Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dur daha yeme bunlarin ustune artik hurma findik falan yeme yiyecen en fazla bi salata corba sebze yemegi falan olmali hala kalorililerden devam ediyosun
Yok kız yenir mi bunların üstüne tövbe tövbe:))
Ama öğlen civarı kaçamak yaptığım için acıkmaya başlamıştım 20gibi 90grm ton balıpı ve 2marul yedim, gece yatmaya yakın açılmaktan korktum

Benide kabul edermsnz
hosgeldin canim tabi

Gencler totom yeni yer goruyo sabahtan beri. Oglen ciktik evden bi yaslimizi ziyaret ettik, avmye gittik, ordan kp is cikisi aldi taziyeye gittik derken yatma vakti geldi nerdeyse.
Oglen kalktim nerdeyse, aksam bizimkilerin disarda yeme teklifini de kabul etmedim, o yuzden bi saat once yedim aksam yemegmi maalesef.
Bugunku menum:
Oglen: 1 tost, yarim greyfurt
İkindin: yarim greyfurt
Aksam: 2 yumurtali menemen, 2 dilim ekmek
Su 2bucugu gecti 3 olur. Spor yuruyus 3 saat nerdeyse

Üstad bizi ne zaman esas listeye alacaksın

Ay ne guldum Allahta senı guldursun

Ödem atıcı kür domates smoothie

Eklentiler

• 20180228_055639.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 21
Üstad bizi ne zaman esas listeye alacaksın
Deneme sürecinde en az 2 hafta geçmesi gerekiyor canım.
Senin yarın 2 haftan doluyor ama vermen gereken kg da çok az aslında. Listeye girmek de cidden sorumluluk gerektiriyor, yediklerine daha çok dikkat etmelisin :) Yani listeye girmenle mezun olman baya kısa sürer eğer istikrarlı gidersen.
Bir de liste işinde son söz kaptanın :)

500 ip atlama
1dk russian twists
1dk plank
Jillian sabah 5de. Şimdi yaparsam ödem olur diye düşündüm. Hafif spor yaptım

Olsun canım ne güzle işte inşallah kısa sürede mezun olabilirim

Tebrikler çok güzel

Tamam yarınki bildirimine göre kaptanla konuyu netleştiririz
Açıkçası bu hafta eder kaçamak yaptım, uzun zaman sonra ilk defa 50li sayılara düşünce havalara girdim resmen, hani şimdi söyleyeyim de yarın şok olmayalım, ama sor bana pişman mıyım, başımı duvarlara vurdum bugğn çok pişman oldum, hemen fit365i tekrar yükledim telefonuma spora zaten devam ediyorum 3 gündür , bol eksili günlerim olacak inşallah , en kısa zamanda mezun olucam

Geçen haftaki kilon 59.7 imiş. Eğer o kilodan fazla gelirsen listeye bu hafta almayız cok net :) çünkü takım ortalamasını düşürmüş olursun

iyi akşamlar kızlar menü paylaşıp kaçayım :)
bugün yediklerim
uyanınca
1 bardak su

sabah
1 haşlanmış yumurta
maydanoz
2 çeri domates
1 kepekli galate
yeşil çay

ara
sade filtre kahve az sütlü

öğle
1 kase vicdan çorbası

ara
2 kuru kayısı

ara
yok

akşam
2 kepçe vicdan çorbası
yarım kase yoğurt
1y.k. chia
1 y.k. zerdeçal

ara
1 d. ananas
1 aktivia
1 kupa yaseminli yeşil çay

su:3 litre
spor:7500 adım

İyi geceler herkese. Bende takıma katılmak istiyorum. Hemen kabul edilme olmuyor galiba. Karar defterini okudum ve kabul ediyorum.beni yapmam gerekenler hakkında yönlendirirseniz sevinirim. Yarın sabah tartılıp buraya yazarım.

merhaba canim hosgeldin. Hemen adapte olmussun cok guzel evet cuma ve pztsi tarti gunumuz, her aksam gunluk spor ve menu paylasiyoruz, en az 5 mesaj zorunlulugumuz var ama tabi aslolan takimcak kaynasmak.

merhaba canim hosgeldin. Hemen adapte olmussun cok guzel evet cuma ve pztsi tarti gunumuz, her aksam gunluk spor ve menu paylasiyoruz, en az 5 mesaj zorunlulugumuz var ama tabi aslolan takimcak kaynasmak.
hoş buldum :)) dünden beri inceleme yapıyordum. Daha önce 2 defa farklı zamanlarda yüksek rakamlarda kilolar verdim. Ama bazı durumlardan dolayı geri aldım. Şimdi tekrar motivasyonumu sağlayıp kilo vermek istiyorum. Paylaşım ve destek içerisinde olmak iyi gelecek bana da . O zaman sabahtan tartılıp bildiririm. İyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…