- 29 Ocak 2017
- 4.454
- 8.508
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #276.081
TAMAM TAMAM SUSTUM, CUMAYA DA AZ KALDI RİSK ALMAYAYMkork canim korkk bizim burda acliktan nefesimiz koksun senn cikolata de islak kek de aaaaaabizde acliktan seni yeriz diye korkuyoruzz napalim sencee
hala yerim diyo
cok beklersin. Cikolatali islak kek yersen sahip olacagin tek karin kat kat bingil bingil olcakk
kiz var yaa seni moniye veririm sacini yolarrr kizz bak hala popkek diyor
hayir da bizim sucumuz ne, bu kadar insanin gunahina girdin bizim de canimiz cekiuor napcaz hadi bakalim
hadi bakalım söz verdin sözünden dönenin kaşığı kılrılsınAyy dersim bitsin bugün fazladan fazladan spor yapıcam söööözcumaya eksiyle gelicem artıık
Artık geçti bitti yok.DÜN BULAMADIM DA BUGÜN İŞ ÇIKIŞI AYAKLARIM PASTANEYE GİDER DİYE KORKUYORUM
Bak ne güzel hayaller bunlar.DÜN 30 GÜNDE KİLO VERME PROGRAMININ İLK GÜN HAREKETLERNİ YAPTIM, 30 GÜN DEVAÖEDİCEM İNŞ , 30 GÜN SONRA DÜMDÜZ KARIN HAYAL EDİYORUM
YEMİCEM İŞTE YEMİCEM İŞTE, CUMAYA AZ AKLMIŞ, KORKUYORUM ARTI ÇIKMAKTAN
bakmıyorum ben hadı yesin
Ben arada uğrayıp kış kışlarım.günaydın pisiciklerim
biri gitmicem mi dediiiböylede götürürüm
kız gel iki sil süpür ablana yardım et kaldım bi başıma
üyelerim de zombie zaten hortlayıp hortlayıp geliyolarkazende basıyor
Aaa... Hiç anlamadık.kötü valla dün kaçamak yaptım ama çaktırmıyorum
Yasak şeyleri yazıp aklına sokma şu kızın. Yoldan çıkmaya yer arıyor zaten. Kaliverir üstüne ALLAH korusunIslak kek yemezsen neden olmasın
Dün akşam neredeyse tüm kkTam cümbüş takım desene
Eki Görüntüle 2117041
Dukan pankeklerim hazır hadi çaya kizlar
Bende ne zaman krep yada pankek yapsamwendy sen geliyorsun aklima
That sugar filminden bahseden kimdi dün? Ben dün izledim. Oradaki özet şu tatlım. Kaç kalori aldigin değil. Kaloriyi nereden aldigin önemli. Kh ve basit şekerden aldigin kalori yağ oluyorYERSEM NASIL TELAFİ EDEBİLİRİM? ÖĞLE YEMEĞİ YERİNE SADECE ONU YESEM YETER Mİ
Üstüne cullanacagiz artık. Kim ne yiyor gorecegizkork canim korkk bizim burda acliktan nefesimiz koksun senn cikolata de islak kek de aaaaaabizde acliktan seni yeriz diye korkuyoruzz napalim sencee
hala yerim diyo
cok beklersin. Cikolatali islak kek yersen sahip olacagin tek karin kat kat bingil bingil olcakk
kiz var yaa seni moniye veririm sacini yolarrr kizz bak hala popkek diyor
hayir da bizim sucumuz ne, bu kadar insanin gunahina girdin bizim de canimiz cekiuor napcaz hadi bakalim
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 2117041
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 2117041
hadi bakamYEMİCEM İŞTE YEMİCEM İŞTE, CUMAYA AZ AKLMIŞ, KORKUYORUM ARTI ÇIKMAKTAN
ohh afiyet olsun eline sağlıkEki Görüntüle 2117041
Kahvaltimi yaptim oglen yemege davetliyim ben sadece cay aliyim nilsubummm sagoolEki Görüntüle 2117041
ölülerden değil dirilerden kırmak lazım
Merhaba,ismim Gamze. 27 yaşındayım. Kayseri de yaşıyorum ve öğretmenim. Bebeğim 3 aylık henüz. Gruba yazmakta tereddüt ettim ama umarım kabul edilirim. Çünkü sadece emziriyorum , bebeğim mama yemiyor. Kilo konusuna gelince de. 61 kilo ile hamile kalmıştım, 71 ile doğuma girdim , şu an 66,2 kiloyum. Hedefim 57 kilo olmak
Arkadaşlaaarrr... Ay bu aralr fazla vakit ayıramıyorum yaa( Ev yerleşmesi beni çok yordu hala da yoruyor ve bitmedi. Kopuyorum diye üzülüyorum çünkü an be an takip edip yorum yazamıyorum size. Şimdiye kadar idare ettiğiniz için de çok teşekkür ederim... Herşeye rağmen diyetimi bozmadan devam ediyorum. Sorumluluğumun farkındayım merak etmeyin. :)) Az biraz düzenimi kurabilirsem çok daha rahat bir şekilde buraya vakit ayırabileceğim. Az kaldı artık sona geliyorum çok şükür....
Bu sabah ki kilom 63.4 çıktı. Yani bu 100 gr ileri200 gr geri durumu nedir bilmiyorum. Bugün canım inanılmaz tatlı istedi. Sanırım yine regl yaklaşıyor.
Bu arada rezonans terapisinden sonra canım gerçekten tatlı iatemiyor. Canımın istediği tek tatlı hurma oluyor genelde ama tabii ben onu bile yememek için kendimi tutuyorum. Birde gerçekten normal iekerli bir tatlı yersem rezonanasın etkisi bozuluyor. Çünkü zihin o tadı yeniden hatırlıyor ve yine istemeye başlıyor. Bunu bildiğim için de asla bir gıdım bile tatlı yemiyorum. Anlayacağınız bu rezonans işi beni psikolojik olarakta tutuyor. Bu da önemli birşey bence. Bu anlamda işe yaradığını söyleyebilirim artık size.
Akşam akşam bir dilim Alman pastası Eki Görüntüle 2116941mı Yersin sen alsana cezası
Ben tepkiliyim gitmicem hadi sizi bıraktı beni beni bihterini nasıl birakti
ıkımız bır fıdanız kocamdan cok goruyorum bu aralar bu aletı
Yaa aynen kızlar bende bir koca var maşallah diyeyim düşman başına adam gece 12'de bir de gelir yaş pasta çeşit çeşit kurabiyeler başka zaman çiğ köfte Yok efendim Dürüm tantuni hadi hadi hadi yiyelim mi yahu Kardeşim git işine ben yatacağım diyorum hadi ye n olur bir ısırıkla der
yani bende sınavlar veriyorum bilmiyorsunuz
Bir ara gözüm karardığını hatırlıyorum ve gerisi boş bir sayfa gibi
ayni benimki, neyse ki burda degilyiyip yiyip kilo almayangillerden
ÇİKOLATALYSA ONU DA YERİM
İyide ben kunefeyi yerimAslinda burda denemeler yapsak ya, hayir deme denemeleri. Ben mesela buraya soyle guzel bir kunefe fotografi koycam, sizde gercekte nasil reddedecekseniz oyle soyleyeceksiniz. Ben israr edicem ama yine de yemiceksinizbaska hayir yontemleri kullanacaksiniz
Bensiz nasıl egleniyorsun için rahat nasıl uyuyorsun acabaevet in cin top oynayıp eğleniyoruz
Niye nefsimizi zorluyorsun? Yanına şekersiz çayla gidebilirAslinda burda denemeler yapsak ya, hayir deme denemeleri. Ben mesela buraya soyle guzel bir kunefe fotografi koycam, sizde gercekte nasil reddedecekseniz oyle soyleyeceksiniz. Ben israr edicem ama yine de yemiceksinizbaska hayir yontemleri kullanacaksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?