Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sorma ördekim yaaa, neyse bunu da atlatacağız inşallah. Çok şükür

İyi geceler herkese. Menümü yazıp yatayım.
Uyanınca 2 bardak su
11.00 kahvaltı:
Sucuklu yumurta
Zeytin
Peynir
Kuru domates salatası
Bir avuç fıstık

17.00 akşam yemeği:
Etli Arap saçı yemeği
Bir kase yoğurt
İstiridye mantarı

3.5 litre su
Türk kahvesi
Çay

Iyi geceler kizlar bugun hic ugrayamadim malum cuma gecesi annemlerde gelince kosturmam cok birde saolsun ufaklik midem bulsniyor diye 2 defa kaldirinca uyku kacti
balpamuk tatlim kriptik tonsillit olmus tatlim o yuzden o kadar yuksek ates 6.hastalikda hic bir belirti yok aadece ates var merak etme
fancynancy tatlim mert nasil oldu
gben sen iyilesebildin mi kuzum nasilsin

Cumartesi menüm
Sabah
Ev pogacasi kendim yaptim 1 tanede yedim
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Sekersiz cay

Öğle ve aksam
1 cantik
Ayran

Ara activia yoğurt

Su 1 lt anca
Spor 500 ip atladim
45 dk yürüyüş

Cok ic acici bir gün olmadi once mevlude sonrada annemin oturmadigi 1. Evine gittik esya falan tasidik odalari degistirdik. Mevlutte de cantik yiyince bidaha aksama yemek yemedim gecede gec dönmüştük

Pazar menü
Sabah
1 dilim kizarmis ekmek salca sürdüm
Peynir
Zeytin
Sekersiz cay
1 haslanmis yumurta

Öğle ve aksam
Et döner 1 porsiyon
Ayran

Ara
Activia

Su 2 lt
Spor 500 ip atladim

Bu sabah 56.6 geldim

cok geçmiş olsun canim umarim simdi daha iyidir ufaklik tez zamanda iyilessin inşallah

canim sanada cok gecmis olsun ama yalniz olmana üzüldüm esinin gelmesine daha cok varmi

Heytt beee gozunuz karne gorsun
Tebrik ederiiiimm calistin cabaladinnnn karneni ve kepini darisi hepimizin basinaaa
cok cok cok sevindim darısı başıma

sağol canım. Çok matah bi karne değil. Çift dikiş bitti işte
Bitti ya sen ona bak cok tebrik ederim canim
boyle degisik yemekli menulere bayılıyorum arap saçı yemegi hic bilmiyorum mesela bide istiridye mantar afiyet olsun canim

Selam kızlar günaydın hafta sonu giremedim 4. Olmuşuz cok sevindim birde mezun verecekmişiz onada sevindim. Aysecim tebrik ederim hedefin oncelikle 75 ti sanirim
Günaydın canım. Teşekkür ederim. 40kilo vermek için 2 kademeli bir hedef seçmiştim. Şimdi biraz kilo koruma yapacağım 2 ay kadar. Diyetisyenle de öyle kararlaştırdık. Sonra tekrar maraton başlıyor

Teşekkür ederim canım. Arap saçını bende ilk defa yedim. Dereotuna benzeyen bir ot ve etle yapılıyor. Ben beğendim. İstiridye mantarını yemeni şiddetle tavsiye ederim.çok ta doyurucu. Onu çok severim. Bilmiyorum nerde yaşıyorsun ama burda pazarlarda çok satılıyor.

Günaydınlar
Cumartesi günkü menündeki poğaça ve cantık hoşuma gitmedi. Gerçi kaçamak yaptım diye akşam yememişsin vs ama bugün de 100 gr artı çıkmışsın. 200 ip daha atlayıver sana zahmet :) fancynancy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…