- 18 Ağustos 2008
- 1.519
- 4.559
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #277.041
oo is bendeeeÇok güzel atar. Vicdan çorbası yap yemeğini yap sınırsız sınırsız ye. doyana kadar. Acayip bağırsak çalıştırıyor hemde.
Dilara Koçak'ın tarifi. Ben bulgur koymuyorum. Birde Dereotu, nane, maydanozu piştikten sonra koyuyorum.
Eki Görüntüle 2120031
dunku menum:Evet hanımlar hala eksik menüler var
gel benim ogluma bak biraz ben kk da takiliyimGünaydın kızlar
Hayırdır yaaa kimsecikler ugramiyor artık tamam bu hafta dikkat ediyoruzda kimsecikler uğramıyor. Yok gercekten nazar değdi takımımıza hic tat vermiyor artık
özlem cim düzeldi mi telefonun gözün aydınGünaydın kızlar..
Telefonum bozuktu kızlar evde de internet ve pc olmadığı için giremedim.
--
Bu sabah arkadaşla beraber yağmur eşliğinde 50 dk yürüyüş yaptık.
---
Uygun bir zamanda geçmişi okurum.
kolay gelsin tatlım sen rahata iyi alıştın konya da allah kolaylık versinGunaydinn
girme performansimdaki dusus icin hepinizden ozur diliyorum bekledigim gibi olmadi bi de kv gidince nasil giricem bilmiyorumm benim oglum durmuyormus meger 1 dk bile yerindeev kalabalik olunca anlamamisim kendisi tutunup ayaga kalkiyor herseye atliyor emekleyip karistiriyor, ne zaman gececek bu donemi bilenler acil yazsin
Aksam resmen sizmisim kac kere kalkip is yapiym dedim yokksimdi hem isler hem yemekler hem temizlikkkk
kv ile geri mi dönsem
Telefon düzelmisti aslında ama şebeke hiç çekmiyordu. Bu yüzden ana kartını değiştirdik.özlem cim düzeldi mi telefonun gözün aydın
Ağırlıklı derken koluna bacağına ağırlık mı taktın?Dun agirlikli 1 saat, agirliksiz 1bucuk saat daha yurudummm baya yurudum yanisuyum az oldu ama 2yi zor ictim aklima gelmedi hic
hem ne fena alismisimkolay gelsin tatlım sen rahata iyi alıştın konya da allah kolaylık versin
Allah sabir vermiss insaallah benimki hic gitmezTatlım erkek çocuğu ayaklandı mı, durmaz artık. burada yazmışımdır kaç kere. benim oğlan hiç hasta olmazdı maşallah ama her ay yada 2ayda 1 bi acili ziyaret ederdik. Yo yo gibiydi zıp zıp zıp hiç durmadı ta ki ergenliğe girene kadar. Çocuk bir de 15 yaşında ergen oldu sen düşün ben neler çektim
Birde erkeklerin 25 yaşına kadar ergenlikleri de bitmezmiş
Erkek anaları oğullarına bunun için düşkünler sanırım. tüm cefayı ben çektim. Gelin sefasını sürmesin diye düşünüyorlar.
gecmis olsunn ozleem ufak atlattin haTelefon düzelmisti aslında ama şebeke hiç çekmiyordu. Bu yüzden ana kartını değiştirdik.
kucagima takiyorum 10kg agirlikAğırlıklı derken koluna bacağına ağırlık mı taktın?
Bu hafta baya azimli gördüm seni Ebrucum, güzel bir eksi geliyor inşallah :)morordek
Bugunku menüm
Sabah 07.00
1 dilim kizarmis ekmek
1 dilim peynir
2 parmak genisligi kaşar
3 chery domates
Yarim salatalik maydanoz
1 bardak süt
Ara
Yesil cay 09.30
Kivili activia 11.00
Öğle 13.30
Mercimek salatasi
Ayran
1 dilim kepek ekmegi
Ara
Sade nescafe 14.00
Yesil cay 15.00
Turk kahvesi+2 parca bitter 16.30
2 hurma+8 fındık18.00
Akşam 09.00
Pul biberli naneli yoğurt
Su 3.5 litre(limon+yesil elma+maydanoz+salatik var icinde)
Spor
1210 ip atladım
Tk 500 40 dakkada 500 kalori yapildi
Monis sen de kendini vicdan çorbasına verdin hadi bakalım sonuçları güzel olacak umarım :)iyi geceler gönlümün pisicikleri
menüm:
uyanınca
1 bardak su
sabah
1 dilim beyaz peynir
2 çeri domates
maydanoz
2 tatlı kaşığı lor,kırmızı biber, sumak
ve 1 kepekli galete ile salata
1 fincan filtre kahve
ara
1 kupa yeşil çay
1 dilim ananas
öğle
1 kase vicdan çorbası
1 kase kabaklı cacık+1 çay k.çörek otu yağı
ara
1 fincan sıcak su
3 kuru kayısı
ara
yeşil çay
1 dilim etimek
1 dilim beyaz peynir
1 dilim ananas
akşam
1 kase vicdan çorbası
1 tabak Karnabahar yemeği
Salata
ara
Sade türk kahvesi
Ara
1 kivi
2 kaşık yoğurt
su:3 litre
spor:yok
Bence kv'yi bırakmaGunaydinn
girme performansimdaki dusus icin hepinizden ozur diliyorum bekledigim gibi olmadi bi de kv gidince nasil giricem bilmiyorumm benim oglum durmuyormus meger 1 dk bile yerindeev kalabalik olunca anlamamisim kendisi tutunup ayaga kalkiyor herseye atliyor emekleyip karistiriyor, ne zaman gececek bu donemi bilenler acil yazsin
Aksam resmen sizmisim kac kere kalkip is yapiym dedim yokksimdi hem isler hem yemekler hem temizlikkkk
kv ile geri mi dönsem
Calismaya basladi tekrar. İse girerken biletlerimizi soyledigi icin su an gelebildiGünaydın
Bu hafta baya azimli gördüm seni Ebrucum, güzel bir eksi geliyor inşallah :)
Monis sen de kendini vicdan çorbasına verdin hadi bakalım sonuçları güzel olacak umarım :)
Bence kv'yi bırakma
Eheh aynen, yalnız günlerimiz için birazcık daha zaman var sankiCalismaya basladi tekrar. İse girerken biletlerimizi soyledigi icin su an gelebildi
Yalnizligi ozledim diyordum ama oglum varken yalniz olmus olmuyorum ki. Nerdeee ayagimi uzatip kitap keyfi yaptigim gunlerr
canım adı kaan dı dimi dur sen neler gelecek başınahem ne fena alismisim
Allah sabir vermiss insaallah benimki hic gitmez
hayir yani bu ne cesaret bebeklerdekii! Kafasini kanepeden yataktan asagi sarkitiyor, yere degince kontrollu bi sekilde hoop poposunu asagi atip her yere bidir bidir emekliyorr
Bir de ayaga kalkiyor ama oyuncagiyla kalkcakmis olana kadar deniyor ne sabir hic vazgecmiyor. hem egleniyorum hem de iste..
gecmis olsunn ozleem ufak atlattin ha
kucagima takiyorum 10kg agirlikoglumu kanguruya koyup yuruyorum
Bu kötü olmuşcanım adı kaan dı dimi dur sen neler gelecek başına
ben yeni aldığım dgital fotoğraf makinasını ki o zamanlar daha piyasa da çok yoktu 12 taksitle almıştım 2. taksidini ödemeden klozete atmıştısakın ortada birşey bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?