- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #276.361
Menude seni sisirebilecek 3 sey var bruksel lahanasi bulgur pilavi ve kuru fasulye belkide 500 gr eksideydin kimbilir bugun aksam protein ve salata yada sebze yemegi tarzi ye asil sonucu sabaha gorursun.kesinlikle bende öyle düşündüm ama açıklama yapmadım sizden bekledim.çünkü dün sabahta sabit gelmiştim dedim yemeğimde yanımda yarın sabah en azında 200 gr eksi gelirim. ama öğlende yediğim lahana ve akşam annemde yediğim ki çok az aldım bi tabağa ikisini koydum beni yine sabit çıkardı malesef bide eve gidemediğim için ipte atlayamadım yok benim zaten acil bişey yapmam lazım yoksa ne kilo verebilirim daha nede mezun olabilirim.. taaakıııııllldıııımmmmm
evet haklısın lahanade malesef bu hafta için beni hoşgörün çünkü evimde değildim annemdeydim. ama bu akşam evime geçiyorum hafta sonu daha hareketlenicem ve yeni bişeyler deneyebilicem inşallahMenude seni sisirebilecek 3 sey var bruksel lahanasi bulgur pilavi ve kuru fasulye belkide 500 gr eksideydin kimbilir bugun aksam protein ve salata yada sebze yemegi tarzi ye asil sonucu sabaha gorursun.
İnsallah hadi bakalimevet haklısın lahanade malesef bu hafta için beni hoşgörün çünkü evimde değildim annemdeydim. ama bu akşam evime geçiyorum hafta sonu daha hareketlenicem ve yeni bişeyler deneyebilicem inşallah
tamam canım eğer başlayacaksan çok geç kalma yetiş bizeşimdi jillana baktım kızlar çok değişik geldi leslie gibi değil ben hep öyle sanıyordum. yarın sabah evde yapıcak eğer hoşuma giderse önümüzdeki hafta denicem hadi bakalım hayırlısıyeni şeyler yapmam gerek
yapabilirsin trileçede çok güzel bir tatlı canımBenim dusundugum tatliyi biri yapmis trilicemi yapsam acaba
neden boyle oldu acabaaKilo bildirimi ilk benden gelsin diyeceğim ama akşama tekrar tartılacağım. Sebep ise sabahki tartiyi beğenmedim
Ilk kilo bildirimi bildirimsiz oldu ama....
Ha bu arada 76 çıktım tartıda yani sabit. Daha düşük olması lazımdı
yavrum gecmis olsun senin mazeretin varGünaydın herkese hayırlı bol ekşili bir cuma olsunmalesef sabitim çok ilaç içtim ondan mı bilemedim neyse işlerimi bitirip doktora gidicem öpüldünüz
Gunaydin kizlar
Bi sabitte benden gelsin
Sabit 56.9
ozlemmmm tek umudumuz sensinnGunaydin kizlar..Yürüyüse cikiyorum. Gelince tartilirim.
Guzel sonuclar goruruz insallah..
eksi eksidirr kardessKızlar kilom 74 100
bi de bi de bi dekesinlikle bende öyle düşündüm ama açıklama yapmadım sizden bekledim.çünkü dün sabahta sabit gelmiştim dedim yemeğimde yanımda yarın sabah en azında 200 gr eksi gelirim. ama öğlende yediğim lahana ve akşam annemde yediğim ki çok az aldım bi tabağa ikisini koydum beni yine sabit çıkardı malesef bide eve gidemediğim için ipte atlayamadım yok benim zaten acil bişey yapmam lazım yoksa ne kilo verebilirim daha nede mezun olabilirim.. taaakıııııllldıııımmmmm
hadi yaaa seni hayal kırıklığına uğrattım demekneden boyle oldu acabaa
yavrum gecmis olsun senin mazeretin var
iste bunu beklemiyodukk
ozlemmmm tek umudumuz sensinn
eksi eksidirr kardesshaftaya 73u gormeden 72 kusur olsan negzel olur
bi de bi de bi de
sende bi kilo bildirimi yap bakalım sabah sabah attın tuttunYa sanki mezunmusum gibi herkesi elestirmek negzelmis hemen mor kep almaliyim
hoşgeidn canım ne güzel tecrübelisin senin işin daha kolayHerkese günaydın. Tek tek alıntılama yapamadım kusura bakmayın. Sabah tartıldım ve 86 kilo olmuşumilk hedefim 70 kilo. 36 yaşındayım. Bir kere diyetisyen yardımıyla 17 kilo vermiştim. En son 1.5 yıl öncede Karatay beslenmesiyle 23 kilo vermiştim. Maalesef o dönemde kürtaj olmak zorunda kaldım ve psikolojim ve düzenim bozuldu. O sırada kilolar geri geldi. Geçen ay tüp bebek denedim bir kere olmadı. Uzun oldu biraz ama umarım kısa sürede toparlarım. Yapacağıma inanıyorum,sizinde desteğinizle
Canim niyetin olduktan sonra destek her yerdee, arayip bulmussun bizi bakHerkese günaydın. Tek tek alıntılama yapamadım kusura bakmayın. Sabah tartıldım ve 86 kilo olmuşumilk hedefim 70 kilo. 36 yaşındayım. Bir kere diyetisyen yardımıyla 17 kilo vermiştim. En son 1.5 yıl öncede Karatay beslenmesiyle 23 kilo vermiştim. Maalesef o dönemde kürtaj olmak zorunda kaldım ve psikolojim ve düzenim bozuldu. O sırada kilolar geri geldi. Geçen ay tüp bebek denedim bir kere olmadı. Uzun oldu biraz ama umarım kısa sürede toparlarım. Yapacağıma inanıyorum,sizinde desteğinizle
Kalkamiyorum yataktan ya kalkinca insaallahhadi yaaa seni hayal kırıklığına uğrattım demekama senden önce mezun olucam cicim hadi yakala beni
sende bi kilo bildirimi yap bakalım sabah sabah attın tuttun
hoşgeidn canım ne güzel tecrübelisin senin işin daha kolaybebek denemelerinide çok takma kafana Rabbim hayırlı zamana kararlamıştır inşallah en güzel zamanda olsun bebeğin
Vaaay supersin ya arti cikmaman mucize gibi biseyGünaydın kızlar tartı bildirimine geldim artı eksi yok 59,7çıktım
Bende de olur o. Ama çiğ acı soğan
Ya sayfa basindaki sayfa numaralari gitmis hepimizde ayni mi? En sondan tiklayabiliyorum inmek zorunda kaliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?