- 15 Temmuz 2017
- 971
- 3.148
- 113
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #277.581
Aaaa ikiz miiii ben bilmiyordum sanki bunuu
O zaman sağlıkla gelsin bebikler
Cnm arkadasimin ogle kalp krizinden vefat etti 14 yasindaydi o cok sarsti beni
Bu arada ikizmis hayirli olsun ben tek saniyordum tatlim az kalmis hayirlisi ile doguma
Canim Allah saglikla kucagina versin, arada ugra seviniyoruz eskiler gelincee.
yavrum cok gecmis olsun umarim hemen atlatirsiniz.
Annem burda ya yoksa yemezdim o gözlemeyi sürekli bişeyler yedirmeye çalışıyor kilo konusunda da çok takıntılı benim zayıf olduğunu düşünüyor diyet yaptığımı söylemedim o yüzden canım istemiyor çok doydum diye geri çeviriyorum kaçamakları fazla ısrar olunca dayanamadım yedim gözlemeyiCanım seni etiketleyip yazmıştım. Bu hafta en çok kg veren olarak birkaç kaçamağına izin vereceğim diye :) o yüzden dünkü menünü görmezden geldim, yoksa küs değiliz tabi ki
Cuma günleri bildirim günümüz ancak yapmadın. Kurallara uymanı bekliyoruz
Dünkü menüden sonra bugünkü gozlemeyi de görmezden gelmeyelim :)
Küçük gozlemeye 200 ip olsun o haldefancynancy
Oy kuzum geçmiş olsun ya bir toparlanamadınız
Hayırlı olsun bebekleriniz , birlikte büyürler bir kerede çıkarmış olursunuz, Allah kolaylık versinAllah sabir versin ailesine. Sag ol canim . Ikiz olduğunu soylememistim. 3aya kadar biri yok olabiliyormus o yuzden.
Maşallah sübhanallahÇok rahat geciyor canim . Masallah diyelim
Annelere göre biz hep zayıfız zaten. Memlekete kilo alıp gittim sen çok zayıflamışsın diyor annemAnnem burda ya yoksa yemezdim o gözlemeyi sürekli bişeyler yedirmeye çalışıyor kilo konusunda da çok takıntılı benim zayıf olduğunu düşünüyor diyet yaptığımı söylemedim o yüzden canım istemiyor çok doydum diye geri çeviriyorum kaçamakları fazla ısrar olunca dayanamadım yedim gözlemeyişimdi aynen devam ediyorum şeker hamurişi YÖK cumaya kadar, 57lere inmek istiyorum bu hafta inşallah
cok iyi yapmışsın canim arada vücudu dinlendirmek gerekiyor psikolojik olarakta rahatlamak gerekiyor. Insallah bu ara sana iyi gelirGünaydın canım. Teşekkür ederim. 40kilo vermek için 2 kademeli bir hedef seçmiştim. Şimdi biraz kilo koruma yapacağım 2 ay kadar. Diyetisyenle de öyle kararlaştırdık. Sonra tekrar maraton başlıyor
teşekkür ederim kaptanımyeni arkadaşlar ve eski mezunlar kazen e mesaj attım kediler için
lydznp ayşem senin de mezuniyet kepin için attım hadi bakalım en kısa sürede görür inşallah kazen
Evde bır kediye bakamadım ama profilde bakarım sanırımyeni arkadaşlar ve eski mezunlar kazen e mesaj attım kediler için
lydznp ayşem senin de mezuniyet kepin için attım hadi bakalım en kısa sürede görür inşallah kazen
Hayırlı olsun mezuniyetin canım, aman dikkat et arada Tartıl yine burdan çıktım diye geri alma verdiklerini:)teşekkür ederim kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?