Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cnm arkadasimin ogle kalp krizinden vefat etti 14 yasindaydi o cok sarsti beni
Bu arada ikizmis hayirli olsun ben tek saniyordum tatlim az kalmis hayirlisi ile doguma

Allah sabir versin ailesine. Sag ol canim . Ikiz olduğunu soylememistim. 3aya kadar biri yok olabiliyormus o yuzden.

Annem burda ya yoksa yemezdim o gözlemeyi sürekli bişeyler yedirmeye çalışıyor kilo konusunda da çok takıntılı benim zayıf olduğunu düşünüyor diyet yaptığımı söylemedim o yüzden canım istemiyor çok doydum diye geri çeviriyorum kaçamakları fazla ısrar olunca dayanamadım yedim gözlemeyi şimdi aynen devam ediyorum şeker hamurişi YÖK cumaya kadar, 57lere inmek istiyorum bu hafta inşallah

Annelere göre biz hep zayıfız zaten. Memlekete kilo alıp gittim sen çok zayıflamışsın diyor annem bende hafta sonu çok zorlandım. Kalabalık olduğumuz için arada kaynadım. Kısa süreli olduğu için yırttım yoksa çok zor anne evinde yememek.

Günaydın canım. Teşekkür ederim. 40kilo vermek için 2 kademeli bir hedef seçmiştim. Şimdi biraz kilo koruma yapacağım 2 ay kadar. Diyetisyenle de öyle kararlaştırdık. Sonra tekrar maraton başlıyor
cok iyi yapmışsın canim arada vücudu dinlendirmek gerekiyor psikolojik olarakta rahatlamak gerekiyor. Insallah bu ara sana iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…