Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu arada uzun zaman sonra birşeyler yemeyi reddetmek bana çok iyi geldi. Eski halimi özlemişim. Özgüvenim yerine geldi. Mesela şu anda komşunun getirdiği sütlaç dolapta duruyor. Eşim yemezse çöpe dökeceğim.ben şuna inanıyorum: insanın yedikçe yiyesi, yemedikçe yemeyesi geliyor. En azından benim öyle

Karatay tarzı beslenme ile mi devam edeceksin yoluna?

2 kase kısır çok değil mi?

Akşam yoğurt mu yesen acaba?
Evet bence de fazla oldu ama misafirlikteydim. Onu yiyip doymasam diğerlerinden yemekten korktum. Kısır beni tıkadığı için şu an hiçbirşey yiyemem. Karatay’da zaman ayarı var. Sonra yersem zaman ayarını bozmuş olurum. Bugünlük böyle oldu.evet daha öncede Karatay yaptım yine Karatay yapacağım.

menun güzel ama kisir 1 kase olsa fena olmazdi aksam yemicez die gunduzde salmamak gerekir. Spor ekle canim diyetine sporsuz bu is cok zor
Bence de kısır fazla oldu. Aslında akşam yemeyeyim diye kısırı çok yemedim. Misafirlikteydim ve bana göre geç saatte yedim. Yani çok açtım. Başka birşey yemeyeyim diye kısıra yüklendim. Yarından itibaren düzene sokacağım. Bu arada ben Karatay yapıyorum. Aslında karataya göre akşam geç saatte yenilmiyor zaten. Yarında en geç 4.30-5 gibi akşam yemeğimi yiyeceğim mesela. Yani 2 öğün yapacağım.

Maşallah hayırlı olsun bebişiniz. Bu ilk denememdi. Olmazsa 2-3 defa daha denemeyi düşünüyoruz. Kısmet bakalım.

Sağol canım. Aslında çok genç değilim, Aralık’ta 37 ye gireceğim ama ben hala 36 diyorum

Ay ben seni 20’lik bi Üyemizle karıştırdım

Gençsin ama anne olmak için tam zamanı

İçime ikiz olacak gibi geldi 1 kız 1 oğlan. Mis gibi sağlıkla gelsin de

Ay ben seni 20’lik bi Üyemizle karıştırdım

Gençsin ama anne olmak için tam zamanı

İçime ikiz olacak gibi geldi 1 kız 1 oğlan. Mis gibi sağlıkla gelsin de
Tahmin ettim o arkadaşla karıştırdığını Sağlıklısı olsunda ikizde gözüm yok. Olursa da kısmet tabi. 1 tane olsun bizim olsun

bende bu hafta 5 tsn sonra bisey yemicem yani isten gelince yemek yok bakalim sonuclarimiz nasil olucak

Maşallah hayırlı olsun bebişiniz. Bu ilk denememdi. Olmazsa 2-3 defa daha denemeyi düşünüyoruz. Kısmet bakalım.
sagol canim Rabbim gonlune gore versin

Sağol canım hadi kahve yapta içelim eve girdim kahve yapacağım diye daha evin içinde dolaniyorum
ay yapmam mii ben kahve sanaa. Yemek sonrasi kahven benden olsun birlikte icelimm
Bende bir sıkıntı yok
galiba telefonumdan oldu hafizasi doldu uyari verip duruyor ama bilg basina oturup temizleyemedim fotolari aktaramadim.
katiliyorum (
kendimi cok kotu hissediyorum
ah mq1111111edusacim insaallah
Geçmiş olsun tekrar canım. Geçecek inşallah

Kız benim gözüm kulağım hep burda. Accık kardiş takıma yardım edeyim didim
arada kendi takimina da geel :)
45 dk olmuş daha devam ediyorum 11 kişi liste 11 kişi liste dışı ama 3-5 kişi aktif.
ya biz yine disardaydik cok ozur diliyorum
Hiç umudum yok.

Bu hafta son şans veriyorum kendime. Yoksa bende yokum.
yok artikk boyle konusma neden boyle dusunuyorsunn kurtaririiz
haydaa herkes yari yolda birakip kacmaya hevesliymis yapmayinn
Çok teşekkür ederim. Stres yapmamak çok zor ama eskiye nazaran baya toparladım kendimi. Sıradaki tüp bebek denemesini bekliyorum bakalım o arada da biraz zayıflayayım dedim.
canim Allah kucagina saglikla versin en kisa zamanda insaallah
Allah yardimciniz olsun canim sabir versin

Bende menu yazayimmi
Sabah ogle bir oldu gec vakit olunca 2 ogun yaptim
Sabah
Sucuklu yumurta ben uzerine biraz da rendelenmis kasar koydum bugunun odulu bu oldu
Bir dilim kepek ekmegi birkac tane zeytin
Ara
Kahve
Ara
Yesil elma
Aksam 6
Mercimek corbasi yagsiz
1 kucuk dilim kepek ekmek
Kereviz salatasi
Su 2.5 lt
Spor yuruyus yok bugun yarin ins yolculukta var
Gece 30 dakika yaparim egzersiz

bende bu hafta 5 tsn sonra bisey yemicem yani isten gelince yemek yok bakalim sonuclarimiz nasil olucak

sagol canim Rabbim gonlune gore versin
Akşam yemeği erken bırakmak kesinlikle çok işe yarıyor. Ama ayarını iyi yapıp motive olmak lazım. Yoksa bu sefer geç saatte acıkma olabiliyor. Ben sürekli sıvı alımıyla akşam boşluğunu dolduruyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…