- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #276.501
Evet bence de fazla oldu ama misafirlikteydim. Onu yiyip doymasam diğerlerinden yemekten korktum. Kısır beni tıkadığı için şu an hiçbirşey yiyemem. Karatay’da zaman ayarı var. Sonra yersem zaman ayarını bozmuş olurum. Bugünlük böyle oldu.evet daha öncede Karatay yaptım yine Karatay yapacağım.Karatay tarzı beslenme ile mi devam edeceksin yoluna?
2 kase kısır çok değil mi?
Akşam yoğurt mu yesen acaba?
Bence de kısır fazla oldu. Aslında akşam yemeyeyim diye kısırı çok yemedim. Misafirlikteydim ve bana göre geç saatte yedim. Yani çok açtım. Başka birşey yemeyeyim diye kısıra yüklendim. Yarından itibaren düzene sokacağım. Bu arada ben Karatay yapıyorum. Aslında karataya göre akşam geç saatte yenilmiyor zaten. Yarında en geç 4.30-5 gibi akşam yemeğimi yiyeceğim mesela. Yani 2 öğün yapacağım.menun güzel ama kisir 1 kase olsa fena olmazdi aksam yemicez die gunduzde salmamak gerekir. Spor ekle canim diyetine sporsuz bu is cok zor
Maşallah hayırlı olsun bebişiniz. Bu ilk denememdi. Olmazsa 2-3 defa daha denemeyi düşünüyoruz. Kısmet bakalım.tüp bebek denemelerini sakin birakma canim pes etme benim abimlerinde 3. Denemesinde olduki artik pes etmislerdi ve dondurduklari embriyolari artik çöpe atmalarini soylemek artik denemeyeceklerini soylemek icin gitmislerdi doktora hatta yengem tek basina gitmişti. 1 tek embriyolari kalmisti sağlam ve doktor son bir kez deneyelim dedi ve oldu cok şükür hemde doktor hicbir ucret almadan sirf denemek icin yapmıştı. Simsi 5 aylik oldu bile oğlumuz. Sana umut olsun diye yazdım Allahin rahmeti bol sakin pes etme
Maşallah hayırlı olsun bebişiniz. Bu ilk denememdi. Olmazsa 2-3 defa daha denemeyi düşünüyoruz. Kısmet bakalım.
Sağol canım. Aslında çok genç değilim, Aralık’ta 37 ye gireceğim ama ben hala 36 diyorumCanım allahım tez zamanda versin. Gerçi çok gençsin daha ama.
Sağol canım. Aslında çok genç değilim, Aralık’ta 37 ye gireceğim ama ben hala 36 diyorum
Tahmin ettim o arkadaşla karıştırdığınıAy ben seni 20’lik bi Üyemizle karıştırdım
Gençsin ama anne olmak için tam zamanı
İçime ikiz olacak gibi geldi 1 kız 1 oğlan. Mis gibi sağlıkla gelsin de
bende bu hafta 5 tsn sonra bisey yemicem yani isten gelince yemek yok bakalim sonuclarimiz nasil olucakBence de kısır fazla oldu. Aslında akşam yemeyeyim diye kısırı çok yemedim. Misafirlikteydim ve bana göre geç saatte yedim. Yani çok açtım. Başka birşey yemeyeyim diye kısıra yüklendim. Yarından itibaren düzene sokacağım. Bu arada ben Karatay yapıyorum. Aslında karataya göre akşam geç saatte yenilmiyor zaten. Yarında en geç 4.30-5 gibi akşam yemeğimi yiyeceğim mese6la. Yani 2 öğün yapacağım.
sagol canim Rabbim gonlune gore versinMaşallah hayırlı olsun bebişiniz. Bu ilk denememdi. Olmazsa 2-3 defa daha denemeyi düşünüyoruz. Kısmet bakalım.
ay yapmam mii ben kahve sanaa. Yemek sonrasi kahven benden olsun birlikte icelimmSağol canım hadi kahve yapta içelim eve girdim kahve yapacağım diye daha evin içinde dolaniyorum
galiba telefonumdan oldu hafizasi doldu uyari verip duruyor ama bilg basina oturup temizleyemedim fotolari aktaramadim.Bende bir sıkıntı yok
katiliyorumkızlar durumun vehametinin farkında mısınız?
birbirimizi kötü etkiliyoruz bence.
herkes sabit, poğaçalar börekler pastalar kek istiyorum diyenler..
bu yüzdeyle sonuncuyuz, hayatta da yarışta da. en başta da kendim.
kendimi cok kotu hissediyorumSİZ DE BU ARADA AŞAĞIDAKİ LİSTENİN HALİNE BAKIP BİRAZCIK DÜŞÜNÜN BAKALIM NEREDE YANLIŞ YAPTIĞINIZI!
***5. Takım 559. Etap***
lydznp (76/) sabit
bluedolphin (86,3/) sabit
prensesss016 (56,9/) sabit
besbb9 (74,6/74,1/0,5/%0,67)
gben (67,9/67,6/0,3/%0,44)
esd_04 (86,1/86/0,1/%0,12) kendi isteğiyle ayrıldı
moni (80,4/80,5/-0,1/-%0,12)
nilsub (80,5/) sabit
0zlem (75,6/) sabit
wendigo (69,8) sabit
balpamuk (63,3/) sabit
5. Takım Ortalaması: %0,100
***Denemedeki Üyeler***
morrigann (59,6/) Yeni üye Baş. Kilosu: 60,3 Baş. Tar: 10.02.2018 Hedef: 52
evlaefe (73,3/72,9/0,4/%0,55) Yeni üye Baş. Kilosu: 74,1 Baş. Tar: 20.02.2018 Hedef: 65
beyazinci(59,7/) sabit Yeni üye Baş. Kilosu: 60,6 Baş. Tar: 16.02.2018 Hedef: 55
***İzindeki Üyeler***
toplight (73/) 514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı (21 nisan 2017)
fancynancy (79,8/) 534. etapta 71,4 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı (08 eylül 2017)
***Mezun Olan Aktif Üyeler***
morordek (61,7/61/0,7/%1,13) Mezun olan üye (459. etap 01 nisan 2016)
servey (67,3/) Mezun olan üye (551. etap 05 ocak 2018 de 65,7 kg ile)
inatettimolacak (60/) Mezun olan üye (551. etap 05 ocak 2018 de 60 kg ile)
dennisgo (59,8/) Mezun olan üye (542. etap 03 kasım 2017 de 59,8 kg ile)
medusa38 (57,9/55,6/2,3/%3,97) Mezun olan üye (504. etap 10 şubat 2017 de 51,5 kg ile)
kaanin annesi (62/) Mezun olan üye (542. etap 03 kasım 2017 de 53,7 kg ile) hamiş
ah mq1111111edusacim insaallahBende odul yemedim canim oglene dogru yaptim kahvaltimi evlik sucuklu yumurta ve kepek ekmegi yedim sadece bide kahve ictim esimle cocuklar cig kofte yedi az once tadina bile bakmadim
Aksamda mercimek corbasi ve dun yapamadigim kereviz salatasini yapacagim
Evdekilerde makarna yiyecek ama ben catal bile surmem
Sen haftaici dikkat ediyordun belkide plato donemindesin insallah hep beraber yeniden guzel eksiler gelecek takimda
arada kendi takimina da geel :)Geçmiş olsun tekrar canım. Geçecek inşallah
Kız benim gözüm kulağım hep burda. Accık kardiş takıma yardım edeyim didim
ya biz yine disardaydik cok ozur diliyorum45 dk olmuş daha devam ediyorum 11 kişi liste 11 kişi liste dışı ama 3-5 kişi aktif.
yok artikk boyle konusma neden boyle dusunuyorsunn kurtaririizHiç umudum yok.
Bu hafta son şans veriyorum kendime. Yoksa bende yokum.
haydaa herkes yari yolda birakip kacmaya hevesliymisçok haklısın canım bunu ben geçen hafta yazmıştım buraya birbirimize karşı fazla anlayışlıyız kızmak menüleri değerlendirmek yok herkes bikereden bişey olmaz havasında bugüne kadar öyle olduğumuz için burdayız ve biz malesef ben dahil burda böyle kalmaya mahkumuz. eğer haftayada sonucum değişmezse bende kendi isteğimle ayrılıcam çünkü gerçekten buraya motive olmak için gelmiştik ama resmen birbirimizi yoldan çıkartıyoruz gibi bi hava varyarışlarda güm hayırlısı artık haftaya ne diyelim toparlanmamız gerek acil cezalar falan vermeliyiz menülerdeki her kaçamağa
canim Allah kucagina saglikla versin en kisa zamanda insaallahÇok teşekkür ederim. Stres yapmamak çok zor ama eskiye nazaran baya toparladım kendimi. Sıradaki tüp bebek denemesini bekliyorum bakalım o arada da biraz zayıflayayım dedim.
Allah yardimciniz olsun canim sabir versinMaşallah hayırlı olsun bebişiniz. Bu ilk denememdi. Olmazsa 2-3 defa daha denemeyi düşünüyoruz. Kısmet bakalım.
Bence bu tabloda kötü hissetmesi gereken sen değilsinkendimi cok kotu hissediyorum
Bugünkü kilom 86.S Suzi1704 Z Zynpelf38 @Zehra2345
arkadaşlar kusura bakmayın önceden yazdıysanız sizden aşağıdaki bilgileri yeniden yazmanızı rica edeceğim, not almamışım.
Bugünkü kilonuz:
Hedef kilonuz:
Akşam yemeği erken bırakmak kesinlikle çok işe yarıyor. Ama ayarını iyi yapıp motive olmak lazım. Yoksa bu sefer geç saatte acıkma olabiliyor. Ben sürekli sıvı alımıyla akşam boşluğunu dolduruyordum.bende bu hafta 5 tsn sonra bisey yemicem yani isten gelince yemek yok bakalim sonuclarimiz nasil olucak
sagol canim Rabbim gonlune gore versin
Kim o ya :)prensesss016 bizim takimda gecwn yil bir arkadas vardi aksami 4-4:30 arasi yiyerek 20 kg vermisti simdi gecen ay anne oldu
Onu etiketleyim dedim beceremedim kkdan gittimi tamamen ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?