- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #277.421
Başınız sagolsun gerçekten okuyunca çok üzüldüm. Allah kimseye yasatmasin katlanılması dayanılması cok zorKizlar kusura bakmayin sizle hic ilgilenemedim bugun hic iyi gecmedi allah hicbir anneye evlat acisi vermesin musait olup kendimi iyi hissedince gelirim
Bence eliptik alsaydın daha iyi olurdu ama yorum yapmakta geciktim biliyorum almissin bile o zaman güle güle kullan canim iyi günlerde. Bu arada izne ayrilmana cok üzüldüm. Bende bu hafta cok gelgit yasadim ama mavi kep agir basti..hayirlisi bakalim listede olmasanda sen sıkı tut kendini canimhttps://urun.gittigidiyor.com/spor-...s-dikey-kondisyon-bisikleti-kirmizi-259253789
bunu alıyorum, ne diyosunuz?
dikkat etmek de nedir basbaya diyettesin
fitirdek olmak istemiyor musun bir kot bir tisort giyip rahatca gezmek istemiyor musunn
balpamukumu dinleyin bakin agzindan bal damliyorr
fensinensim
en iyisi ben uyuyum siz beni 58 kiloya dustugumde kaldirirsiniz
evet ya tam eglenme zamaniinilsub sen de kal boyle ayri gayrii hem izin alan kilo aliyoor
kabak detoksu 3.gunum
callanetics yavrum yap zaten ordaki her hareket yapabildigin kadar yapiliyor
aaa neden ben aciyorum tvde
hımmmmyok maalesef kaldiriyorlar ekleyen olsa bile telif hakkindan oturu
bende et yiycimm sadece. kontrafile. ayran falan içerim herhalde yanında.Ben 3 gibi yolculuğa çıkacağım. Mola yerinde kendime uygun ne bulursam onu yiyeceğim
ben torrent kullanıyorum orda varsa indiririmyeni versiyonlarini cekmislerdi callaneticsin, torrent kullanabiliyor musun onlari indirsen?
Valla ebatlar süper, çok yerde kaplamaz. Ama yapacaksan al bebeyim.https://urun.gittigidiyor.com/spor-...s-dikey-kondisyon-bisikleti-kirmizi-259253789
bunu alıyorum, ne diyosunuz?
vvuuuhuuuu60 dk yürüyüş tamam :)
e hayırlısı olsun o zaman. güle güle kullan bol bol yağ yaksınAldım gittiinşallah Hatice gibi memnun olurum bende.
amin kaptanımKizlar kusura bakmayin sizle hic ilgilenemedim bugun hic iyi gecmedi allah hicbir anneye evlat acisi vermesin musait olup kendimi iyi hissedince gelirim
Canım en iyisi ip al..Ya alışıyorlarmış hatırla @Egeliegeli 2 saat yapıyodu :) biraz yorum okudum ilk zamanlar acıyo ama alıştım falan yazmışlar.
Yer problemi nedeniyle alamıyorum başka bişi.
Bende merak ediyorum elma güzelimizi :) Doğum sonrası gelir belki? Bi de @ebrusonmez vardı o da yok hala.
indiriyim yine gonderirim ama onu acmiyorsa indireceklerimi de acmaz hepsi ayni formatvalla epeydir evdeki laptopu açmadım, sen indir de gönder banaşaka bi yana en güzeli açık havada yürümek bana, zaten evde yapamıyorum pek.
ya sorma burdaki bir calla konusunda birisi bu yorumu yapiyor, meger seslendirmeyi yapan bizden bir uyeymis hahaha cok komik bi diyalog vardiSenin attığın videonun da çeviri yapan kadın ne fena konuşuyor insanı soğutuyor
bende gitmistim dikis kursuna 1 sene cok egleniyordum hadi bakalm sende eglen gelBen mecburen çıktım gibi halk eğitimin nakış kursuna yazildim arkadaşlarla bütün gün orada olacağım ne kadar dikkat ederim bilemedim
hadi 58 hedefle gir yaris kepi kap bakalim prensesten once alabilcen miHaklısın monisim ama kırınca gerisi gelecektir.
Bütün grubu terk ediyorum diye okudum bi an
Diyet yapmak mesele değil kilo veriyor muyum veriyorum asıl olay o
izlesen sikilirsin ay bu neymis dersin ama yapsannn tas olucaksinnhiç izleyemedim yaaa, meraklanıyorum :)
3 ay sonunda geliyormussun biz hepimiz bikiniili fotolar paylasmisizMümkün olduğu kadar diyet yapacağım ama kursta sıra ile hamur işi yapılıyormuş bazen dayanamadigim olur listeyi etkilemek istemiyorum sabah 9 akşam 4 mus saatleri çocuklar hayvanlar ev pek giremeyebilirim 3 ay birde hepsine yetismem çok zor olur
sen kimsinBen nıye yokum kı
yaz buraya yorumunu merakla bekliyrummkotla tişörtü istiyorum tabeeee, istememm mibugün denicem canım callanetics
Hatun balayına bir çıktı bir daha dönmedi
Tabi canimmmm ipkini giyinindiriyim yine gonderirim ama onu acmiyorsa indireceklerimi de acmaz hepsi ayni format
ya sorma burdaki bir calla konusunda birisi bu yorumu yapiyor, meger seslendirmeyi yapan bizden bir uyeymis hahaha cok komik bi diyalog vardi
bende gitmistim dikis kursuna 1 sene cok egleniyordum hadi bakalm sende eglen gel
hadi 58 hedefle gir yaris kepi kap bakalim prensesten once alabilcen mi
izlesen sikilirsin ay bu neymis dersin ama yapsannn tas olucaksinn
3 ay sonunda geliyormussun biz hepimiz bikiniili fotolar paylasmisiz
sen kimsin
yaz buraya yorumunu merakla bekliyrumm
giyersek uzulursun amaTabi canimmmm ipkini giyin
İpkini mi hahaha giyinde görekgiyersek uzulursun amakeske izne ayrilmasaydim dersinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?