- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #276.441
Herbalufe ise yariyomuKahvaltı
yarım omlet
iki bardak şekersiz çay
bir parça peynir
Yarım turp
1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi
Ara
2 kupa bıtkı cayı
Oglen
1peynırlı poğaça
2bardak skersız çay
Aksam
Herbal shake
2litre uzerı sıvı
45 dk
45dk
Eliptik
Ya arkadaşlar bu listenin hali ne Allah aşkına?
Hepiniz fazla kiloları verdiniz de korumaya mı aldınız?
Lütfedip 2 gr veririm diye ödünüz kopmuş
Yağlarınızla mutlu mesut yaşayı e mi
canim verdik dun gece yazmistim ama istersen onceki sayfalara bi bakBana niye cevap vermiyrsnz
bende son 3 haftadir eksiliyorum verdigimui hep aldim oncesinde. Benim icin onemli olan tempoyu devam ettirmek 100gr bile olsa verdim mi verdim demeyeIste aynen genel sorun bu ama sen duzenını oturtman gerekıyor bende cabalıyorum haftanın en az 3 4 gunu yapmaya calışıcam bundan sonrada
Herbalufe ise yariyomu
Yakınımda duzenlı kullanıp faydasını gorenler var ama ben duzenlı kullanmıyorum aksamları hafıf gecırmek ıcın tercıh edıyorum.maksat kalorıyı az tutmak oncekı ay esımın yengesı yaptı 1ayda7kg verdı ama duzene oturtup sporla desteklemek lazım keserken de gün gün hafta hafta azaltarak kesmek lazım ki vücuduna kendine alıştırırsın ama bıraktıktan sonra tekrar yeme alışkanlığı değişirse tekrar aynı kilolar alınıyor her zaman olduğu gibiHerbalufe ise yariyomu
12 ile 1 arasi bazen geciyor ama bu hafta genelde boyleydi bir iki gun 2 civari yattim Bugun sabah esime kahvalti hazirlamak icin 6 da kalktigimda midem kaziniyorduEvdekiler isten gec geliyor mecbur onlari bekliyorum, kv yemegi gec pisiriyor onlarin gelisine
Ya istikrarim olsun gramina cok takilmiyorum artik, 300 500 diye diye bitecekler insaallah
Yaa maasallahh gece kacta uyuyorsun?
yavrum yaa sende miii
Bi tartilsaydin carsambadan bugune vermissindir kesin
ben hem yemegi gec yiyorum hem yemekten sonra da ara yapiyorum12 ile 1 arasi bazen geciyor ama bu hafta genelde boyleydi bir iki gun 2 civari yattim Bugun sabah esime kahvalti hazirlamak icin 6 da kalktigimda midem kaziniyordu
Canim acikiyorsan tarcinli sut ic veya yogurt ye ama baska seyler yedigin zaman kilo veremiyorsunben hem yemegi gec yiyorum hem yemekten sonra da ara yapiyorumbari ara yapmayim ben
Ben dun aksam esim gec geldigi icin 7 de yedim 1 de yatana kadar da sadece yesilcay ve bir kahve ictim ve suu tabiki bu hafta cogunluk 3 lt ydi tum ictigim iceceklerle 5 litreye yaklasmistir sivi alimiben hem yemegi gec yiyorum hem yemekten sonra da ara yapiyorumbari ara yapmayim ben
Görmedim yanıtını rica etsem ne söylediğini tekrar yazarmisinCanım sana dün cevap yazmıştım once ona bi yanıt alabilir miyim?
Canım en son mesajımızdan sonra geçmişi okuma zorunluluğumuz var.Bu şekilde sana söylenen şeyleri kaçırmazsın.Ayrıca ördekcim senin mesajını alıntılayarak sormuş sorusunu sağ üst köşedeki bildirim kısmından da takip edebilirsinGörmedim yanıtını rica etsem ne söylediğini tekrar yazarmisin
Teşekkürler şimdi gördüm sabah tan beri bakıyorum bende kolayı varmisCanım en son mesajımızdan sonra geçmişi okuma zorunluluğumuz var.Bu şekilde sana söylenen şeyleri kaçırmazsın.Ayrıca ördekcim senin mesajını alıntılayarak sormuş sorusunu sağ üst köşedeki bildirim kısmından da takip edebilirsin
verirsin canım yeterki isteHerkese günaydın. Tek tek alıntılama yapamadım kusura bakmayın. Sabah tartıldım ve 86 kilo olmuşumilk hedefim 70 kilo. 36 yaşındayım. Bir kere diyetisyen yardımıyla 17 kilo vermiştim. En son 1.5 yıl öncede Karatay beslenmesiyle 23 kilo vermiştim. Maalesef o dönemde kürtaj olmak zorunda kaldım ve psikolojim ve düzenim bozuldu. O sırada kilolar geri geldi. Geçen ay tüp bebek denedim bir kere olmadı. Uzun oldu biraz ama umarım kısa sürede toparlarım. Yapacağıma inanıyorum,sizinde desteğinizle
O karar spora hiç mi gitmemişBen de ancak sabit gelebildim.
Bencedeeebu hafta takım çok fenalarda
Ben pazartesi 57.9 dum
Bugun 55.6.
canım tebrik ederim valla bravo 1 aylık değişim programı 17 gün diyeti nette varmıSen benim mesajlari okumuyor musun
1 aylik degisim programi dedim 17 gun diyeti dedim
Ustune ekte arada paylastigim gibi yuruyus + spor yaptim evdede hic isim bitmiyor kucuk cocukla sonuc bu darisi basiniza cnm ben bosuna mi kiziyorum size onj yemeyin bunu yemeyin diye
bende içemiyorum canımYaa su kefiri bir ben mi içemiyorum
1 aylik degisim benim uyguladigim cnm 17 gun diyeti nette var bakabilirsinverirsin canım yeterki iste
O karar spora hiç mi gitmemiş
Bencedeee
canım tebrik ederim valla bravo 1 aylık değişim programı 17 gün diyeti nette varmı
bende içemiyorum canım
Şu demek istemis cnm kefirSukefiri nedir
Hosbulduk canmŞu demek istemis cnm kefir
Bu arada hosgeldin
Canım geçen sene de bizim takıma bikaç yazmışsın sonra kaybolmuşsun ortalardan.Adım zehra 20 yaşındayım 82 kiloyum 1 bucuk senelik evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?