- 18 Ağustos 2008
- 1.519
- 4.559
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #277.641
canim hangi hareketler? Devam edersen sasiracaksin xok kisa surede etki ediyor. İyilesiyim ben sana eslik ediyimNihayet callenetics yapabildim kuzular
2 hareket bemim dizlere göre değiş ama geri kalanı muhteşem.
Aaa... çiklat gelmiş hosgelmis. Nasılsın Büşra?Merhabalar eyy ahali eyy güzel ve çıtır insanlar nasilsiniz ben ben hayırsız geldi
Ayy tatlim yaa haklisinnNedir bu boğazdan ve antibiyotikten çektiğimiz... Hepimize toptan geçmiş olsun diyelim. Valla ben hasta olmadım ama hastalık beni daha çok yordu. Sudan bahanelerle ağlama krizleri, inat, ateş, uykusuzluk-yorgunluk... Bugün bittim!
Çarşamba kahvaltı organizasyonumuz vardı baya önceden orada kendime iskence etmek istemiyorum perşembe itibariyle aranıza geri dönmek istiyorum tabi siz de kabul edersenizİyi yaptın bebeğim. Olsun, olan olmuş. Artık önümüze bakacağız. Annnn itibariyle yediklerine dikkat etmeye başlıyorsun o zaman bebeyim.
İyiyim cnm sadece biraz şişmanım yine sen nasılsın pek ozlemistim buralariAaa... çiklat gelmiş hosgelmis. Nasılsın Büşra?
Iyiyim canım. Seninle beraber başlamıştık takımda. Dönmene sevindim. Bundan sonra bırakmak yokÇarşamba kahvaltı organizasyonumuz vardı baya önceden orada kendime iskence etmek istemiyorum perşembe itibariyle aranıza geri dönmek istiyorum tabi siz de kabul ederseniz
İyiyim cnm sadece biraz şişmanım yine sen nasılsın pek ozlemistim buralari
Canım bende benzer durumdayım. Bugün- yarın adet olurum herhalde. Kabızlık için de kayısıyı biliyorsundur zaten. Ben kayısı işe yaramazsa zeytinyağına geçiyorum. Uyanınca 1 kaşık zeytinyağı ve üzerine ılık su içiyorum.1-2 güne sorun çözülüyor.Bugün 200 gr daha artiyla uyandim. 56.8
Cuma günü regl olucam ve gecen hafta persembeden beri wc ye çıkamıyorum. Durum fena karnim kocaman umarim cumaya kadar cozerim bu işi. Bu gun sivi agirlikli basladim gune ve oyle devam etmeyi düşünüyorum tavsiyesi olan varsa deneyebilirim
Canim persembeden beri diyorsun aman dikkat kayisi zeytinyagi ise yaramadiysa bekunis alabilirsin cok sikintili olur cunkuBugün 200 gr daha artiyla uyandim. 56.8
Cuma günü regl olucam ve gecen hafta persembeden beri wc ye çıkamıyorum. Durum fena karnim kocaman umarim cumaya kadar cozerim bu işi. Bu gun sivi agirlikli basladim gune ve oyle devam etmeyi düşünüyorum tavsiyesi olan varsa deneyebilirim
Ciklat cim o zaman persembe sabah bekliuoruz seni buralaraÇarşamba kahvaltı organizasyonumuz vardı baya önceden orada kendime iskence etmek istemiyorum perşembe itibariyle aranıza geri dönmek istiyorum tabi siz de kabul ederseniz
İyiyim cnm sadece biraz şişmanım yine sen nasılsın pek ozlemistim buralari
Dün yediklerimi yazayım:Evet kizlar nerelerdesiniz @bluedolphin in mazereti var ama digerlerinin sesi cikmamis 5 mesaj ve menu bildirimi sozkonusu biliyorsunuz
Haftasonu yaptım cezamı yazmayı unutmuşum ama fazla ipten zarar gelmez tabi bol bol atlarım eve gidince cuma eksiyle gelicem inşallahSimit mi?
Hafta sonundan da cezan vardı. 500 ip daha yazdım sana. Bak bir de artı çıkmışsın zaten
@fancynancy
Maşallah Allah bağışlasın, emziren annesin o zaman sen de10 aylık canım daha yaşına girmedi :)
Ve evet tek cocugum var su anda
Yukarıda yazmıstım canm 1bucuk saat tempolu yuruyus var canım sabahıda yazmıstım unutuyorum ne yedıgımı bazen algım kapanıyor oyle olunca aklımdayken yazıyorumCikilaaaaaatttttt
Nerdesin sen kuzum yaa özlettin kendini :) evlilik nasıl gidiyor? Kilolar ne alemde?
Fensim de yazmış zaten menünü toptan yazarsan daha iyi olur canım. Sporun yok mu bugün? Yoksa ceza yazacağım
Kuzum o kahvaltı ne öyle? O nasıl diyet kahvaltısı? Ağzımın suları aktı
Sporunu da yaz bakayım ona göre ceza mı kessem napsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?