Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Doyursun yeter

Kızlar yazmış zaten akşama pilav yeme bence de yoksa ceza geliyor
Size bir şey soracağım canım tatlı istiyorda muzu ezip içine biraz kakao koysam olur mu
Olur olur mis gibi olur :)

Ben de şimdiden yazayım menümü:
Kahvaltı: haşlanmış yumurta , 1/3dilin köy peyniri 1tb ekmeği
Öğle : mercimek çorba, 1 yk et, 1/2yemek kaşığı patates püresi
Ara: 8fındık, 8anteo fıstığı, 5yaban Mersin’i, 3parça sütlü çikolata
Akşam: tarhana çorbası , ton balıklı salata
Su 2lt, spor 400ip atlama

O zaman her parça çikolataya 100 zıptan 300 zıp zıp sana

Laf aramızda artık doymak için de yemiyorum. Tek amaç kilo vereyim diye. Eskiden keyif için yerdik. O günler çoookkk gerilerde kaldı ve de çoookk uzun zaman göremeyeceğim
Dert ediyor muyum? Hayır asla.Çünkü istediğim kiloya geldiğimde haftanın 1günü keyif için yiyeceğim

Bizde listemize başladık
Benimde kendime gore ufak eklemeler çıkarmalarım oldu bugün yarin birebir yaparım inşallah
Sabah
2 haşlanmış yumurta
3 dal roka
1 yeşil elma
1\4 KK peynir
Ara
Yeşilçay kahve
Öğle
Kıymalı tarhana çorbası bir kase
( tarhana ev yapımı)
Nohutlu salata ( nohut marul k.lahana roka
Sumak pulbiber limon )
Ara
Chiali armutlu sut ( bunu daha yemedim belki yemem )
Aksam
3 ızgara köfte
Salata yoğurt(pancar yoğurt)
Su 1lt limonlu tarcinli
Su 2.5 lt
Yeşilçay 2 fincan olur toplamda
1 saat yürüyüş
15 dakika spor programındaki hareketler

Son düzenleme:
İyiyim şimdi işteyim. Alıştım baya beslenme düzenine. Kalıcılık için biraz daha zamana ihtiyacım var. Kimisi yanlış buluyor ama ben her sabah tartılıyorum. Eksi gördükçe motive oluyorum. Cuma’dan beri hergün eksi görüyorum.böyle gider umarım.

Menün güzel görünüyor ama öğlen yediğin yarım kaşık patates püresi seni doyurmaz ama kan şekerini yükseltir. Onun yerine doğru düzgün şöyle 4-5 kaşık et yeseydin. En azından 2-3kaşık. Muhtemelen bu yemekhanede çıkan yemekti. Yememen gerek şeyleri tabağına alma.

Aynen bendede zevkle yemek yemeyi unuttum ama yakında kavuşucam o yzden sıkıntı yok

Sana da yaparım şekerim
sağol kuzum yapmış kadar oldun

canım sütlü çikolata olmamış bidahakine bitter tercih et

valla bende hergün tartılınca motive oluyorum ama bu aralar hergün gitmiyor malesef ilk zamanlar güzeldi ama şimdi ara ara gidiyor

Bugün çok fazla su icesim var toplamda 3.5 lt su ve 1 lt cay kahve içtim hala 1 lt su daha içerim 5.5 oluyo sudan patlicamm
bende öyleyim bu ara karışımlı su yaptığımdan beri nerdeyse 4 litre içicem hemde sadece su yeşil çayım kahvem hariç. ama azı karar çoğu zarar demişler fazlada yormamak lazım böbrekleri

canım sen akşama o pilavı yeme boşver onun yerine 1 dilim kepek ekmeği ye eğer pilavı sen yapıcaksanda bulgur pilavı yap
Bulgur pilavı aynı kalorifer değil mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…