- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #276.261
HoşgeldinBurdaaa
onu biliyoruz zaten canım. ALLAH başka hastalık vermesinKafadan hastayım yeterli mi
Yok anacım benımkı dunyayı yıyor 12 senedir 1 garam ne aldı ne verdıAh bu esler benimkide kilo aldi bu sira benle diyet yapiyo ben ekmek ywmiyorum aksamlari falan oda azaltti ama yakinda verir boydan kurtariyor
ArınıyorummmNeyse bugün arınma yaparsın
demeeeCidden ben niye beğenmişim onu elim kaydı galiba
evlaefe naptin sen güzelim ya? Artık 20 bin adım mı kurtarır onu, 40 bin adım mı bilemiyorum
Bugun cok hafıf tukettım bıtkı cayı vsbari haftasonu yeseydin yavrum yaaa yarin tarti gunuu
bahanelerr bahanelerrsporunla telafi etmissindir ama zayiflayabilirdinn onun yeirne yaglari yakardin ohh
canim yazman yeter bakmayiz denim kusura ozel durumundan mutevellit
Benimkidr almiyordu cok kolay zayiflar kendisi sigarayi birakinca aldi kilo aliyorum diye yeniden basladiYok anacım benımkı dunyayı yıyor 12 senedir 1 garam ne aldı ne verdı
Çok severim kadayıflı muhallebiyi yaaKadayifli muhallebi yaptim ama bir catal bile yemedim sen de yeme soldurmusun kotayi
Yedikçe yiyesi geliyor insanın yaaOk beybisi
InşALLAH. Bu tatlı şeyler maalesef kokain gibi. Kızın d.gununde önce 1 dilim pasta yedim kendimi zor toparladım.
Ben de vicdan çorbası içicem akşama onu bile içmem belkiArınıyorummmacımm
Hayırlı yolculuklar canım kaç günlüğüne gidiyorsunAnnemlere gidiyorum oleyyy kesinlesti yolculuk cumartesi gece Kayserideyim orda yapacam tatlimi
Cok degil canim oglumun okulu var sali doneriz AnkarayaHayırlı yolculuklar canım kaç günlüğüne gidiyorsun
Yemeden once desende yapma etme desek kendine yapiyosun cnm bari sadece birini yeseydin toplu katliam bak yakinda seni sopayla kovalar lar burdanYedikçe yiyesi geliyor insanın yaa
Yediklerimi yazayım ya iyice azarlayın beni hizzaya geleyim: poğaça, börek , çikolata, pestil
Yedikçe yiyesi geliyor insanın yaa
Yediklerimi yazayım ya iyice azarlayın beni hizzaya geleyim: poğaça, börek , çikolata, pestil
Sen emziriyordum Değil mi canımYedikçe yiyesi geliyor insanın yaa
Simdi de sutlu tatlilar yarismasi baslamis gecen gun gorumcemde yapip yiyenedigim tatli vardi ondanmi yapsamki bu yarismalarda kazandgim yok ta yeni ugras eglence olsu bana
Sende katilBence de, eğlenceli olur cidden :)
Sende katil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?