- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #276.381
Yarisma icin konustuk canimGunaydinnn
Takimda herkes sabit ve tatli konusuyorsunuz arkadaslar hayirdir
Yarisma icin konustuk canim
Ama laf aramizda bu hafta guzel eksi gordum simdi soylemeyim tatlida bi odul olurdu bana simdi degilbama belki memlekette bi odul yaparim
Kaptanım şimdi ekliyordum listeyi ama neredeyse herkes sabitKizlar selsm gecmisi okuyamadim listeyi de goremedim ama anlasilan cogunluk sabit gben in mesajindan anladim su an aydindan izmire geciyorum 12 ucagi ile donuyorum acaip yorgun ve uykusuzum insallah nota falan almayiz
assolistler sondan gelir diyosun yaniCanim niyetin olduktan sonra destek her yerdee, arayip bulmussun bizi bak
Her hafta kilo kilo olmasa da gram gram gideriz insaallah
Kalkamiyorum yataktan ya kalkinca insaallahgozumu zor actim bu sabah dun cok yurumusum
hadi sende yakala beniGünaydın kızlar tartı bildirimine geldim artı eksi yok 59,7çıktım
malesef takım olarak döküldük bu hafta kesin nota alıcazKizlar selsm gecmisi okuyamadim listeyi de goremedim ama anlasilan cogunluk sabit gben in mesajindan anladim su an aydindan izmire geciyorum 12 ucagi ile donuyorum acaip yorgun ve uykusuzum insallah nota falan almayiz
Gelme ustumuzee aclıga alışıcaz tabiiiİyi de ogun tartidan bir gun once olmamali yarin cuma ve listede olsaydi butun hafta cabalayan arkadaslarinin emegide etkilenecekti tamam odul olabilir ama bugunkiler ancak bir aylik odul olabilir ayni sekilde yemesine ses cikarmadiktan sonra burda olmasinin bi anlami olur mu oda birileri kendini durdursu. İstiyo eminim yoksa istediginiz kaadar yiyin anacim
Sabite mi sevindin senVaaay supersin ya arti cikmaman mucize gibi biseyHaftaya gelsin eksiler
Kalori hesabında sorun yasamıyorum canm aslında hıc yemezdım ama koktuHim senin listede de varmis puaca
Sabite mi sevindin senVaaay supersin ya arti cikmaman mucize gibi biseyHaftaya gelsin eksiler
Yok canim yarin cikacazçıktınız mı yola? soğuk burası haberin olsun.
Sabite sevindimSabite mi sevindin sen
O yedikleri olmasa bu hafta 58 lerde olacakti haftaya bi deneme yapsin bu hafta elestirdigimiz hic biseyi yemesin en az -1 le gelecek
HalooooŞaka gibi gerçekten herkesin sabit çıkması
Yok mu hiç kilo veren
Ben verdim ama ise yaramiyorŞaka gibi gerçekten herkesin sabit çıkması
Yok mu hiç kilo veren
pastaları yerim ama ekside gelirim diyosun yani tebrikler canımEki Görüntüle 2117967 bıldırım anı kızlar
canım ben sabit 56.9 yarına kaldı hevesimprensesss016 sen kaç kg çıktın canım orayı kaçırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?