- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #276.461
Ya arkadaşlar bu listenin hali ne Allah aşkına?
Hepiniz fazla kiloları verdiniz de korumaya mı aldınız?
Lütfedip 2 gr veririm diye ödünüz kopmuş
Yağlarınızla mutlu mesut yaşayı e mi
İşte bunun içinde böyle şeylerle değil sağlıklı beslenerek porsiyon ve öğün kontrolü yaparak kilo vermek lazım.Yakınımda duzenlı kullanıp faydasını gorenler var ama ben duzenlı kullanmıyorum aksamları hafıf gecırmek ıcın tercıh edıyorum.maksat kalorıyı az tutmak oncekı ay esımın yengesı yaptı 1ayda7kg verdı ama duzene oturtup sporla desteklemek lazım keserken de gün gün hafta hafta azaltarak kesmek lazım ki vücuduna kendine alıştırırsın ama bıraktıktan sonra tekrar yeme alışkanlığı değişirse tekrar aynı kilolar alınıyor her zaman olduğu gibi
denicem canım bu akşaamdan itibaren bakalım cumaya nasıl bir sonuç çıkıcak akşam yemeklerine savaş açıyorumHakikaten cok etkili canan karatayın kitabındada aynısını anlatıyor lesitin hormonu diye bir şeyden bahsediyor vücut uyumadan 4 saat önce yemeği kesersek uyuduğumuzda bu lesitin hormonu çalışıyormuş örnek vereyim Ben akşam yedide önümü kestim 11 de uyudum �şte o zaman bu lesitin hormonu çalışıyor uyuduğumda sabah kalkana kadar yaklaşık 700 kaloriye kadar vücut yakmış oluyor Aslında yattığımız yerde kilo vermiş oluyoruz
okudum canım anca bakabildim arkanızdayım geliyorum şimdi nettende araştırıcam 17 gün listesiniSen benim mesajlari okumuyor musun
1 aylik degisim programi dedim 17 gun diyeti dedim
Ustune ekte arada paylastigim gibi yuruyus + spor yaptim evdede hic isim bitmiyor kucuk cocukla sonuc bu darisi basiniza cnm ben bosuna mi kiziyorum size onj yemeyin bunu yemeyin diye
bak seeeeennnn 300gr bende senden daha çok bekliyordum***5. Takım 559. Etap***
lydznp (76/) sabit
bluedolphin (86,3/)
prensesss016 (56,9/) sabit
besbb9 (74,6/74,1/0,5/%0,67)
gben (67,9/67,6/0,3/%0,44)
esd_04 (86,1/)
moni (80,4/)
nilsub (80,5/) sabit
0zlem (75,6/) sabit
wendigo (69,8/)
balpamuk (63,3/)
5. Takım Ortalaması: %
***Denemedeki Üyeler***
morrigann (59,6/) Yeni üye Baş. Kilosu: 60,3 Baş. Tar: 10.02.2018 Hedef: 52
evlaefe (73,3/) Yeni üye Baş. Kilosu: 74,1 Baş. Tar: 20.02.2018 Hedef: 65
beyazinci(59,7/) sabit Yeni üye Baş. Kilosu: 60,6 Baş. Tar: 16.02.2018 Hedef: 55
***İzindeki Üyeler***
toplight (73/) 514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı (21 nisan 2017)
fancynancy (79,8/) 534. etapta 71,4 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı (08 eylül 2017)
***Mezun Olan Aktif Üyeler***
morordek (61,7/61/0,7/%1,13) Mezun olan üye (459. etap 01 nisan 2016)
servey (67,3/) Mezun olan üye (551. etap 05 ocak 2018 de 65,7 kg ile)
inatettimolacak (60/) Mezun olan üye (551. etap 05 ocak 2018 de 60 kg ile)
dennisgo (59,8/) Mezun olan üye (542. etap 03 kasım 2017 de 59,8 kg ile)
medusa38 (57,9/55,6/2,3/%3,97) Mezun olan üye (504. etap 10 şubat 2017 de 51,5 kg ile)
kaanin annesi (62/) Mezun olan üye (542. etap 03 kasım 2017 de 53,7 kg ile) hamiş
senin kızlara kastınmı var
süper bende yapıcamBen bu hafta dun haric 16:30-17:30 arasi aksam yemegi yedim o saattenn sonrada kefir ve kahve ictim
oh be yenilmedim en azından berabereArkadaşlar bugünkü kilom 63.3.Uzun aradan sonra sabit gelince moralim bozuldu ama regl dönemindeyim normal sanırım böyle olması. Acayip şişkin hissediyorum zaten.
hoşgeldin taze gelincik ayyy yaşında 20Adım zehra 20 yaşındayım 82 kiloyum 1 bucuk senelik evliyim
aynen ben hazırda bir şeyim olmadığı zaman kullanıyorum ama hazırda bir şeyin varsa düşük kalorili Hemen onu hazırlıyorum onu tüketiyorum aynı hesaba geliyor zaten bu da katılıyorum her zaman doğada bulunan şeylere doğadaki gibi sağlıklı tüketmekten yanayım
İşte bunun içinde böyle şeylerle değil sağlıklı beslenerek porsiyon ve öğün kontrolü yaparak kilo vermek lazım.
Hosbuldumdenicem canım bu akşaamdan itibaren bakalım cumaya nasıl bir sonuç çıkıcak akşam yemeklerine savaş açıyorum
okudum canım anca bakabildim arkanızdayım geliyorum şimdi nettende araştırıcam 17 gün listesini
bak seeeeennnn 300gr bende senden daha çok bekliyordum
senin kızlara kastınmı var
süper bende yapıcam
oh be yenilmedim en azından berabere
hoşgeldin taze gelincik ayyy yaşında 20
Cnm gel gel gitme su an kac kilosunKızlar ben daha önce katılmıştım. Ama zaman ayıramamıştım. Baktım tek başına hiç olmuyor. Tekrar dönmek istiyorum. Listede değildim zaten. Deneme sürecindeydim. Tekrar deneme sürecine başlayabilir miyim acaba.
Eger üye sayınız fazlaysa kk ya katılmak isteyenlete yazabilirim .
canımsın yaaa negüzel yamışsın gerçekten diyetisyene bile gerek yok bunları yapsa herkes kimsenin kilo derdi olmaz tek sorun dengelemek ve kaçamağı kaçamakla sürdürmemek süpersin medusacımArkadaslar
Daha once bircok diyeti incelemis ve uygulamis biri olarak soyluyorum
Sok diyetlerden de daha kotusu hazir gida cay ve haplarla zayiflamaktir.
Oyle bir duzen oturtun ki yasam tarziniz olabilsin
Bir listeyi uygulamadan once bu benim yasam tarzim olabilir mi uygulayabilir miyim seklinde dusunun eger sadece bir haftalik uygulayacaksaniz hayatiniza almayin cunku birakinca kilolar fazlasiyla geri gelir
Saglikli beslenmenin formulu cok acik aslinda
Oncelikle paketli gidalardan uzak duralim
Mevsiminde sebze meyve alalim
Sabahlari
Peynir yesillik yumurta omlet zeytin ve dayanamiyorsak bir dilim ekmekle kahvalti yapabiliriz Kahvalti oncesinde ben bir bardak limonlu bir bardak normal su iciyorum
Ogle
En cok kaloriyi alacaniz ogun olabilir
Protein tercihiniz bu ogunde olursa aksam sebze yiyebilirsiniz
Haftada bir iki kez baklagil yiyebilirsiniz
İllaki makarna yiyecekseniz sossuz ve mumkunse kepekli tam bugdayli olanlardan olsun
Paket diyetli urunleri mutfagimiza almayalim
Yogurt ve ya salata mutlaka ogunun yaninda olsun
Ara ogun
Yapanlar icin meyve tercihmizse gunduz yemeye dikkat edelim
2 meyveyi gecmeyelim
Ayva kivi kuru kayisi yesil elma armut
Olabilir
Tarcinli sut kahve yaninda 1 tarcinli hurma cig kuruyemisler
Ayran kefir yada hafif bir smothie tercihimiz olabilir
Aksam
En hafif ogunumuz olmali
Et balik tavuk olculu
Buyuk bir porsiyon sebze yemegi
Yaninda salata yogurt tercih edilebilir
Gun icinde mutlaka yesilcay 2 bardak icmeye calisin
Yeni baslayanlar 45 dakika yuruyus ve disari cikamayanlarda evde yapilabilenleri yapsin
Suyu da 3 lt civari tuketmeye calisalim
Elimizde mucize listeler olmasina gerek yok bunlari yaptiginizda haftada 1 kilo civari gidecektir zaten
Caniniz odulmu istiyor hafta arasi degilde cuma yiyin mesela bir cesit olsun butun gun odul yapmayin kendinize hedeflee koyun
Ve en onemlisi tokezlesenizde asla vazgecmeyin en onemlisi hee kosulda yola devam etmektir .Yolunuz acik olsun
hoşgeldin kaptanım evine evet bu hafta dökülmüşüz benden söz haftaya çok iyi vermiş gelicemKizlar ankaradayim sonunda yorulmusum 1 gun icinde bodrum yatagan milas mugla aydin veizmir uzerinden ankara gozlerim kapaniyor simdi eve gidip biraz dinleneyim cocuklar gelene kadar firsat olursa ilerleyen saatlerde gelirim
Bu arada bu sabitlerle isimiz var buna bir cozum bulmamiz lazim
Kız naptın çözüldü mü sıkıntı ne dedi doktor?Selam kızlar ara ara okudum ama cevaplayamadim eve girdim kahve yapıp geliyorum midem çok bulanıyor yaaabirde zencefilli çay içeyim
Aldı bakalım önümüzdeki ay kontrole çağırdı simir testi yapıldı sonuçları daha çıkmamış biraz dinlen 2 ay geçsin yeniden takalim dedi geldim işte ama ağrım var halaKız naptın çözüldü mü sıkıntı ne dedi doktor?
Sağol canım hadi kahve yapta içelim eve girdim kahve yapacağım diye daha evin içinde dolaniyorumGecmis olsun nilsubcum
Bende bir sıkıntı yokOrtim sende sabit cikmissinn skandalll
Ozge ge lmisss nerelerdesin yazsana takimina daaa.
Yeni gelenler hosgelmiiiss
Alinti yapamiyorum emoji koyamiyprum kisi etiketleyemiyorum bi bende mi boyle acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?