- 18 Ağustos 2008
- 1.519
- 4.559
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #277.381
senin odem zaten hepimizin dusmaniUyku en güzel kilo verme aracı
Bende de o işlemiyor çok fazla. Her sabah kalktığımda ödem olduğunu düşününce
bende cok mutlu oldum ama her hafta detoks yapamam umarim takildigim kilo gectigi icin vermem hizlanirşuan bu kadar kilo veren insanı gördükçe nasıl mutlu oldum anlatamam size ve acayip motive oldum okumalar bittikten sonra resmen su şişesini kafama diktim.devam diye şimdi öğle yemeği getirmedim evden resmen sizlerin başarısı öğle yemeğime nasıl yön vermemle ilgili ışık oldu kutluyorum herkesi kızlar çok güzel bi hafta olmuş haftaya inşallah çok daha iyi oluruz.
monicim ben onceki haftalarda hep 300gr vrrdim izin kullanma bak haftaya da 300 gitse 79 u goreceksinn yapma bunu kendineeeGide gide 300 grm gitmiş.izinli yazıyorum kendimi.
olabilir sikma canini belki kas olmusturSibelle henüz görüşmedim kalabalık baya bekliyorum.tartı görüşmeden önce oluyor.öok mıralim bozuldu o çorba sınırsız içilir nırmalde ben yarım kase ,1 kase içtim.
Ne dönemiyse ben çok sıkıldım.
Bütün grubu tebrik ediyorumgeçen haftaya göre çok daha güzel sonuçlar alınmış. bu Kilolar gidecek
Bu arada dizlerim yüzünden doktor onları zorlayacağım her türlü sporu yasaklamış bulunmakta kuzular. Abartmadıkça eliptik yapabilirim. Elimde pilatesle yoga kalıyor ühühühh, dünürümün ağlayan emojisini kullanayım burda. En içlisinden
Callencetis miydi kız ogben im bebeyim. Onu yapim bari.
Kız haklı vallaçok tatlısınız canlar :)
yapma yaaaaa, yuuutubb da yok miduronun da formatını tv'de açmadı yaa, yapamadım ahh.
Kız haklı vallawendy havalarda güzelleşti, bende parkta bebe peşinde koşabilir, yürüyüş falan da yapabilirim. güneşler açsın ruhlarımızaaaaa
yapma yaaaaa, yuuutubb da yok midur
dikkat etmek de nedir basbaya diyettesinValla herşeyi kendime yapıyorum ördekim ama elimden tuttuğuunuz için teşekkür ederim. Dikkat edicem tabi, etmem lazım, etmeliyim
balpamukumu dinleyin bakin agzindan bal damliyorrAyrılma Özlem yeniden birlikte liste yapalım. Beraber yaptığımız zaman çok düzenli gitmiştik. Ayrılma... Benimde motivasyonum düştü geçen haftadan beri ama biliyorum ki bırakırsam ipin ucu kaçar. Ve yeni verilen kiloları hızlıca almak çok kolay. Azcık bırakman kiloların geri gelmesi için yeterli çünkü vücut oturmadı, kilo oturmadı daha. Mücadele kısa değil uzun soluklu olmalı aksi halde diyeti bıraktığımızda verdiklerimizi geri almak an meselesi... En az 1 yıl sağlıklı besleniyorum demeyi göze alacaksın yoksa olmuyor olmuyoorrr.... Daha önce hepimiz denedik ve yanıldık zaten. Artık biliyoruz bıraktığımızda ne olacağını.
Ayrılma lütfen ayrılmaaaa.... :) Bırakırsan gider Vesile yapmaaa, beni dinle... Hadi yeniden başlayalım şimdi havalarda güzelleşecek enerji dolacaksın bak sonra keşke bırakmasaydım dersiiinnn, ayrılmasayfım dersiiinnnn... Vesileee.... Duy beni ve dikkate al lütfen!
fensinensimgbenim
en iyisi ben uyuyum siz beni 58 kiloya dustugumde kaldirirsinizAhahaha çok alemsin yaa ve süper tabiii, sen hep uyu madem cumaalrı akşamüstü kalkıp bildir
Süper olacağız yaaaa, ne diyorsun. Haftaya var yaaa üst sıralara oynayacağız inşallahhhh
Kesinlikle Esracım yaaa, böyle bir boşlamışlık, bezmişlik vardı üstümde. Daha iyi olacağım artık.
evet ya tam eglenme zamanii
kabak detoksu 3.gunumAkşama ne yiyecek herkes yazsın bakalımmmm. Gerçi ben öğle yapacağım daha ama olsun.
callanetics yavrum yap zaten ordaki her hareket yapabildigin kadar yapiliyorBu arada dizlerim yüzünden doktor onları zorlayacağım her türlü sporu yasaklamış bulunmakta kuzular. Abartmadıkça eliptik yapabilirim. Elimde pilatesle yoga kalıyor ühühühh, dünürümün ağlayan emojisini kullanayım burda. En içlisinden
Callencetis miydi kız ogben im bebeyim. Onu yapim bari.
aaa neden ben aciyorum tvdeonun da formatını tv'de açmadı yaa, yapamadım ahh.
gir ve al@toplight kaptanım mor kepi veriyor musunuz yoksa kalan 500 gr için listeye gireceğim ona göre
Eki Görüntüle 2121346
aaa neden ben aciyorum tvde
yok maalesef kaldiriyorlar ekleyen olsa bile telif hakkindan oturuyapma yaaaaa, yuuutubb da yok midur
Ben 3 gibi yolculuğa çıkacağım. Mola yerinde kendime uygun ne bulursam onu yiyeceğimAkşama ne yiyecek herkes yazsın bakalımmmm. Gerçi ben öğle yapacağım daha ama olsun.
yeni versiyonlarini cekmislerdi callaneticsin, torrent kullanabiliyor musun onlari indirsen?sanırım sen linki yollayınca değişti formatı ya da tv'den. bilemedim.
yeni versiyonlarini cekmislerdi callaneticsin, torrent kullanabiliyor musun onlari indirsen?
Kesinlikle önümüzde yaklaşık 3 ay var. Bu yazı ve sonraki yazları fit ve rahat geçirelimsenin odem zaten hepimizin dusmani
bende cok mutlu oldum ama her hafta detoks yapamam umarim takildigim kilo gectigi icin vermem hizlanir
monicim ben onceki haftalarda hep 300gr vrrdim izin kullanma bak haftaya da 300 gitse 79 u goreceksinn yapma bunu kendineee
olabilir sikma canini belki kas olmustur
cabamiz yaza fit fit fitirdek olmak
Senin attığın videonun da çeviri yapan kadın ne fena konuşuyor insanı soğutuyoryeni versiyonlarini cekmislerdi callaneticsin, torrent kullanabiliyor musun onlari indirsen?
Ben mecburen çıktım gibi halk eğitimin nakış kursuna yazildim arkadaşlarla bütün gün orada olacağım ne kadar dikkat ederim bilemedimdikkat etmek de nedir basbaya diyettesin
fitirdek olmak istemiyor musun bir kot bir tisort giyip rahatca gezmek istemiyor musunn
balpamukumu dinleyin bakin agzindan bal damliyorr
fensinensim
en iyisi ben uyuyum siz beni 58 kiloya dustugumde kaldirirsiniz
evet ya tam eglenme zamaniinilsub sen de kal boyle ayri gayrii hem izin alan kilo aliyoor
kabak detoksu 3.gunum
callanetics yavrum yap zaten ordaki her hareket yapabildigin kadar yapiliyor
aaa neden ben aciyorum tvde
Haklısın monisim ama kırınca gerisi gelecektir.Sibelle henüz görüşmedim kalabalık baya bekliyorum.tartı görüşmeden önce oluyor.öok mıralim bozuldu o çorba sınırsız içilir nırmalde ben yarım kase ,1 kase içtim.
Ne dönemiyse ben çok sıkıldım.
Bütün grubu terk ediyorum diye okudum bi anBütün grubu tebrik ediyorumgeçen haftaya göre çok daha güzel sonuçlar alınmış. bu Kilolar gidecek
Diyet yapmak mesele değil kilo veriyor muyum veriyorum asıl olay ogir ve al
yonetimden birisi bari diyet yapsin yaaa yalniz yulnuz alt kademe takiliyoruz
Senin attığın videonun da çeviri yapan kadın ne fena konuşuyor insanı soğutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?