- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #276.941
ben öyleydim pazar sabahı cumartesi hem gezip hem temizlik yapınc pazar tartı bozuldu sandım. ama 3 gündür içtiğim ödem suyum çok iyi geldi eski bene kavuştumkesin oyledir
canim insaallah hemen olursun odem modem kalmaz zaten maydonoz cok iyi geliyormus. Bende yolculuk odemi oldum galiba, 67.7 ciktim sabah. Cunku dun resmen ac yattim yani bisi yemeden almis olmam namumkun.
bicirikkkk seniii
sonunda kızarmış yumurtayı gördüm hiç yapmadım ben
kesin vitaminsizlikten bence günde bi defa ye canım elma portakal falan
yürü beeeee kim tutar senibayılırım kalabalık ailelere
hadi bakalım hayırlı sonuçlar canımKahvaltimi daha yarim saat once yaptim. ASMye gittim tahlile ac olarak, gram gram kilo veriyorum resmen bakalim demir d vit ne alemde.
bak sen bilirsin simdi evde zencefil, salatalik, limon, maydonoz, karanfil, cubuk tarcin, dereotu var bunlardan neleri karistirip odem atabilirimmben öyleydim pazar sabahı cumartesi hem gezip hem temizlik yapınc pazar tartı bozuldu sandım. ama 3 gündür içtiğim ödem suyum çok iyi geldi eski bene kavuştum
ben limon+yeşil elma+maydanoz ve salatalık koydum şişeme 3,5 litre içiyorum günde hatta tarcında koy dediler çubuk olanlardan karanfille dereoto ve zencefilde zararsız sonuçta bence hepsini karıştırbak sen bilirsin simdi evde zencefil, salatalik, limon, maydonoz, karanfil, cubuk tarcin, dereotu var bunlardan neleri karistirip odem atabilirimm
yavrimm gunaydin nasil geciyor gunun? Var mi bi aksamaaHerkese günaydın
di mi ortim yaa sahane yazmisspek tatlısınız prenses hanım, dövmeyi de sevmeyi de pek bi iyi yapıyosunuz
ufffff bu ne, yapmayanin bile diyet yapasi gelirr
canim ilk baslamak zor oluyor zaten zamanla cogaltirsin ama gun icinde sayiyi tamamlamaya calis ara versen bileDün hastaydım atlayamadım 60 tane tek atladım bugün kalanı yapcam
Sen ödem atıcı yapmasan mı acaba emzikli olarak? Pek önermiyorlar yabak sen bilirsin simdi evde zencefil, salatalik, limon, maydonoz, karanfil, cubuk tarcin, dereotu var bunlardan neleri karistirip odem atabilirimm
bence olabilir bende hala yapıcam özenip özenip duruyorum daha yapamadım gittiBi de yesilcay. Dukan bira mi yapsam
yaaaa. Nasil olcak peki ya sadece yesilcay fark ettirir mi? Onu icebiliyormusuz 6aydan sonra.Sen ödem atıcı yapmasan mı acaba emzikli olarak? Pek önermiyorlar ya
Sen suyuna tarçın ve limon atıp onu iç oda ödem atıcı fazla karışımlara girme istersenbak sen bilirsin simdi evde zencefil, salatalik, limon, maydonoz, karanfil, cubuk tarcin, dereotu var bunlardan neleri karistirip odem atabilirimm
Yeşilçay yinede içme benceyaaaa. Nasil olcak peki ya sadece yesilcay fark ettirir mi? Onu icebiliyormusuz 6aydan sonra.
Bende de var 2 kilo kabak bugün pisireyim ziyan olacak yoksaAyyyy ben 2 kilo kabak aldimmm kabak detoksu yapcam diyeee. Tamam onla atarim odemii
canım ben unuttum senin emzirdiğini doğru yeşil çay zararlıydı size sen yinede kızları dinle girme karışık kuruşuk işlereAyyyy ben 2 kilo kabak aldimmm kabak detoksu yapcam diyeee. Tamam onla atarim odemii
kesin oyledir
canim insaallah hemen olursun odem modem kalmaz zaten maydonoz cok iyi geliyormus. Bende yolculuk odemi oldum galiba, 67.7 ciktim sabah. Cunku dun resmen ac yattim yani bisi yemeden almis olmam namumkun.
Zaten başladım ip atlamaya gruba katıldıktan sonra en fazla 100 cikartmsitim şimdilik dün adet sancim vardı oyüzden atlayamadımyavrimm gunaydin nasil geciyor gunun? Var mi bi aksamaa
di mi ortim yaa sahane yazmiss
ufffff bu ne, yapmayanin bile diyet yapasi gelirr
canim ilk baslamak zor oluyor zaten zamanla cogaltirsin ama gun icinde sayiyi tamamlamaya calis ara versen bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?