Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim yaaa migreninmi var gecmis olsun

Geçmiş olsun canım dikkat et bundan sonra

Annemlere gidiyorum oleyyy kesinlesti yolculuk cumartesi gece Kayserideyim orda yapacam tatlimi
Gözün aydın iyi tatiller kuzum
Yedikçe yiyesi geliyor insanın yaa
Yediklerimi yazayım ya iyice azarlayın beni hizzaya geleyim: poğaça, börek , çikolata, pestil

Hele azıcık yapsınlar da bakarım bende. Sütlü tatlı diyince pekte bişi gelmiyor aklıma ya.
Canım katılırsan haber ver oylarımız tabikide sanaa
Benimde aklima cok sey geliyor laz boregi bile yapilabilir mi icinde muhallebi var nede olsa ama fazla soylemeyim aklima gelenleri canimiz cekmesin simdi zaten esimi bekliyorum cok aciktim
bencede canım bu konulara girmeyelim

Canım domatesli smoothie bin tarifini verebilirmisin aynen sporumuzu mutlaka yapacağız 30 gün sonra bakalım kaç cm gidecek
Bende yazayım menümü yanda yazmayım topa tutulmayım :) cıs yok ama menü de hafif kaldı biraz.

Şimdi de öyle böyle bir baş ağrım var mi nasıl anlatayım bilemedim.
geçmiş olsun canım

Haklısın canım benim kulapımı çekşn diye yazdım zaten buraya, kh bapımlılık yaptı resmen bırakmam lazım tamamen yarından itibaren çok güzel menülerle geliyorum inş
Aynen canım bekliyoruz güzel menülerini kaçamak yapmak yok
hahhahaha iyi geldi

sağol canım biz lydznp ile beraber jillian yapıyoruz istersen sende katılabilirsin bize

Tabi bebişim şimdi sutlu tatlılar baslıyor

Evet 6,5aylıj bebeğim var , ama o da affettirmez bunu ya tamamen boşbopazlıyum
Cocuk emdikçe bi icin kazınır kendini dogal tatlılara yonelt derım hurma vs haöurısınden uzak dur ıstesende ıstemesende nefsın ceker o zamanda kucuk bır parca al emzırmek ayrı bısey kendını cok zorlama yavas yavas ınsallah

Bugün kü menüm
Sabah
Dün akşam yediklerimden dolayı
1 kase yoğurdun içine 1 yemek kaşığı yulaf kepeği 1 tatlı kaşığı chia

Ara türk kahvesi

Öğlen
balkabağı çorbası

Ara yeşil çay

Ara elma üzerine biraz tarçın

Akşam
Ekşili çorba
Fırında kaz eti
1 bardak ayran
Acı biber

2 buçuk litre su

Spor jillian ve squat girlden 3 dakikalık baldır inceltme 6 dklık kalça eritme 7 dklık bacak eritme

Çikolata ve cipsi işte yedim bakıcı popaça getirmiş güzel gözüküyordu ondan yedim derkeeen yan komşu börek açmış sıvamadık getirmiş kimbilir ne zaman yemişimdir dayanamadım onu da gömdüm, hurma kuru incir fındık va ile kapatıcam inşşlah bundan sonda

Yarın telafi edersin canım

Dur daha yeme bunlarin ustune artik hurma findik falan yeme yiyecen en fazla bi salata corba sebze yemegi falan olmali hala kalorililerden devam ediyosun

Haftada bırgunden bırsey olmaz yaa o ladar gaddar olmamak lazım herkes bır gun ızını hak eder bugun sana rapor verdık

Kahvaltı
yarım omlet
iki bardak şekersiz çay
bir parça peynir
Yarım turp
1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi

Ara
2 kupa bıtkı cayı

Oglen
1peynırlı poğaça
2bardak skersız çay

Aksam
Herbal shake

2litre uzerı sıvı
45 dk
45dk
Eliptik

Dur daha yeme bunlarin ustune artik hurma findik falan yeme yiyecen en fazla bi salata corba sebze yemegi falan olmali hala kalorililerden devam ediyosun
Bunların uzerıne degıl cnm daha sonra canı tatlı çektiğinde çikolata hamurişi degil de bunlardan yiyeceğinden bahsediyor yoksa kızı komaya sokar artık

Diyetisyen menüsümü bu şu detoks listen?
Evet canım 2 günlük detoks listem. Kaybetmiştim ama buldum
Bende yazayım menümü yanda yazmayım topa tutulmayım :) cıs yok ama menü de hafif kaldı biraz.

Şimdi de öyle böyle bir baş ağrım var mi nasıl anlatayım bilemedim.
Açlıktan olmasın? Bende açlık ve susuzluk baş ağrısı yapar
Bende de olur o. Ama çiğ acı soğan

***5. Takım 559. Etap***

lydznp (76/)
bluedolphin (86,3/)

prensesss016 (56,9/)
besbb9 (74,6/)
gben (67,9/)
esd_04 (86,1/)
moni (80,4/)

nilsub (80,5/)
0zlem (75,6/)
wendigo (69,8/)

balpamuk (63,3/)

5. Takım Ortalaması: %

***Denemedeki Üyeler***

morrigann (59,6/) Yeni üye Baş. Kilosu: 60,3 Baş. Tar: 10.02.2018 Hedef: 52
evlaefe (73,3/) Yeni üye Baş. Kilosu: 74,1 Baş. Tar: 20.02.2018 Hedef: 65
beyazinci(59,7/) Yeni üye Baş. Kilosu: 60,6 Baş. Tar: 16.02.2018 Hedef: 55

***İzindeki Üyeler***

toplight (73/) 514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı (21 nisan 2017)
fancynancy (79,8/) 534. etapta 71,4 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı (08 eylül 2017)

***Mezun Olan Aktif Üyeler***

morordek (61,7/) Mezun olan üye (459. etap 01 nisan 2016)
servey (67,3/) Mezun olan üye (551. etap 05 ocak 2018 de 65,7 kg ile)
inatettimolacak (60/) Mezun olan üye (551. etap 05 ocak 2018 de 60 kg ile)
dennisgo (59,8/) Mezun olan üye (542. etap 03 kasım 2017 de 59,8 kg ile)
medusa38 (57,3/) Mezun olan üye (504. etap 10 şubat 2017 de 51,5 kg ile)
kaanin annesi (62/) Mezun olan üye (542. etap 03 kasım 2017 de 53,7 kg ile) hamiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…