Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

VİCDAN ÇORBASI NE OLUYOR CANIM

Fazla kaçırdığın günün ertesi, akşam içilen ödem attırıcı çorba. Kendi tarifimle yapıyorum ben. İçine ödem attırıcı sebzeleri küp küp doğrayıp az yağda kavurup su ekliyorum. Birde maydonoz, dereotu, kereviz sapı ekliyorum. Minestrone çorbası gibi oluyor görüntüsü. Hatta eşim de çok severek yiyor.

Arkadaşlar gram gram eriyorum. Bu sabah ki kilomu ekliyorum görüntü olarak ama bu gramlar bir artıyor bir azalıyor. Şöyle -1000 görmeden rahat edemiyorum o yüzden.

Eklentiler

• 082477A9-19E1-4656-8A8A-45D87D496658.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 20
bu ne çorbası bacım merak ettim

Bugünkü menüm:

Sabah:
-Mantarlı, kabaklı omlet
-Smoothie (pancar, salatalık, böğürtlen, zencefil, kereviz sapı, maydonoz, kefir.)

Öğle:
-5 adet tarçınlı Medine Hurması
-Filtre kahve

Ara:
-Yeşil çay
-Ton balıklı salata (öğle öğününü ara öğün gibi yaptığım için saat 16.00’da acıktım ve salata yedim.)

Akşam da vicdan çorbası içmeyi düşünüyorum yine....

Umarım yarın 62’li kiloları görürüm artık!

Selam kizlar aksama ancak gelebildim kurs gunumuzdu bugun
Keremin ogretmeni Altinpark taki sirk icin 2 bilet vermis pazar gunu galiba artik babasi ya da ben gotururum
Bugun benim icin cok yorucu oluyor
Sabah kahvaltimi yapmistim
Orda yemek yiyemedigim icin gelince pancarli smothiemi yaptim ( salatalik yesil elma chia ve kefirle) basim agriyordu smothieden sonra gecti
Simdide kahvemi iciyorum aksama balik var

ben sirkleri cok uzucu buluyorum yazik o hayvanlara nasil seyler yapiyorlar hareketleri ogrenmeleri icin

ben sirkleri cok uzucu buluyorum yazik o hayvanlara nasil seyler yapiyorlar hareketleri ogrenmeleri icin
Hemde ne işkenceler asla gitmedim gitmem de hatta sosyal medyada bir hareket başlamıştı gitmeyin ki kapansinlar diye medusa38 sende böyle şeylere önem veren birisin canim

bak yaaa islak kek bitti künefe başlamış tam sopalık

canim cok gecmis olsun bu ara biraz fazla calistim ondan olmus olabilir dikkat et kendine

prensesss016 kaç gündür yazayım diyorum sana unutuyorum, naber napıosun?
iyidir canim senfen naber bi ileri bi geri gidiyorum bu hafta dün aksam da bu sabahta leslie yapamadim malesef yürüyüşle idare ettim. Aksam kayibpederim geldi annemlere 12.30 zor attim kendimi yataga tabi sabahta erken kalkamadimleslie güm oldu

1 saat yürüyüş tamam.
ooo süpersin hizli geliyosun bu hafta

Bugunku menum:
Sabah: 1 haslanmis yumurta, 1 tost
Oglen: 1.5 firin kebabi, 2 bardak ayran, yarim tirnak pide
Aksam yemeyecegim cok tokum hâlâ.
Aralar: 2 greyfurt, yulafli yogurt.
Su: 2ltyi gecti 3 olur. Spor yuruyus 50dk.
bak yine kebap yine et

protein gunu yaptim say yavrum yaa

Kızlar naber
Bugün neler geldi başıma bursada feci yagmur var. Biz arkadasla öğlende disari cikiyoruzya ben bugün cikmayalim dedim..
Vay efendim benim enerjim düşükmüş vay efendim sekermiymisim eriyeyim neyse peki dedim gel cikalim cikmaz olaydim 50 dk yagmurda yuruduk bide tempolu oldumu benim ayakkabilarimin ici göl gibigittim bi corap aldim kendime geldik is yerine cikardim ayakkabilari giydim yeni coraplarla terlikleri ayakkabilari koydum isiticinin önüne. Cok yakin koymusmuyum benim ayakkabilar eriben şok yanmislar resmen. Resmen bugun terlikle gezdim cikarkende baktim kurumamis icleri gecirdim ayagima poset dosyalardan giydim ayakkabilari hışır hışır gidiyorum eve bidaha yagmurda cikarsam iki olsun

Haha neyse rabbim başka dert vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…