- 18 Ağustos 2008
- 1.519
- 4.559
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #276.741
ceza geldiyse hemen yapalimmm yurudum ile zaten sayilir miPeki o zaman sen kendi menülerini kendin daha iyi biliyorsun, cezanı da kendin kesersin karışmıyorum.
Dondurmaya bir 30 dk yürüyüş daha ceza geliyordu :)
Evet kaptanım kesiyorum kafama göre. Ama halen inatla menü bildirmeyenler var. Onları ne yapacağım bilmiyorum. Ceza gelecek yazılmayan menülere de ama menü yazın dememe rağmen yazmayanlar kestiğim cezayı dikkate alırlar mı bilmiyorum. Takımın bence genel sıkıntısı o zaten. Pek dikkate alınmıyor söylenenler.
bence ekstrem bir sey uyguluyorsun kesmeye gerek yok, ama ben daha vermedim sen verdin bisi diyemiyorjmGunaydin kizlar
Sifir kacamakli bi hafta diligorum hepimize ve ben bu hafta aksam yemeklerini kesiyorum bakalim sonuc ne olacak. Hafta sonuda 2 öğün yedim.
canim detok suyu odemim icin ama kilo vermem icin degisik yontemler denemem sart mezun olup sabitlemek istiyorum artik bukadar yakladmisken birakmakta istemiyorum hazir bu hafta aksamlari kocis yok ikindi arasindan sonra kesmek en iyisi gunaydinceza geldiyse hemen yapalimmm yurudum ile zaten sayilir mi
bence ekstrem bir sey uyguluyorsun kesmeye gerek yok, ama ben daha vermedim sen verdin bisi diyemiyorjm
gunaydin canim supersinGünaydın herkesecuma günü 86 kiloydum, bu sabah 85.5 tabi henüz devede kulak bu rakam ama başlangıç en azından
Günaydınlar herkese mutlu haftalar.
Mutlu olmak ićin ölçülü yiyelim.
Mutsuz olma azimli ol canm ben 4 5 sene once 90lara yanasmıstım kızımın dogumundan sonra azmettim basardım simdi daha da zayıflayacagım
offf bende esimin gelisine fistik olurum diyordum ama nerdeee
bence diyetisyene gitmelisin. Ben dusunuyorum ciddi ciddi.
500gr hedeffff kimler tutturacak bu haftaaa
canim ayni durumlar tum elbiseleeim kucuk beden. Resmen 2 senedir sadece pantolon giyiyorum nerdeyse. Eteklerimi ozledim.
ben yurudum yarim saatimiiii.
yavrum hayirli olue insaallah. drna veya eczaciniza sorabilirsin bence oblar bilirler.
vuhuuuuu aramizda ne cevherler varr
bence diyetisyenin verdigini kafana gore azaltarak yanlis yapiyorsun
Diyetisyen nilay kececinin tum instagramini karistirdim fotolar, yorumlar. Oglenle ikindin arasina 2 araogun yapmak lazim ozellikle bolgesel zayiflama icin diyor. Vardir diyetisyeninin bir bildigi
icindeki malz oden attığını biliyorum evdede vardi kafama göre koydum bütün gün 3 litre suyu bitirdim ama tartiya çıkamadığım için attimmi bilmiyorum aynisini yanimada koydum bugunde icicem yarin sabaha anlarim ise yaramismi artik
ben varim canim herturlu yeterki spor olsun
canim bence senin motivasyondan ziyade sabra ihtiyacin var. Bence biraz sabirsizlik yapiyorsun. Hemencecik gitsin istiyorsun kilolar ama diyette sabir cok onemli. Hic birakmadan yola devam et. Evet burasi cokm otive edici bigun biraksan buraya bakinca tekrar azimleniyorsun once sabir gerisi gor bak nasil gelicek
Tebrik ederim kizlar
vavvvvv gben geliyor
gunaydin kaptanim malesef bu sabah ise gec kaldim uyuya kalmışım tarti aklima bile gelmedi yarin sabah tartilip yazarim olurmu
teşekkür ederim ördekimIlk 10'a girenmoni ve @lydznp'i tebrik ediyorum. Daha çok eksiler görün inşallah
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...m-kac-kilo-verdi.246132/page-13#post-55106978
Evet menü yazmayanların cezaları daha fazla olacak. Tabi ciddiye alıp yaparlarsaBence menü yazmayana da menü yazmadı cezası kes. Artık nasıl bir meyüyse yazılmıyor bile. böyle menüye ceza 100ip, 30dk yürüyüş bile az bence
30 dk olduysa sayılır :) ama bugünkü normal sporunu da yapman lazım :) Yani 30 dk'dan fazla yürümelisin, cezalar ekstraceza geldiyse hemen yapalimmm yurudum ile zaten sayilir mi
Yazarsan cezan menüne göre değişirSelam hanımlar mutlu haftamız olsun.
kuzum aklımda, müsait olamadım bi türlü, yazarım ama istiyosan cezamı da yapayım.
6 tane sigara böreğiyle kilo verilmiyor canım. Üstelik 2 dilim ekmek de var.Kahvaltı 6 tane sigara böreği peynir 1 dilim 4 zeytin 3 bardak çay 2 dilim ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?