Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kıxlar ben her gün zencefil içiyorum zararı olur mu sizce? Emzirirken adaçayı içilebilir mu
Canım benim diyetisyenim bana zencefill+zerdeçal+tarçın+yoğurt kürünü gün aşırı yememi söyledi.
Emzirirken zencefil kullanımında veya adaçayı içmekte sakınca var mı bilmiyorum; ama normalde her gün değil, gün aşırı öneriliyor sanırım.

Ben her akşam zencefilli limonlu çay içiyorum iştahı kapatıyor baya atıştırma ihtiyacımı alıyor ama her gün içmeyeyim bari

aa ilk kez duydum biraz geç kaldık sanırım ama yinede yapıcam
dışarıdayken okusaydım ip alırdım, yarına kaldı artık
balkan damarım tuttu okuyunca yapmalıyım mutlaka
Teşekkür ederim

Bak bu örnek çok hoşuma gitti arkadaşım.
Başarabilirsem bundan yapıcam. Seninle de paylaşmak istedim.
Sevgiler.

bende severim çok her şeylerini
aa dün leylek gördüm ben, bizim burada güzel büyük bir gölet park var orada oluyor zaman zaman görüyorum

Bak bu örnek çok hoşuma gitti arkadaşım.
Başarabilirsem bundan yapıcam. Seninle de paylaşmak istedim.
Sevgiler.
Eki Görüntüle 2123999
çok güzelll
teşekkür ederim kuzum

Arkadaşlar bende geçen akşam çok çarpıntı oldu.
Yorgun olduğum bir akşamdı; ama "çok kafein tüketimimden de mi kaynaklanıyor acaba?" diye düşündüm o akşam.
Yeşil çay, rezene ve Türk kahvesini çok tüketiyorum zaman zaman. Kahve 2 fincan, bitki çayı 2 fincan, yanında bir de 1 kupa normal çay oluyor.
Ne dersiniz?
Kafeini maksimum ne kadar tüketmeliyim?

Bugün sabah 1 haşlanmış yumurta, 3 siyah zeytin, 1 dilim beyaz peynir, 1 dilim tam buğday ekmeği ve maydanoz yedim.
Ara öğünde 1/2 ekşi elma yedim.
Öğlen bir arkadaşım kısır yapmış.
Maalesef yanında su böreği ve arkadaşımın Annesinin yaptığı elmalı kurabiyeden yedim.
Bana ne deseniz, ne kadar kızsanız haklısınız.
İradesiz bir günümdeydim.
Ama o kadar güzeldi ki, bir de uzun zaman yemeyip yiyince ne güzel geliyormuş tadı.
Herşey sporla acısını çıkaracağım artı kalorilerin söz.
Akşam yemeğinde pazı dolması ile yoğurtlu zeytinyağlı bakla yemeyi planlıyorum.
Sevgilerimle.

O zaman cuma bildir bakalım bi kilonu durum değerlendirmesi yapalım :)
Bebiş napsın ya büyüyor, 10 aylık oldu :)
Ya doğdu doğacak derken masallah büyümüş bile sıpacik
mutlu perşembeler pisiciklerim
cumadan önce son çıkış
azami dikkat bol bol su
super babanne azim kraliçesi nasilsin

Bu arada kızlar ben geri geldim takıma girmek isterim yeniden bugün itibariyle sağlıklı beslenmeye geri dönmüş bulunmaktayım tanıyanlar tanır tanımayanlar için kendimden bahsedeyim biraz 26 yaşında balikesirde yaşıyorum hemsireyim temmuzda evlendim geçen sene takımda 14 kilo verdim evlenip 17kilo geri aldım inşallah o kilolari geri vermek istiyorum buradaki motivasyon hiçbir yerde yok çünkü. Bazı menülerim size ilginç gelebilir çünkü 24 saatlik nobetlerim var haliyle uyku saatlerim biraz değişik hadi bakalım Bismillah

Ben henüz adet olmadım canım ama bu tabi ki hamile kalamayacağımız anlamına gelmiyor çünkü ne zaman yumurtlayacağımız belli değil. Bi test alıp yap istersen eğer aklında şüphe varsa.
Kıxlar ben her gün zencefil içiyorum zararı olur mu sizce? Emzirirken adaçayı içilebilir mu
Emzirirken bitki çaylarını fazla önermiyorlar canım bence dikkatli kullan
Günlük 300 mg'ı geçmemeli diye biliyorum.
Haydi bakalım yeniden hoşgeldin diyelim :)
Yarın bildirimini bekliyoruz.
merhabalar sizinle kilo vermeye başlamak istiyorum. beni de alır mısınız aranıza.
Tabi ki hoşgeldin.
İlk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini yazar mısın? Bir de bize kendinden bahseder misin? Kaç kilosun, hedefin kaç gibi?

evet kurallarınızı okudum ve kabul ediyorum.
ben 36 yaşındayım. 163 boyunda 82,2 kiloyum(bu sabah itibariyle) evliyim bir çocuğum var.hedefim ise 60 kilo olmak.
normalde masa başı bir işte çalışıyorum onun için hareketsiz bir hayatımın olduğunu söylemeliyim. fakat irademe güveniyorum istediğim zaman kafama koyduğum zaman mutlaka yaparım. bu süreçte yol arkadaşlarım olsun istedim . motive olup motive edip bu süreci sıkıcı değilde tam tersine keyifle tamamlamak için sizlerle olmak istedim. umarım başarılı olup hedefime sizlerin yardımı ile ulaşabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…