- 11 Mart 2013
- 9.618
- 13.001
- 498
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #276.401
Canım spordanda heryerım agrıyor en buyuk verebilecegim tavsiyem saat 19 dan sonra katı gıdayı kesmekpastaları yerim ama ekside gelirim diyosun yani tebrikler canım
canım ben sabit 56.9 yarına kaldı hevesim
Haydaaa nolduk ya boyle bir raslantii ben sokkBen de ancak sabit gelebildim.
zam guncellemelerine donmesin deselam kızlar
kesin eminim bende, aynen çiğ acı soğan baş ağrısı yaptı.
ben onu dün kazen'e yazdım ekran görüntüsüyle, bi güncelleme yapılıyor ayarınızla oynamayın demiş :) bekliciiiz yani.
kaptan sadece benim mesajlarimi okuyorKizlar selsm gecmisi okuyamadim listeyi de goremedim ama anlasilan cogunluk sabit gben in mesajindan anladim su an aydindan izmire geciyorum 12 ucagi ile donuyorum acaip yorgun ve uykusuzum insallah nota falan almayiz
sen naptinn ortiimbu hafta takım çok fenalarda
Notayi ne zaman aliyoruz? Assolistligimiz kesin canim hele ben ayni sibel can al ver kilolari al ver al verassolistler sondan gelir diyosun yani
hadi sende yakala beni
malesef takım olarak döküldük bu hafta kesin nota alıcaz
napiyim mecbur kaldimSabite mi sevindin sen
O yedikleri olmasa bu hafta 58 lerde olacakti haftaya bi deneme yapsin bu hafta elestirdigimiz hic biseyi yemesin en az -1 le gelecek
Neden mi? 10gündür bir savaşın içindeyim. Zeyno'nun d.gününde yediğim ince 1 dilim pasta kh bağımlılığımı yeniden tetikledi. Geçen hafta zar zor toparlamaya çalıştım ama h.sonu yine tutamadım ki moral olarak da çok çöküktüm biliyorsun. Yediğim pasta, onu dengeleyeceğim diye çektiğim eziyet açlık, takımlar kapanıyor lafları hepsi üst üste gelince yine dağıldım. Ve yine toparlandım diye düşünüyorum çünkü moral düzeldi. yoluma yine devam ediyorum. Bir pürüz yok çok şükür. Bu sabah sabit gelmemin sebebi de sabah ödemidir diye düşünüyorum. bu hafta diyetisyenimi bile erteledim düşün içinde bulunduğum buhranıneden boyle oldu acabaa
yavrum gecmis olsun senin mazeretin var
iste bunu beklemiyodukk
ozlemmmm tek umudumuz sensinn
eksi eksidirr kardesshaftaya 73u gormeden 72 kusur olsan negzel olur
bi de bi de bi de
Ben pazartesi 57.9 dum
Bugun 55.6.
buna bende katılıyorum kes akşam yemeğini bak nasıl geliyor eksilerCanım spordanda heryerım agrıyor en buyuk verebilecegim tavsiyem saat 19 dan sonra katı gıdayı kesmek
yaaaaaaBen pazartesi 57.9 dum
Bugun 55.6.
Hakikaten cok etkili canan karatayın kitabındada aynısını anlatıyor lesitin hormonu diye bir şeyden bahsediyor vücut uyumadan 4 saat önce yemeği kesersek uyuduğumuzda bu lesitin hormonu çalışıyormuş örnek vereyim Ben akşam yedide önümü kestim 11 de uyudum �şte o zaman bu lesitin hormonu çalışıyor uyuduğumda sabah kalkana kadar yaklaşık 700 kaloriye kadar vücut yakmış oluyor Aslında yattığımız yerde kilo vermiş oluyoruzbuna bende katılıyorum kes akşam yemeğini bak nasıl geliyor eksilerbu hafta onumu yapsam acaba hazır kocada yok
yaaaaaahaksızlık bu neden bana vermiyosun bu işin sırrını kıvranıyorum kaç gündür burda takıldım diye ben küs
Maşalllah canım çok iyi gitmiş, ödem mi gitti acaba? 58le mezun oldun ama hala diyete devam mı ediyorsunBen pazartesi 57.9 dum
Bugun 55.6.
Çok geçmiş olsun canım. Stres yapma. inşAllah hayırlısıyla ve sağlıkla en kısa zamanda kucağına alırsın yavrunu :)Herkese günaydın. Tek tek alıntılama yapamadım kusura bakmayın. Sabah tartıldım ve 86 kilo olmuşumilk hedefim 70 kilo. 36 yaşındayım. Bir kere diyetisyen yardımıyla 17 kilo vermiştim. En son 1.5 yıl öncede Karatay beslenmesiyle 23 kilo vermiştim. Maalesef o dönemde kürtaj olmak zorunda kaldım ve psikolojim ve düzenim bozuldu. O sırada kilolar geri geldi. Geçen ay tüp bebek denedim bir kere olmadı. Uzun oldu biraz ama umarım kısa sürede toparlarım. Yapacağıma inanıyorum,sizinde desteğinizle
Yazdığına göre olmuşsundurArkadaşlar bende grup a dahil oldum mu
Süpersin medusaBen pazartesi 57.9 dum
Bugun 55.6.
Zaten boş boş durduğumuz zaman bile kalori harcıyoruz ki. bazal metabolizma her daim kalori harcıyorHakikaten cok etkili canan karatayın kirabındada aynısını anlatıyor lesitin hormonu diye bir şeyden bahsediyor vücut uyumadan 4 saat önce yemeği kesersek uyuduğumuzda bu lesitin hormonu çalışıyormuş örnek vereyim Ben akşam yedide önümü kestim 11 de uyudum �şte o zaman bu lesitin hormonu çalışıyor uyuduğumda sabah kalkana kadar yaklaşık 700 kaloriye kadar vücut yakmış oluyor Aslında yattığımız yerde kilo vermiş oluyoruz
Meyve de dahil mi bunaHakikaten cok etkili canan karatayın kirabındada aynısını anlatıyor lesitin hormonu diye bir şeyden bahsediyor vücut uyumadan 4 saat önce yemeği kesersek uyuduğumuzda bu lesitin hormonu çalışıyormuş örnek vereyim Ben akşam yedide önümü kestim 11 de uyudum �şte o zaman bu lesitin hormonu çalışıyor uyuduğumda sabah kalkana kadar yaklaşık 700 kaloriye kadar vücut yakmış oluyor Aslında yattığımız yerde kilo vermiş oluyoruz
Meyve mümkünse akşam yemeğinden sonra yeme. Fruktoz direkt yağ olarak depolanıyorMeyve de dahil mi buna
Sen benim mesajlari okumuyor musunbuna bende katılıyorum kes akşam yemeğini bak nasıl geliyor eksilerbu hafta onumu yapsam acaba hazır kocada yok
yaaaaaahaksızlık bu neden bana vermiyosun bu işin sırrını kıvranıyorum kaç gündür burda takıldım diye ben küs
Pazar regl bitmisti birazi odemdir. Ben gecen yil 51.5 la mezun olmustum .Ramazanda mistim biraz 60 vivarlarina cikmistim simdi geri veriyorum .Ben kisin kilo verebiliyorumMaşalllah canım çok iyi gitmiş, ödem mi gitti acaba? 58le mezun oldun ama hala diyete devam mı ediyorsun
Aynen nefes almak kan sirkülasyonu vs hepsi enerjiÇok geçmiş olsun canım. Stres yapma. inşAllah hayırlısıyla ve sağlıkla en kısa zamanda kucağına alırsın yavrunu :)
Yazdığına göre olmuşsundurHoşgeldin
Süpersin medusa
Zaten boş boş durduğumuz zaman bile kalori harcıyoruz ki. bazal metabolizma her daim kalori harcıyor
Notayi ne zaman aliyoruz? Assolistligimiz kesin canim hele ben ayni sibel can al ver kilolari al ver al ver
Evet canım katı herseyMeyve de dahil mi buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?