Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nazı babasına ise hiç korkma. Sen rahatsın demektir.

2.sine gelince yağlar kas olmaz canım. Yağları yakarsın kasların da gelişir. Ama emin ol yağdan çok daha iyidir kasının olması
Ama son kilolar maalesef bu yüzden gitmiyor. Yağ kütlesi azalırken kas kütlesinin artmasından. Ben hedefi 60a çekmeyi düşünüyordum ama sanıyorum biraz daha yukarıda bırakacağım.

kaymak=yağ demek. Ara öğündeki muz, kakao, ceviz ve üzüm yeterliydi. elma ve portakal çok olmuş. Öğlen nohutu yeseydin de akşama ıspanağı bıraksaydın. gün içinde çok acıkmamış olurdun.

Hadi bakalım mezun edelim seni :)
amin canım yaaa o yüzden bu kadar yükleniyorum şuan sürünmeyim artık

ya kaslarımın olmasından korkmuyorum zaten şuan listedeyim ya spor yaparak kilo vericem derken cuma günü artı çıkmaktan kokuyorum en yoğun sporumu yapıyorum bu hafta şuan gerçekten çok ciddi çaba sarfediyorum son 2 kilom için

Çok zorlanmadan verirsin inşAllah canım

kaymak=yağ demek. Ara öğündeki muz, kakao, ceviz ve üzüm yeterliydi. elma ve portakal çok olmuş. Öğlen nohutu yeseydin de akşama ıspanağı bıraksaydın. gün içinde çok acıkmamış olurdun.
Meyve ve diğer karışımı Farklı saatte yedim, öğle yemeğini az yemiştim o yüzden meyve de yedim, ıspanak yemekhanede çıkan yemekti nohutu akşam evde yedim

Kizlar bugun cok yogundu ama sizlerde siteye ugramamissiniz pek aksama kadar islerle kosturdum yarin sabah seyahate gidiyorum gene az sonra bskmaya calisirim evdekilere yarin aksam icin yemek pisiriyorum

Bende bir menü yazayim
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 avuç maydonoz
1 küçük armut
1/4 dilim peynir
Öğle
Tarhana çorbası
1 avuç nohut haşlama
Ara
Cranbery li chiali sut
Aksam
Yoğurtlu pancar
2 küçük köfte
Arada
1 kahve
2 Yeşilçay
2.5 lt su 30 dakika yürüyüş

İyi akşamlar herkese menümü yazayım
Uyanınca 2 bardak su ve 2 kayısı

8.00 kahvaltı:
Yumurta salatası
1 avuç fıstık
Zeytin
Peynir
1 havuç
Yarım turp

Saat 15.30( öğlen/ akşam)
Karışık kebap
Salata
1 avuç lavaş

3 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…