Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydinn
girme performansimdaki dusus icin hepinizden ozur diliyorum bekledigim gibi olmadi bi de kv gidince nasil giricem bilmiyorumm benim oglum durmuyormus meger 1 dk bile yerinde ev kalabalik olunca anlamamisim kendisi tutunup ayaga kalkiyor herseye atliyor emekleyip karistiriyor, ne zaman gececek bu donemi bilenler acil yazsin
Aksam resmen sizmisim kac kere kalkip is yapiym dedim yokk simdi hem isler hem yemekler hem temizlikkkk
kv ile geri mi dönsem

Akşamları Zeynep hanımdan telefonumu alamadığım için menü bildirimim bu güne kaldı. Ona bir tablet alma zamanı gelmiş galiba. Hiç istemiyorum ama
Dünkü menüm
Kahvaltı
Dereotu, maydanoz, tere, cherry domates, 1 haşlanmış yumurta ve 2kk peynir
Öğlen
bol yeşil salata üstüne 4yk haşlanmış yeşil mercimek ve 1 sb yoğurt
Ara
3Tarçınlı kuru kayısı içinde ceviz
Akşam
kabak yemeği ve domates salatası
1sade kahve
2lt su
jillian level 1

Çok güzel atar. Vicdan çorbası yap yemeğini yap sınırsız sınırsız ye. doyana kadar. Acayip bağırsak çalıştırıyor hemde.
oo is bendeee once kabak detoksy sonra bu corbaa tamamdirr
Dilara Koçak'ın tarifi. Ben bulgur koymuyorum. Birde Dereotu, nane, maydanozu piştikten sonra koyuyorum.

Eki Görüntüle 2120031

Evet hanımlar hala eksik menüler var
dunku menum:
Sabah kantahlil icin yemedim,
Oglen: 1 tost
Aksam: disardaydik doner yedim, ekmeginden yemedim medusa38 salata ve soguslee
Aralar: 1 avuc camfistigi, 3 minik yagsiz galeta, 5 cilek
Günaydın kızlar
Hayırdır yaaa kimsecikler ugramiyor artık tamam bu hafta dikkat ediyoruzda kimsecikler uğramıyor. Yok gercekten nazar değdi takımımıza hic tat vermiyor artık
gel benim ogluma bak biraz ben kk da takiliyim elin degmisken evimi de temizle

kolay gelsin tatlım sen rahata iyi alıştın konya da allah kolaylık versin

Tatlım erkek çocuğu ayaklandı mı, durmaz artık. burada yazmışımdır kaç kere. benim oğlan hiç hasta olmazdı maşallah ama her ay yada 2ayda 1 bi acili ziyaret ederdik. Yo yo gibiydi zıp zıp zıp hiç durmadı ta ki ergenliğe girene kadar. Çocuk bir de 15 yaşında ergen oldu sen düşün ben neler çektim
Birde erkeklerin 25 yaşına kadar ergenlikleri de bitmezmiş
Erkek anaları oğullarına bunun için düşkünler sanırım. tüm cefayı ben çektim. Gelin sefasını sürmesin diye düşünüyorlar.

kolay gelsin tatlım sen rahata iyi alıştın konya da allah kolaylık versin
hem ne fena alismisim
Allah sabir vermiss insaallah benimki hic gitmez
hayir yani bu ne cesaret bebeklerdekii! Kafasini kanepeden yataktan asagi sarkitiyor, yere degince kontrollu bi sekilde hoop poposunu asagi atip her yere bidir bidir emekliyorr
Bir de ayaga kalkiyor ama oyuncagiyla kalkcakmis olana kadar deniyor ne sabir hic vazgecmiyor. hem egleniyorum hem de iste..
Telefon düzelmisti aslında ama şebeke hiç çekmiyordu. Bu yüzden ana kartını değiştirdik.
gecmis olsunn ozleem ufak atlattin ha
Ağırlıklı derken koluna bacağına ağırlık mı taktın?
kucagima takiyorum 10kg agirlik oglumu kanguruya koyup yuruyorum

Günaydın
Bu hafta baya azimli gördüm seni Ebrucum, güzel bir eksi geliyor inşallah :)
Monis sen de kendini vicdan çorbasına verdin hadi bakalım sonuçları güzel olacak umarım :)
Bence kv'yi bırakma

Günaydın

Bu hafta baya azimli gördüm seni Ebrucum, güzel bir eksi geliyor inşallah :)

Monis sen de kendini vicdan çorbasına verdin hadi bakalım sonuçları güzel olacak umarım :)

Bence kv'yi bırakma
Calismaya basladi tekrar. İse girerken biletlerimizi soyledigi icin su an gelebildi
Yalnizligi ozledim diyordum ama oglum varken yalniz olmus olmuyorum ki. Nerdeee ayagimi uzatip kitap keyfi yaptigim gunlerr

Calismaya basladi tekrar. İse girerken biletlerimizi soyledigi icin su an gelebildi
Yalnizligi ozledim diyordum ama oglum varken yalniz olmus olmuyorum ki. Nerdeee ayagimi uzatip kitap keyfi yaptigim gunlerr
Eheh aynen, yalnız günlerimiz için birazcık daha zaman var sanki

canım adı kaan dı dimi dur sen neler gelecek başına
ben yeni aldığım dgital fotoğraf makinasını ki o zamanlar daha piyasa da çok yoktu 12 taksitle almıştım 2. taksidini ödemeden klozete atmıştı sakın ortada birşey bırakma

Bu kötü olmuş
Aman canları sağolsun hepsinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…