- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #276.961
İviitttttkızarmış yumurtaaaaaaa
Bebeyimmmm ve @wendigo dünürüm. Acık minnacık yağla minnacık tavamda arkalı önlü pişiriyorum.Offfff
Ya nasıl kızartıyorsun böyle yumurtaları, tarif ver, sır ver bi gün ben de evde yapıcam. Hastasıyız
Onun da bir dezavantajı var tarçın çubuğu fazla kaldığımda çok acı yapıyor suyukızlar bende sizden gördüm kendime su yaptım içine maydanoz yeşil elma tarçın limon koydum
ooohhh afiyet olsun süper gözüküyor salata
iyi yapmışsın canım afiyet olsunkızlar bende sizden gördüm kendime su yaptım içine maydanoz yeşil elma tarçın limon koydum
Sagol cnmooohhh afiyet olsun süper gözüküyor salata
iyi yapmışsın canım afiyet olsun
Afiyet olsun
Çok güzel atar. Vicdan çorbası yap yemeğini yap sınırsız sınırsız ye. doyana kadar. Acayip bağırsak çalıştırıyor hemde.Ayyyy ben 2 kilo kabak aldimmm kabak detoksu yapcam diyeee. Tamam onla atarim odemii
canım sen akşama o pilavı yeme boşver onun yerine 1 dilim kepek ekmeği ye eğer pilavı sen yapıcaksanda bulgur pilavı yapBenim menüm 1 bardak limonlu su sabah kalktığımda
Kahvaltı :3 bardak çay 3 dilim peynir 2 dilim ekemk zeytin 3 tane avuç içi kadar ceviz
Ara 1 elma
Öğlen bol meyveli yoğurt
Ara maydanozlu elmali su
Aksam sebzeli tavuk 3 kaşık pilav +300 ip cezam yarım saatte spor yapıcam
hadi yaa o zaman bende hemen akşmam alıyorum ve yarınki öğle yemeğim kabak oluyor bu arada uzun zamandır yapmadımÇok güzel atar. Vicdan çorbası yap yemeğini yap sınırsız sınırsız ye. doyana kadar. Acayip bağırsak çalıştırıyor hemde.
Bunları bugün mü yiyeceksin? Pilav ne pilavı? Pirinç ise yeme. onun yerine bol salata yap 1tk z.yağı koy şişene kadar ye.Benim menüm 1 bardak limonlu su sabah kalktığımda
Kahvaltı :3 bardak çay 3 dilim peynir 2 dilim ekemk zeytin 3 tane avuç içi kadar ceviz
Ara 1 elma
Öğlen bol meyveli yoğurt
Ara maydanozlu elmali su
Aksam sebzeli tavuk 3 kaşık pilav +300 ip cezam yarım saatte spor yapıcam
Afiyet olsun
Ben pazar günü pişirmiştim. bu akşam yine var. sadece kabak yapmadım ama ben. 1tane kerevizim vardı. bir pakette mantar. Hepsini koydum tencereye yarım bardak su ile pişirdim. İçine renk versin diye kapya biber ve şili biberi koydum. pişince içine yarım demet olacak şekilde dereotu, maydanoz ve taze nane koydum. Yeniyor yaa... Damak tadı zevki kalmadı bende zatenhadi yaa o zaman bende hemen akşmam alıyorum ve yarınki öğle yemeğim kabak oluyor bu arada uzun zamandır yapmadım
Afiyet olsunkızlar bende sizden gördüm kendime su yaptım içine maydanoz yeşil elma tarçın limon koydum
Sana da yaparım şekerim
sonunda kızarmış yumurtayı gördüm hiç yapmadım ben
kesin vitaminsizlikten bence günde bi defa ye canım elma portakal falan
yürü beeeee kim tutar senibayılırım kalabalık ailelere
Ahahahaaaufffff bu ne, yapmayanin bile diyet yapasi gelirr
ooohhh afiyet olsun süper gözüküyor salata
iyi yapmışsın canım afiyet olsun
sağolun kızlarAfiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?