- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #277.541
Aman canım uyumak kim ben kim? Kendime biraz vakit ayirayim dedim zeynep'e yakalandım. Iyi oldu ama anne kız oyun oynadık:)Uyusaydin aysem yaa bir pazarin var bitti mi kurs
Yalnız birde hastalık. Yokmu yanına gelebilecek biri. ALLAH korusun gece ateşin çıksagunaydin.hatunlar,
Ben cok hastayim burnum basim gece ateslendim hic olmadi.oglumla.yalnizken napcam bilmiyorum. Sabah 7bucukta kalkti normalde hemen uyurdu sut gelmedi bendendaha yeni daldi o da az bucuk agzi islandi ya offf hastalik neyse de sut isi.cok canimi sikti
Sakin ol. Bol su iç kendine de bebisine de yetişirsin inşALLAH.Stres sutu baskiliyo tabi biliyorum ama rahatlatamiyorum.kendimi.aklimda birsuru senaryo. Gelmedi diye daha da.panik. E bebe memede uyuyodu saati gecip uyumadigibda iyice geriliyorum ufdffdfff
sağol canım. Çok matah bi karne değil. Çift dikiş bitti işteHeytt beee gozunuz karne gorsun
Tebrik ederiiiimm calistin cabaladinnnn karneni ve kepini darisi hepimizin basinaaa
Sağol bebem
Salgın herhalde sabah kuzum da boğazım acıyor diyordu. Akşama ateşi de çıktı. Boğaz kıpkırmızıBoğazında enfeksiyon var ben antibiyotik kullanmayı hiç sevmediğim için gösterdi bana, bademciğinin üzeri bembeyaz pamukçuk gibi olmuş yaaaMecburen antibiyotiğe ikna oldum.
Salgın herhalde sabah kuzum da boğazım acıyor diyordu. Akşama ateşi de çıktı. Boğaz kıpkırmızıbugün de ben nöbetteyim. Aman Allaj daha büyük dertler vermesin.
Bende antibiyotiğe sıcak bakmıyorum ama mecburen veriyoruz işte.
Bu arada o etin yarısını yiyebildim efenim, bilginize.Uyanınca yarım lt limonlu su
Kahvaltı
1 Karışık tost
Çay
Ara
Filtre kahve sütlü
3 tane biskrem (cezası olarak 40 dk eliptik yaptım)
Akşam
Eki Görüntüle 2122396
Gece
Kahve içerim bolca artık. Nöbet var malum
Su: 1,5 lt bitti
Spor: 40 dk eliptik, bide callanetics yapicim inşallah.
Aminnn canım. Hepsine inşallah bebeğimm.Çokgeçmiş olaun size de Ferah’cım hemen atlatılmıyor demek ki... Ne kadar dikkatli olsan da olacağı varsa oluyor işte. Allah acil şifalar versin miniklere.
Güzel bir tercih yapmışsın o zaman canım. Gereksiz şeyler yemektense böylesi daha iyi.Bugünkü Menüm:
Sabah:
-2 haşlanmış yumurta
- 1 parça peynir
-maydonoz, roka
Öğle:
-Hindistan Cevizli Light Sütlü Chia Puding
Saat 17.00’da:
-kremalı mantar çorbası
-bamya
-cacık
19.00
-2 tk şekersiz fıstık ezmesi
20.30
-1 porsiyon ıspanak
Çok karışık, öğünler açısından düzensiz bir menü oldu ama çok kalorili sayılmaz sanırım. Akşam geç saatte yeme sebebim bütün gün birşeylerle uğraşıp enerji harcadığımdan çok acıkmış olmam. Daha fazla iştahımı kabartıpta saçma sapan şeyler yemek yerine ıspanak yiyerek doymayı tercih ettim.
Ahahahaaa aynen bebeğim yaaa.Ferah yine başbaşa kaldık biz galiba. Eski günlerdeki gibi.... :))))fancynancy
Canım seni etiketleyip yazmıştım. Bu hafta en çok kg veren olarak birkaç kaçamağına izin vereceğim diye :) o yüzden dünkü menünü görmezden geldim, yoksa küs değiliz tabi kiküs müyüz ördeğim beni neden yorumlamıyorsun
Cuma günleri bildirim günümüz ancak yapmadın. Kurallara uymanı bekliyoruzMeraba kızlar kusura bakmayın iki üçgundür giremiyorum interengim yok malesef
Dünkü menüden sonra bugünkü gozlemeyi de görmezden gelmeyelim :)bugünkü menüm;
kahvaltı-ufak ıspanaklı peynirli gözleme, 1 dlm peynir
ara öğün:2 hurma, şekersiz kahve, chia puding, portakal
akşam: tavuk sote, salata, ayran
ara: zencefil çayı
Oy kuzum geçmiş olsun ya bir toparlanamadınızSalgın herhalde sabah kuzum da boğazım acıyor diyordu. Akşama ateşi de çıktı. Boğaz kıpkırmızıbugün de ben nöbetteyim. Aman Allaj daha büyük dertler vermesin.
Bende antibiyotiğe sıcak bakmıyorum ama mecburen veriyoruz işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?