- 28 Kasım 2017
- 369
- 1.177
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #276.341
Teşekkür ederimmÖdem atıcı kür domates smoothie
Tamamdır yarın mutlaka yap ama canım500 ip atlama
1dk russian twists
1dk plank
Jillian sabah 5de. Şimdi yaparsam ödem olur diye düşündüm. Hafif spor yaptım
aramıza hoşgeldin canım kilon nedirİyi geceler herkese. Bende takıma katılmak istiyorum. Hemen kabul edilme olmuyor galiba. Karar defterini okudum ve kabul ediyorum.beni yapmam gerekenler hakkında yönlendirirseniz sevinirim. Yarın sabah tartılıp buraya yazarım.
İyi de ogun tartidan bir gun once olmamali yarin cuma ve listede olsaydi butun hafta cabalayan arkadaslarinin emegide etkilenecekti tamam odul olabilir ama bugunkiler ancak bir aylik odul olabilir ayni sekilde yemesine ses cikarmadiktan sonra burda olmasinin bi anlami olur mu oda birileri kendini durdursu. İstiyo eminim yoksa istediginiz kaadar yiyin anacimHaftada bırgunden bırsey olmaz yaa o ladar gaddar olmamak lazım herkes bır gun ızını hak eder bugun sana rapor verdık
Him senin listede de varmis puacaKahvaltı
yarım omlet
iki bardak şekersiz çay
bir parça peynir
Yarım turp
1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi
Ara
2 kupa bıtkı cayı
Oglen
1peynırlı poğaça
2bardak skersız çay
Aksam
Herbal shake
2litre uzerı sıvı
45 dk
45dk
Eliptik
Hoşgeldin canım:)İyi geceler herkese. Bende takıma katılmak istiyorum. Hemen kabul edilme olmuyor galiba. Karar defterini okudum ve kabul ediyorum.beni yapmam gerekenler hakkında yönlendirirseniz sevinirim. Yarın sabah tartılıp buraya yazarım.
Benimkilerde gitmiş. Acaba buluştular mı?Ya sayfa basindaki sayfa numaralari gitmis hepimizde ayni mi? En sondan tiklayabiliyorum inmek zorunda kaliyorum.
Sabah sabah jillian yapıldı. Söz sözdür. Bu sabah ki dunun telafisiydi. akşam tekrarTeşekkür ederimm
Tamamdır yarın mutlaka yap ama canım
aramıza hoşgeldin canım kilon nedir
katilmak isterim tabi ama once yarin sabah bi bakayim nasil bisey hic yapmadim hatta videosuna bakmadim bileGözün aydın iyi tatiller kuzum
Canım katılırsan haber ver oylarımız tabikide sanaa
bencede canım bu konulara girmeyelim
Canım domatesli smoothie bin tarifini verebilirmisin aynen sporumuzu mutlaka yapacağız 30 gün sonra bakalım kaç cm gidecek
geçmiş olsun canım
Aynen canım bekliyoruz güzel menülerini kaçamak yapmak yok
hahhahaha iyi geldi
sağol canımbiz lydznp ile beraber jillian yapıyoruz istersen sende katılabilirsin bize
Evet canim bendede oyle bence sayfalarin tamami okunsun diye yapilmistirYa sayfa basindaki sayfa numaralari gitmis hepimizde ayni mi? En sondan tiklayabiliyorum inmek zorunda kaliyorum.
cok haklisin medusacimİyi de ogun tartidan bir gun once olmamali yarin cuma ve listede olsaydi butun hafta cabalayan arkadaslarinin emegide etkilenecekti tamam odul olabilir ama bugunkiler ancak bir aylik odul olabilir ayni sekilde yemesine ses cikarmadiktan sonra burda olmasinin bi anlami olur mu oda birileri kendini durdursu. İstiyo eminim yoksa istediginiz kaadar yiyin anacim
gunaydin balimGunaydin kizlaaaaarrrr
Tatlım sabit gelmenin sebebi anlaşıldı. Bulgur pilavı ve kuru fasulye olsa gerekDünkü menum
Sabah 2 activia yogurt
Ara yeşil cay+sade nescafe
Öğle
Bruksel lahanasi zeytinyagli
Yogurt
Ara
Yesil +1 avuc beyaz leblebi
Aksam
2 kasik bulgur pilavi
2 kasik tavuklu kuru fasulye
Cacik
2.5 lt su
50 dk tempolu yürüyüş
tamam canımHoş buldum:) tam kilomu bilmiyorum ama kesinlikle 80 üstüyüm. En son 83 civarındaydım. 2-3 haftadır tartılmadım ve yediklerime dikkat etmedim. Yarın sabah kesin sonucu yazarım artık.
Hoşgeldin canım:)
Benimkilerde gitmiş. Acaba buluştular mı?
Sabah sabah jillian yapıldı. Söz sözdür. Bu sabah ki dunun telafisiydi. akşam tekrar
günaydınn canım tebrik ederim sabahın 5 inde kalkıp yapmıssın bravoGunaydin kizlaaaaarrrr
Günaydınn canımGünaydın herkese hayırlı bol ekşili bir cuma olsunmalesef sabitim çok ilaç içtim ondan mı bilemedim neyse işlerimi bitirip doktora gidicem öpüldünüz
günaydın canım tamam bak sen bir kerekatilmak isterim tabi ama once yarin sabah bi bakayim nasil bisey hic yapmadim hatta videosuna bakmadim bile
Evet canim bendede oyle bence sayfalarin tamami okunsun diye yapilmistir
cok haklisin medusacimkizlar kacamaklari yaparken burdaki arkadaslari ve listeyide dusunelim olurmu
gunaydin balim
günaydınnGunaydin kizlar
Bi sabitte benden gelsin
Sabit 56.9
Kuru fasülye yememek mi gerekiyorTatlım sabit gelmenin sebebi anlaşıldı. Bulgur pilavı ve kuru fasulye olsa gerek
günaydın canımGunaydin kizlar..Yürüyüse cikiyorum. Gelince tartilirim.
Guzel sonuclar goruruz insallah..
Hoşgeldin canımİyi geceler herkese. Bende takıma katılmak istiyorum. Hemen kabul edilme olmuyor galiba. Karar defterini okudum ve kabul ediyorum.beni yapmam gerekenler hakkında yönlendirirseniz sevinirim. Yarın sabah tartılıp buraya yazarım.
Benim de gitmiş, uyuz oldumYa sayfa basindaki sayfa numaralari gitmis hepimizde ayni mi? En sondan tiklayabiliyorum inmek zorunda kaliyorum.
Canım liste paylaşımına yetisirsin değil mi?Kilo bildirimi ilk benden gelsin diyeceğim ama akşama tekrar tartılacağım. Sebep ise sabahki tartiyi beğenmedim
Ilk kilo bildirimi bildirimsiz oldu ama....
Ha bu arada 76 çıktım tartıda yani sabit. Daha düşük olması lazımdı
Ozlemcim güzel bir eksiyle gelirsin inşallahGunaydin kizlar..Yürüyüse cikiyorum. Gelince tartilirim.
Guzel sonuclar goruruz insallah..
Tebrik ederim canım takım sabitlemis sen en azından eksi gelmişsinKızlar kilom 74 100
az da olsa yavaş yavaş gidiyor ben size teşekkür ederim sizler olmasanız ben bunu basaramazdımGünaydın pisicikler
Hoşgeldin canım
Kurallarimizi okumus kabul etmissin. Kg bildirimini bekliyoruz. Bir de hedef kilon nedir?
Bize biraz kendinden bahseder misin seni tanıyalım :)
Benim de gitmiş, uyuz oldum
Canım liste paylaşımına yetisirsin değil mi?
Ozlemcim güzel bir eksiyle gelirsin inşallah
Tebrik ederim canım takım sabitlemis sen en azından eksi gelmişsin
Yok yok aradaki farkı kapatmam lazım. Senin 4. gün mü?günaydınn canım tebrik ederim sabahın 5 inde kalkıp yapmıssın bravoistersen akşam yapma bugün yaptın zaten yorabilir seni
Kuru fasülye yememek mi gerekiyor
günaydın canım
Zeynep'i okuldan 6da alıyorum. Beni yine sürüklemezse peşinde 6.10da evdeyimCanım liste paylaşımına yetisirsin değil mi?
evet bugün 4. Gün olucak sen bilirsin kendini iyi hissedersen yap tabi canım aaa aklımda bulunsun bende tartıdan önce yemiyimYok yok aradaki farkı kapatmam lazım. Senin 4. gün mü?
Kurufasulye şişkinlik yapar. Şişkinlik yapan şeyleri ben cuma ile p.tesi arası yersem yiyorum. Malum benim müzmin bir ödem sorunum var. Nedeni bulunamayan
Zeynep'i okuldan 6da alıyorum. Beni yine sürüklemezse peşinde 6.10da evdeyim
Hem buraya hemde sana cepten yazarım olmadı.
kesinlikle bende öyle düşündüm ama açıklama yapmadım sizden bekledim.Tatlım sabit gelmenin sebebi anlaşıldı. Bulgur pilavı ve kuru fasulye olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?