- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #276.301
Canim yaaa migreninmi var gecmis olsunYemekhanede soğanlı salata yapmışlar pek güzel göründü gözüme öğleyin yemiştim, biraz acıymış soğan, ondan sonra başladı bal ağrım. Bu ara denk mi geliyo diyodum nete baktım benim gibi olan bissürü insan varmış meğer.
Çiğ soğan migreni de tetikliyormuş.
Geçmiş olsun canım dikkat et bundan sonraYemekhanede soğanlı salata yapmışlar pek güzel göründü gözüme öğleyin yemiştim, biraz acıymış soğan, ondan sonra başladı bal ağrım. Bu ara denk mi geliyo diyodum nete baktım benim gibi olan bissürü insan varmış meğer.
Gözün aydın iyi tatiller kuzumAnnemlere gidiyorum oleyyy kesinlesti yolculuk cumartesi gece Kayserideyim orda yapacam tatlimi
Yedikçe yiyesi geliyor insanın yaa
Yediklerimi yazayım ya iyice azarlayın beni hizzaya geleyim: poğaça, börek , çikolata, pestil
Canım katılırsan haber ver oylarımız tabikide sanaaHele azıcık yapsınlar da bakarım bende. Sütlü tatlı diyince pekte bişi gelmiyor aklıma ya.
bencede canım bu konulara girmeyelimBenimde aklima cok sey geliyorlaz boregi bile yapilabilir mi icinde muhallebi var nede olsa ama fazla soylemeyim aklima gelenleri canimiz cekmesin simdi zaten esimi bekliyorum cok aciktim
Canım domatesli smoothie bin tarifini verebilirmisin aynen sporumuzu mutlaka yapacağız 30 gün sonra bakalım kaç cm gidecekBende gunun menüsünü yazayım
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta 1kk peynir
Bol yeşillikli biber domates söğüş
Öğlen
4yk haşlanmış mercimek ile bol renkli salata
Ara
Elma sirkeli domates smoothie vardı ama sabah sabah blender ses yapmasın diye doğradım salata gibi tükettim
2.ara
1sb yoğurt ile dereotlu kuru cacık
Akşam
Kabak sote ve 2kk peynir yiyeceğim.
2lt su akşama 2.5-3lt olur
2 kupa yeşil çay
1 sade kahve
Spor olarak jillian yapılacaksyapılacak sizbesbb9 gece kalkıp yapacak olsam bile o spor yapılacak
geçmiş olsun canımBende yazayım menümü yanda yazmayım topa tutulmayım :) cıs yok ama menü de hafif kaldı biraz.
Şimdi de öyle böyle bir baş ağrım var mi nasıl anlatayım bilemedim.
Aynen canım bekliyoruz güzel menülerini kaçamak yapmak yokHaklısın canım benim kulapımı çekşn diye yazdım zaten buraya, kh bapımlılık yaptı resmen bırakmam lazım tamamen yarından itibaren çok güzel menülerle geliyorum inş
hahhahaha iyi geldiAgop ile Seta evlenirler. Cicim ayları bittikten sonra Agop; eve gelip koltuğuna kurulur kurulmaz gazeteyi yüzüne çekip Seta ile hiç ilgilenmez olmuş. Günlerden bir gün Seta Agop'tan ilgi beklentisi ile;
- Bre Agop! Mutfağın penceresi bozuldu... Yaparsın?
Agop, gazeteyi yüzünden indirmiş, gayet sinirli bir şekilde;
- İlahi Seta, ben pencereci?
Ertesi gün Seta yine ilgi görmek umuduyla;
- Bre Agop, mutfakın musluğu bozuldu yaparsın?
Agop;
- İlahi Seta ben muslukçi?
Bir sonraki gün;
- Bre Agop, tuvaletin sifoni bozuldu, yaparsiinn?
- İlahi Seta, ben tamirçi?
Ertesi gün eve gelen Agop bir bakar ki herşey tamir edilmiş.
- Kuzum Seta bunları sen yaptin?
- Hayir! Komsumuz Salamon'a rica etmisim o yapmis.
Agop:
- O çikarci herif bunların karşıliğinda ne istedi peki?
Seta:
- Ya bana bir pasta yaparsin ya da birlikte yatacagiz!
Agop merak icinde sorar:
- Pastasını yaptin, değil mi?
Seta:
- İlahi Agop, ben Pastaciiiii ?...
Azıcık da gülelim
sağol canımbugün baya bi vicdan yaptirdim oglende 10 kere sordu cikalimmi disari istersen cikmayalim diye
Aslinda hep ozenli gitmek gerek gün icinde herseyle karşılaşabiliyoruz ama işte insan bazende rahat olmak istiyor.
Yok canim bursayada oynayacak kadar yagmadi malesef asıl kar mudanyada vardi. Simdi eve gidiyorum bakalim erimeden kaldiysa oynarim senin yerinede
canim galiba sen hala yemek topigindesin
ay çok kiskandim hic denemedim o videoyu bende yapmalıyım
Tabi bebişim şimdi sutlu tatlılar baslıyorbugün baya bi vicdan yaptirdim oglende 10 kere sordu cikalimmi disari istersen cikmayalim diye
Aslinda hep ozenli gitmek gerek gün icinde herseyle karşılaşabiliyoruz ama işte insan bazende rahat olmak istiyor.
Yok canim bursayada oynayacak kadar yagmadi malesef asıl kar mudanyada vardi. Simdi eve gidiyorum bakalim erimeden kaldiysa oynarim senin yerinede
canim galiba sen hala yemek topigindesin
ay çok kiskandim hic denemedim o videoyu bende yapmalıyım
Cocuk emdikçe bi icin kazınır kendini dogal tatlılara yonelt derım hurma vs haöurısınden uzak dur ıstesende ıstemesende nefsın ceker o zamanda kucuk bır parca al emzırmek ayrı bısey kendını cok zorlama yavas yavas ınsallahEvet 6,5aylıj bebeğim var , ama o da affettirmez bunu ya tamamen boşbopazlıyum
Çikolata ve cipsi işte yedim bakıcı popaça getirmiş güzel gözüküyordu ondan yedim derkeeen yan komşu börek açmış sıvamadık getirmiş kimbilir ne zaman yemişimdir dayanamadım onu da gömdüm, hurma kuru incir fındık va ile kapatıcam inşşlah bundan sondaCocuk emdikçe bi icin kazınır kendini dogal tatlılara yonelt derım hurma vs haöurısınden uzak dur ıstesende ıstemesende nefsın ceker o zamanda kucuk bır parca al emzırmek ayrı bısey kendını cok zorlama yavas yavas ınsallah
Yarın telafi edersin canımÇikolata ve cipsi işte yedim bakıcı popaça getirmiş güzel gözüküyordu ondan yedim derkeeen yan komşu börek açmış sıvamadık getirmiş kimbilir ne zaman yemişimdir dayanamadım onu da gömdüm, hurma kuru incir fındık va ile kapatıcam inşşlah bundan sonda
Dur daha yeme bunlarin ustune artik hurma findik falan yeme yiyecen en fazla bi salata corba sebze yemegi falan olmali hala kalorililerden devam ediyosunÇikolata ve cipsi işte yedim bakıcı popaça getirmiş güzel gözüküyordu ondan yedim derkeeen yan komşu börek açmış sıvamadık getirmiş kimbilir ne zaman yemişimdir dayanamadım onu da gömdüm, hurma kuru incir fındık va ile kapatıcam inşşlah bundan sonda
Haftada bırgunden bırsey olmaz yaa o ladar gaddar olmamak lazım herkes bır gun ızını hak eder bugun sana rapor verdıkÇikolata ve cipsi işte yedim bakıcı popaça getirmiş güzel gözüküyordu ondan yedim derkeeen yan komşu börek açmış sıvamadık getirmiş kimbilir ne zaman yemişimdir dayanamadım onu da gömdüm, hurma kuru incir fındık va ile kapatıcam inşşlah bundan sonda
Bunların uzerıne degıl cnm daha sonra canı tatlı çektiğinde çikolata hamurişi degil de bunlardan yiyeceğinden bahsediyor yoksa kızı komaya sokar artıkDur daha yeme bunlarin ustune artik hurma findik falan yeme yiyecen en fazla bi salata corba sebze yemegi falan olmali hala kalorililerden devam ediyosun
Evet canım 2 günlük detoks listem. Kaybetmiştim ama buldumDiyetisyen menüsümü bu şu detoks listen?
Açlıktan olmasın? Bende açlık ve susuzluk baş ağrısı yaparBende yazayım menümü yanda yazmayım topa tutulmayım :) cıs yok ama menü de hafif kaldı biraz.
Şimdi de öyle böyle bir baş ağrım var mi nasıl anlatayım bilemedim.
Bende de olur o. Ama çiğ acı soğanYemekhanede soğanlı salata yapmışlar pek güzel göründü gözüme öğleyin yemiştim, biraz acıymış soğan, ondan sonra başladı bal ağrım. Bu ara denk mi geliyo diyodum nete baktım benim gibi olan bissürü insan varmış meğer.
Ederiz canım hoş geldin kendini tanıtır mısın?Benide kabul edermsnz
Çikolata ve cipsi işte yedim bakıcı popaça getirmiş güzel gözüküyordu ondan yedim derkeeen yan komşu börek açmış sıvamadık getirmiş kimbilir ne zaman yemişimdir dayanamadım onu da gömdüm, hurma kuru incir fındık va ile kapatıcam inşşlah bundan sonda
Tartıdan bir gün önce olması iyi olmadıHaftada bırgunden bırsey olmaz yaa o ladar gaddar olmamak lazım herkes bır gun ızını hak eder bugun sana rapor verdık
Hoşgeldin aramıza, kendini tanıtır mıısnBenide kabul edermsnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?