Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

DÜN BULAMADIM DA BUGÜN İŞ ÇIKIŞI AYAKLARIM PASTANEYE GİDER DİYE KORKUYORUM
ayyy yinemi başladın sen yok öyle bişey dün gece rüya gördün uyandın bitti

DÜN 30 GÜNDE KİLO VERME PROGRAMININ İLK GÜN HAREKETLERNİ YAPTIM, 30 GÜN DEVAÖEDİCEM İNŞ , 30 GÜN SONRA DÜMDÜZ KARIN HAYAL EDİYORUM
çikolatalı ıslak keklemi

Ayy yakalandım valla
Pop kek yedim bitane vişneli .
Aslında çok iyi gidiyordum ama neden böyle oldu anlamadım bir anlık boşluğuma denk geldi herhalde
evet bi kaçamakçı daha ne dedik biz cumaya 2 gün kalmış kekler havada uçuşuyor

YEMEDİM Kİİİ, SADECE CANIM ÇEKİYOR
canım o canına benden bi selam söyle hurma kuru kayısı leblebi kahve falan çeksin canım yok olmadı kakaolu yulaf lapası yap sütlü oda olmadı sık gırtlağını

DÜN BULAMADIM DA BUGÜN İŞ ÇIKIŞI AYAKLARIM PASTANEYE GİDER DİYE KORKUYORUM
kork canim korkk bizim burda acliktan nefesimiz koksun senn cikolata de islak kek de aaaaaa bizde acliktan seni yeriz diye korkuyoruzz napalim sencee
ÇİKOLATALYSA ONU DA YERİM
hala yerim diyo
DÜN 30 GÜNDE KİLO VERME PROGRAMININ İLK GÜN HAREKETLERNİ YAPTIM, 30 GÜN DEVAÖEDİCEM İNŞ , 30 GÜN SONRA DÜMDÜZ KARIN HAYAL EDİYORUM
cok beklersin. Cikolatali islak kek yersen sahip olacagin tek karin kat kat bingil bingil olcakk
Ayy yakalandım valla
Pop kek yedim bitane vişneli .
Aslında çok iyi gidiyordum ama neden böyle oldu anlamadım bir anlık boşluğuma denk geldi herhalde
kiz var yaa seni moniye veririm sacini yolarrr kizz bak hala popkek diyor
YEMEDİM Kİİİ, SADECE CANIM ÇEKİYOR
hayir da bizim sucumuz ne, bu kadar insanin gunahina girdin bizim de canimiz cekiuor napcaz hadi bakalim

Yapıyorum bende aynen bravoo sanada

yag yakan dualar serısı

son pişmalık fayda etmişmi cuma tartıda görücez

Ayy dersim bitsin bugün fazladan fazladan spor yapıcam sööööz cumaya eksiyle gelicem artıık

İnşallah canım ya

aramıza hoşgeldin canım :) Büşra ben

işlerini çabucak bitirirsin inş kuzum kolay gelsin

Akşam akşam bir dilim Alman pastası Eki Görüntüle 2116941 mı Yersin sen alsana cezası

Günaydın kızlaaaarrr

o zaman bugün mutlaka spor olsun canım cumaya az kaldı :)

Gunaydın kızlarrrr..
Gunaydin @lydnzp
Hosgeldin Gamzeee N Neseli68

Günaydın hatunlar hayırlı sabahlar olsun

Gunaydın sekerler

GÜNAYDIN KIZLARRRR

Günaydın kızlaar
günaydınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…