- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #276.921
bende çok merak ediyorum canım o zamanlar spor yapmadığım için mutlaka değişikli vardır yazarım yarınmaşallah Allah bağışlasın, 3. düşünen sendin dimi?
yaa oynamasam acımayacak belki ama dayanamıyorum..
iyiyim prensesim iş güç koşturmaca, sen naapıosun? al bakalım ölçülerini 4-5 senede neler değişmiş sende :)
hoşgeldin canım evine evet biz biara böyle celalleniyoruz sonra toparlanıp saldırıyoruz yine birlik oluyoruz diyetteyiz ya psikolojiler yerinde değilGünaydın kızlar bende dun gece döndüm eve ama hala yorgunluğu atamadim
Evde hic sorun yaşamayan ben orda WC sorunu yaşadım birde ama Allahtan eve gelince sorun çözüldü
Buralarda senlenmiş herkes sporuna diyetine dikkat ediyor masallah
Cuma da güzel sonuçlar olsun inş
Bizde yeni ve ise yarayacağını umdugumuz listenize başladık 2 haftasında toplam sonuclariini da paylasiriz
bende çok merak ediyorum canım o zamanlar spor yapmadığım için mutlaka değişikli vardır yazarım yarın
hoşgeldin canım evine evet biz biara böyle celalleniyoruz sonra toparlanıp saldırıyoruz yine birlik oluyoruz diyetteyiz ya psikolojiler yerinde değilveremeyince arada birbirimize sarıyoruz işte sonra yine sarıp sarmalışıyoruz
Dün hastaydım atlayamadım 60 tane tek atladım bugün kalanı yapcam6 tane sigara böreğiyle kilo verilmiyor canım. Üstelik 2 dDilim ekmek de var.
300 ip atlama cezası sana da
niye kiiya benim yine tırnaklarımın yanları soyulmaya başladı öfff.
koptimbende çok merak ediyorum canım o zamanlar spor yapmadığım için mutlaka değişikli vardır yazarım yarın
hoşgeldin canım evine evet biz biara böyle celalleniyoruz sonra toparlanıp saldırıyoruz yine birlik oluyoruz diyetteyiz ya psikolojiler yerinde değilveremeyince arada birbirimize sarıyoruz işte sonra yine sarıp sarmalışıyoruz
niye kii
Offfff
Sagol bebegımEniştene çok geçmiş olsun
Dışarıda olmana rağmen çok iyi atlatmışsın. Oldukça yoğun bir gün olmuş senin için
Afiyet olsun çok güzel görünüyor
Ben sana bol bol spor cezası yazayım o zaman
Hahah çok alemsin kuzum ya
Sagol canm evet sımdı bır ev planım var ondan sonra ınsallah 3 belki 4maşallah Allah bağışlasın, 3. düşünen sendin dimi?
yaa oynamasam acımayacak belki ama dayanamıyorum..
iyiyim prensesim iş güç koşturmaca, sen naapıosun? al bakalım ölçülerini 4-5 senede neler değişmiş sende :)
Herkese selamlar, sevgiler.
Bugün sabah işyerime kahvaltımı getiremedim maalesef.
2 adet grissini ve 10 adet çiğ badem, 3 adet kuru erik ile oldu kahvaltım.
Ara öğünde 1 bardak ayran içtim.
Öğle yemeğinde ızgara tavuk veya köfte ve salata yemeyi planlıyorum.
Akşam yemeğimde zeytin yağlı bakla ve yoğurt yiyeceğim.
Bugün hedefim 3 lt su ve 40 dakika yürüyüş.
Öğlen yürüyemezsem akşam yürüyeceğim.
Sorma Esracigim ölüyorum desem inanmıyor kimseVe efsane geri döndü! :))) Özlemişim bu tıkır tıkır saat gibi işleyen, azimli ve enerjik modunu Ayşe!
Okudum tabi ama diğerlerine spoiler olmasın diye söylemiyorum
kesin oyledirvitaminsizlikten heralde yaa, meyve falan da yiyorum oysa ki, ekmeksizlikten mi benimki acaba?
canim insaallah hemen olursun odem modem kalmaz zaten maydonoz cok iyi geliyormus. Bende yolculuk odemi oldum galiba, 67.7 ciktim sabah. Cunku dun resmen ac yattim yani bisi yemeden almis olmam namumkun.Arkadaşlar +600 ile güne başladım. 1 haftadır şişip şişipte regl olamamanın azizliği... Bugünden itibaren yağ yakıcı 14 günlük listeme başladım. Dün paylaşmıştım zaten.
Sabah yediklerim;
-2 haşlanmış yumurta
-1 avuç maydonoz
-yeşil elma
*normalde cevizde vardı listemde ancak dün almayı unutmuşum evde de kalmamış.
pek tatlısınız prenses hanım, dövmeyi de sevmeyi de pek bi iyi yapıyosunuz
sonunda kızarmış yumurtayı gördüm hiç yapmadım ben
kesin vitaminsizlikten bence günde bi defa ye canım elma portakal falanvitaminsizlikten heralde yaa, meyve falan da yiyorum oysa ki, ekmeksizlikten mi benimki acaba?
yürü beeeee kim tutar seniSagol canm evet sımdı bır ev planım var ondan sonra ınsallah 3 belki 4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?