oklar bana yönelecek
Katılıyorum sana medusacım.Kizlar bazi menulere bakiyoruz begenmediklerimize yorum yapiyoruz yenmemesi gerekenleri soyluyoruz morordekin kac tavsiyesini gordum
Kaptanim dunden tartilin dedi uygulayan cok az
Sonra uygulamiyorsunuz
Sonra arti oluyor
Sonra uzuluyorsunuz
Herkeste bir isteksizlik iradesizlik
Canla basla vermeye calisip ta olmayanlara bisey demiyorum
Kimi arkadaslarda guzel spor yapiyor ama yediklerini ancak dengeliyor
Hadi uyanin kizlar
Sadece uzulmekle moral bozmakla olmaz birazda duzeltmeye calisalim yanlislari
bence olur bu iş . hadi inşallahSana meydan okuyorum morrigan, yarış yapalım mı, kilolarımız da yakın, hedef 55 benim, seninli kaç
Akşamı hafif tut o zaman öglen gözleme yemissin
sabah kahvaltımın üzerinden 6 buçuk saat geçmişti . 1 adet ıspanaklı gözleme yedim.
başka bi yemek yoktu yanımda. okulda yapıldı gözleme. yanında 1 adet ayran
greyfurt var yanımda. bir kaç saat sonra onu yerim .
canım çok kahve istiyor ama işim yok. birazını halledince kahve içmek istiyorum .
inşallah . yaparım umarım .Akşamı hafif tut o zaman öglen gözleme yemissin
Asıl zaten akşam yediklerimiz kilo yapıyor.inşallah . yaparım umarım .
çünkü asıl benim alışkanlıklarım akşam başlıyor .
şimdi akşamları greyfurt ve yeşil çaya başladım bi kaç gündür .hem hoşuma gitti. hem de tok tutuyor
teşekkür ederim canımcımmoni 10.takim kaptanligini kutluyorum cnm
5. Takimida birakmazsin degilmi pisicikli gunaydinlari ozleriz yoksa
Ne yalan soyleyim bu cikma teklifinin sana oldugunu tahmin etmistim
Yeni gorevinde basarilar
wendy hu huuuuu sen de yaz lütfen menülerini salma sakın, bak bu hafta da artıydın, eksiye düselim artık :)
evet akşamları. illa çocuklara bi şeyler veriyorum. bu ara kek ve magnolya yaptım . hafta sonu yaptım . az az yedim. normalde oturur adam akıllı yerim de tuttum kendimi.Asıl zaten akşam yediklerimiz kilo yapıyor.
Aslında akşam yemeğinden sonra hiçbir şey yemesek en güzeli ama maalesef irademiz zorlanabiliyor
Abur cuburu kesemiyorum demişsin muhtemelen akşam yiyorsundur. Onu kessen zaten direkt fark eder
Ayşe cim .kaptan mı oldun. ne yapmakla görevlisinteşekkür ederim canımcım
ben hep burdayım
Yaşanan bazı olaylar moral ve motivasyonumu düşürmüştü. Ama kaptanım ve arkadaşlar sağolsun beni rahat bırakmadılar. Vazgeçtim. Şimdi bende döndüm diyelirim
Tam olmuş şimdi
Teşekkür ederim, özüme döneyim dedim mor ordekse alın size mor ordek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?