Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Offfff
Ya nasıl kızartıyorsun böyle yumurtaları, tarif ver, sır ver bi gün ben de evde yapıcam. Hastasıyız
Bebeyimmmm ve @wendigo dünürüm. Acık minnacık yağla minnacık tavamda arkalı önlü pişiriyorum. Keşke yakın olsaydınız yapardım valla size deeeee

canım sen akşama o pilavı yeme boşver onun yerine 1 dilim kepek ekmeği ye eğer pilavı sen yapıcaksanda bulgur pilavı yap

Çok güzel atar. Vicdan çorbası yap yemeğini yap sınırsız sınırsız ye. doyana kadar. Acayip bağırsak çalıştırıyor hemde.
hadi yaa o zaman bende hemen akşmam alıyorum ve yarınki öğle yemeğim kabak oluyor bu arada uzun zamandır yapmadım

Bunları bugün mü yiyeceksin? Pilav ne pilavı? Pirinç ise yeme. onun yerine bol salata yap 1tk z.yağı koy şişene kadar ye.

hadi yaa o zaman bende hemen akşmam alıyorum ve yarınki öğle yemeğim kabak oluyor bu arada uzun zamandır yapmadım
Ben pazar günü pişirmiştim. bu akşam yine var. sadece kabak yapmadım ama ben. 1tane kerevizim vardı. bir pakette mantar. Hepsini koydum tencereye yarım bardak su ile pişirdim. İçine renk versin diye kapya biber ve şili biberi koydum. pişince içine yarım demet olacak şekilde dereotu, maydanoz ve taze nane koydum. Yeniyor yaa... Damak tadı zevki kalmadı bende zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…