Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

moni wendy nilsub izin kararınızdan vazgeçerseniz haber verin değiştirelim listede, ben şimdilik bu şekilde paylaşıyorum
Mümkün olduğu kadar diyet yapacağım ama kursta sıra ile hamur işi yapılıyormuş bazen dayanamadigim olur listeyi etkilemek istemiyorum sabah 9 akşam 4 mus saatleri çocuklar hayvanlar ev pek giremeyebilirim 3 ay birde hepsine yetismem çok zor olur

Ben nıye yokum kı

Peki canım sen bilirsin
Kaçıncı olduk kaptan belli mi
Saat 8'e kadar takımlar bildirim yapıyorlar. Sonuç listeleri saat 8'den sonra hazırlanıyor
Ben nıye yokum kı
Serveyim birkaç haftadır kg bildirmeyenleri siliyorum yoksa kocaman bir liste oluyor
Arada hatırlat kendini :)

wendy oturmalı çok fenaymis hiç para verme bence kullananlar popo ağrısından yapamiyormus

Ya alışıyorlarmış hatırla @Egeliegeli 2 saat yapıyodu :) biraz yorum okudum ilk zamanlar acıyo ama alıştım falan yazmışlar.

Yer problemi nedeniyle alamıyorum başka bişi.

Ya alışıyorlarmış hatırla @Egeliegeli 2 saat yapıyodu :) biraz yorum okudum ilk zamanlar acıyo ama alıştım falan yazmışlar.

Yer problemi nedeniyle alamıyorum başka bişi.
Ay o ne yaptı acaba yaa?
@Egeliegeli girmiyor musun hiic? Az kalmıştır herhalde doğuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…