- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #277.061
Benim biri 8-digeri 3 yasında küçükte okula başlayınca kısa süreliğine yalniz kalabilirim belki ama gelecek yıl küçüğü kreş veya anaokuluna verecegimEheh aynen, yalnız günlerimiz için birazcık daha zaman var sanki
Hayırlısıyla inşALLAH güzel sonuçlar alırsınız canımSelam kızlar bugün belediye başkanı ile gorusmwmiz var bakalım bir Adim atabilecekmiyiz saat bir gibi orda olacak inşallah güzel sonuçlar alalım görüşme bitince haber veririm bizim için dua edin
yakın olsak getir canım oğluşunlamı korkutucaksın benioo is bendeeeonce kabak detoksy sonra bu corbaa tamamdirr
dunku menum:
Sabah kantahlil icin yemedim,
Oglen: 1 tost
Aksam: disardaydik doner yedim, ekmeginden yemedimmedusa38 salata ve soguslee
Aralar: 1 avuc camfistigi, 3 minik yagsiz galeta, 5 cilek
gel benim ogluma bak biraz ben kk da takiliyimelin degmisken evimi de temizle
bak şimdi gözümü korkuttunTatlım erkek çocuğu ayaklandı mı, durmaz artık. burada yazmışımdır kaç kere. benim oğlan hiç hasta olmazdı maşallah ama her ay yada 2ayda 1 bi acili ziyaret ederdik. Yo yo gibiydi zıp zıp zıp hiç durmadı ta ki ergenliğe girene kadar. Çocuk bir de 15 yaşında ergen oldu sen düşün ben neler çektim
Birde erkeklerin 25 yaşına kadar ergenlikleri de bitmezmiş
Erkek anaları oğullarına bunun için düşkünler sanırım. tüm cefayı ben çektim. Gelin sefasını sürmesin diye düşünüyorlar.
Ağırlıklı derken koluna bacağına ağırlık mı taktın?
evet canım bu haftayı çok güzel değerlendiriyorum inş. cuma günü güzel olur benim için hatta yılmayıp haftaya mezuniyet isticemGünaydın
Bu hafta baya azimli gördüm seni Ebrucum, güzel bir eksi geliyor inşallah :)
Monis sen de kendini vicdan çorbasına verdin hadi bakalım sonuçları güzel olacak umarım :)
Bence kv'yi bırakma
hadi bakalım canım hayırlısı güzel sonuçlar alın inşallahSelam kızlar bugün belediye başkanı ile gorusmwmiz var bakalım bir Adim atabilecekmiyiz saat bir gibi orda olacak inşallah güzel sonuçlar alalım görüşme bitince haber veririm bizim için dua edin
Teşekkürler canımhttps://www.instagram.com/p/BgBD29GjUNQ/ kızlar tatlı krizleri için regli iken ise yarar
Teşekkürler hemen ekran görüntüsü aldım:)https://www.instagram.com/p/BgBD29GjUNQ/ kızlar tatlı krizleri için regli iken ise yarar
Teşekkürler canım
Bende denicem güzel görünüyorTeşekkürler hemen ekran görüntüsü aldım:)
Hadi bakalım mezun edelim seni :)evet canım bu haftayı çok güzel değerlendiriyorum inş. cuma günü güzel olur benim için hatta yılmayıp haftaya mezuniyet isticemama tabi burdan ayrılmak için değil spora ağırılık vermek için çok spor yapmakta korkutuyor beni yağlar kas olurda tartıda + gelirim diye
Teşekkürler güzel bir tarife benziyor.https://www.instagram.com/p/BgBD29GjUNQ/ kızlar tatlı krizleri için regli iken ise yarar
Hadi hayırlısı olsun inşallahSelamlar
Başkanla görüşme bitti olumlu bir havada geçti simdi inceleme araştırma zamanı
Bizde sevgi evleri nin engelli birimini ziyaret edeceğiz hayırlısı bakalim
Denemek lazım en kısa zamanda yapacağımTeşekkürler güzel bir tarife benziyor.
İnşallah bakalımHadi hayırlısı olsun inşallah
Denemek lazım en kısa zamanda yapacağım
Saol cnm inşallahyakın olsak getir canım oğluşunlamı korkutucaksın beniayyy ne tatlıdır şimdi o bebek sevmeyeli baya oldu ama temizliğe bulaşmam
bak şimdi gözümü korkuttunama benim oğlumun tüm nazı babasına onunla benden daha iyi anlaşır babası çekiyor cefasını
en güzel ağırlık hemde
evet canım bu haftayı çok güzel değerlendiriyorum inş. cuma günü güzel olur benim için hatta yılmayıp haftaya mezuniyet isticemama tabi burdan ayrılmak için değil spora ağırılık vermek için çok spor yapmakta korkutuyor beni yağlar kas olurda tartıda + gelirim diye
hadi bakalım canım hayırlısı güzel sonuçlar alın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?