- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #277.021
Karatayda ara yok canım. 11.00 de kahvaltı başlıyor bitişinden itibaren en az 4-5 saat geçmesi lazım. Yani benimki yaklaşık 6 saatti. Zorlanmadım, spor olayına 1-2 haftaya başlayacağım.canim ufak bi ara koy kendine 7 saat ac birakma kendini birde spor ekle bu aksam daha hizli yol katedersin
sen karataymi yapiyodun o zaman bisey doyemem cok fazla fikrim yok onunla ilgili karatay oyle diyosa öyledir.Karatayda ara yok canım. 11.00 de kahvaltı başlıyor bitişinden itibaren en az 4-5 saat geçmesi lazım. Yani benimki yaklaşık 6 saatti. Zorlanmadım, spor olayına 1-2 haftaya başlayacağım.
hadi bakalim insallah ise yararda bi bakmissin sen artik ekmek falan yiyemiyosunKizlar kusura bakmayin bu donemde sizi yalniz biraktim yeteri kadar ilgilenemiyorum sizle
Bugun biorezonansa gittim deneme amacli bir candida uyguladilar bagirsak ve karaciger detoksu uyguladilar ve korbonhidrata ters frekans verdiler bakalim ise yarar mi
Cnm bakalim ise yarayacak mi pek umudum yok amasen karataymi yapiyodun o zaman bisey doyemem cok fazla fikrim yok onunla ilgili karatay oyle diyosa öyledir.
hadi bakalim insallah ise yararda bi bakmissin sen artik ekmek falan yiyemiyosunbi zayıflamışsın bi zayıflamışsın
Nargile kilo aldırmaz ama sigaradan daha zararlaymışKizlar ben bu akşam nargile içtim oda kilo aldiriyormu
Yokk bebişimmm cigerlerini kirletiyor oKizlar ben bu akşam nargile içtim oda kilo aldiriyormu
Aksamki bulgur bana fazla geldi birazHazır akşam yemeğimi yemişken günlük menümü de yazayım
Uyanınca 2 bardak su ile 1 incir 1 kayısı
11.00 de kahvaltı :
2 haşlanmış yumurtalı salata
1 havuç
Yarım turp
Zeytin
1 kase ev yoğurdu
1 kivi
1 portakal
Kahvaltı üzerine şekersiz Türk kahvesi
18.00 akşam yemeği:
5 kaşık bugur pilavı
Tavuk
1 kase yoğurt
Şimdilik 2.5 litre su
Güzel menü benceArkadaşlar hemen menümü yazayım:
Sabah:
-2 haşlanmış yumurta
-1 avuç maydonoz
-1 yeşil elma
Ara:
-Filtre kahve
Öğle:
-Yeşil mercimekli salata
Ara:
-Yarım muzlu chia puding
-Filtre kahve
-Chai tea latte (sütlü pudingin üzerine sütlü çay belki fazla oldu ama bir yandan da süt köpürtücü olduğu için sütle suyu karıştırıyor yani tamamı süt sayılmaz)
Akşam:
-3 köfte
-salata
Evet Karatay yapıyorum. 2 sene önce karatayla 23 kilo vermiştim. Daha önce diyetisyenle de kilo vermiştim ama bana Karatay daha rahat ve güzel geldi.sen karataymi yapiyodun o zaman bisey doyemem cok fazla fikrim yok onunla ilgili karatay oyle diyosa öyledir.
hadi bakalim insallah ise yararda bi bakmissin sen artik ekmek falan yiyemiyosunbi zayıflamışsın bi zayıflamışsın
Evet haklısın bende yerken kesin bulgur fazla diyecekler diye düşündümAksamki bulgur bana fazla geldi biraz
Güzel menü bence
Çok nadiren içiyorum zatenNargile kilo aldırmaz ama sigaradan daha zararlaymış
Kizlar ben bu akşam nargile içtim oda kilo aldiriyormu
orasi hic belli olmaz balpamukga yaramusti iyi gelmiştiCnm bakalim ise yarayacak mi pek umudum yok ama
ben hic denemedi onu ama gecen gun kizlarla dukan ekspres yaptim o super verdirdi. Simdi surekli her hafta yeni bisey deniyorum belki sonrada karatay denerim. Sen memnun kaldiysan devam et o zaman canimEvet Karatay yapıyorum. 2 sene önce karatayla 23 kilo vermiştim. Daha önce diyetisyenle de kilo vermiştim ama bana Karatay daha rahat ve güzel geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?